deivuxas21

Xbox360+Zebra internetas

Rekomenduojami pranešimai

Turiu paprasta klausima . Turiu xbox360 fat jau daugiau du metus tai nesu naujokas bet tiesiog inernete nezaidziau jau apie 2. dabar sugalvojau pazaisti bet niekaip neisieina prisijungt prie interneto. Kaip tai reikia padaryt ? Bandziau ethernet kabely is zebra modemo kist i xbox360 ir nereaguoja xboxas . Gal tiesiog reikia man wirelles network adaptery pirkt ir jei taip tai koky . ar slima reikia pirkt ir jokiu adapteriu nereikes ir tiesiog per wifi pasigaus? dekui is anksto

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Fat wireless adapteriai yra specialus ir nepigiai kainuojantys,bent jau kai ziurejau paskutini karta tai kainavo virs simto lietuvisku pinigus pas kinus...pigiausias variantas tau butu manau nusipirkti bet koki pigiausia routeri ir per ji pasijungti su ethernet laidu (aisku pries tai susikonfiguravus ruteri)... :sweet:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Fat wireless adapteriai yra specialus ir nepigiai kainuojantys,bent jau kai ziurejau paskutini karta tai kainavo virs simto lietuvisku pinigus pas kinus...pigiausias variantas tau butu manau nusipirkti bet koki pigiausia routeri ir per ji pasijungti su ethernet laidu (aisku pries tai susikonfiguravus ruteri)... :sweet:

o gal galit kas numest linka bent jau kaip tas adapteris atrodo ar is kur pirkt? ir pasakykit kaip viska pajungt nes as dar zalias sitoj srity kaip ten jy konfiguruot ir taip toliau ka su kuo pajungt ? dekui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o jei nauja routeri nusiperki tai ta zebros atjungt reikes ? nes pas mane dvi galos televizijos vienas ethernet eina i kompa . ir man atrodo tas zebros modemas buna sukonfiguruotas tai jei i kita ijingsiu modema rodys televizija ar ten reikes kazka konfiguruot ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o jei nauja routeri nusiperki tai ta zebros atjungt reikes ? nes pas mane dvi galos televizijos vienas ethernet eina i kompa . ir man atrodo tas zebros modemas buna sukonfiguruotas tai jei i kita ijingsiu modema rodys televizija ar ten reikes kazka konfiguruot ?

Jei tu nauja routeri nusipirksi, tai ethernet laida kuris eina i pc kisk i nauja routeri, o jau prie jo junk ka nori. Gala pasiliks kaip ir buvo, eis is stock modemo/routerio, nes ir nemanau, kad kitaip veiktu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.