Rekomenduojami pranešimai

Nu ka perejau visa. Remakas darytas tikrai su meile :) Source varikliukas atrodo tikrai graziai. Vietom biski pakeistas gameplay (

Vien pradzioi pastebejau kaip ejau su apsauginiu ir reikejo metyt signalines raketas i priesus juos padegant :D

). Ydomu ar ruosiasi sito remake kurejai isleisti antra dali su Xen planeta, nes td isvis pasaka butu :thumbup:

Redagavo kybartai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip pasidaryti widescreen rezoliuciją? nes dabar pas mane šonai juodi ir tik vidurį vaizdas. Nustatymuose bandžiau, bet nesigauna. :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip pasidaryti widescreen rezoliuciją? nes dabar pas mane šonai juodi ir tik vidurį vaizdas. Nustatymuose bandžiau, bet nesigauna. :(

video nustatymuose po rezoliucija yra langelis aspect ratio, pasikeis is normal (4:3) i widescreen (16:9) ir td rinkis rezoliucija Redagavo kybartai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

video nustatymuose po rezoliucija yra langelis aspect ratio, pasikeis is normal (4:3) i widescreen (16:9) ir td rinkis rezoliucija

Rašiau, kad bandžiau nustatymuose, šitą taip pat. Spaudžiu apply, ok, bet vis tiek man būna 4:3. Nežinau ar man vienam tokie čiūdai, ar ir kitiems taip. :\

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rašiau, kad bandžiau nustatymuose, šitą taip pat. Spaudžiu apply, ok, bet vis tiek man būna 4:3. Nežinau ar man vienam tokie čiūdai, ar ir kitiems taip. :\

vaizdo plokstes valdymo paneleje, susirask nustatyma scaling r ji pakoreguok

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo tikrai awesome perdirbinys seno gero HL. nemazai nauju NPC visuose kampuose kalbasi ,nematytu seniau. aisku viskas grazu ir per daug neiskraipo orginalo..pradzioj kuom uzsiemiau tai visu daiktu emimu ir metymu ir visas puses. tikrai cool :melvin: tikras geris kaip HL fanui. ir palost galima tikriausia beveik ant bet kokio kompo kad ir kiek seno, jei gpu bent 128mb tai tikrai bus galima lost kad ir ant dx8. :close:

:happy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal nevisi žino bet Steam jau yra Black Mesa Early Access kaina 14.99£

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

geras zaidimas? turiu HL 2 bet tik truputeli prazaides.ar geriau losti pirma BM ir poto HL2?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nū pirmas yra klasika ir žaidęs ji daug kartu, pats dar nežaidžiau BM bet išmėginsiu kai nusipirksiu :) HL2 tikrai geras žaidimas irgi daug kartu perėjas ji, bet manau kai sužaisiu BM tikrai sužaisiu dar ir HL2, paskui HL2 episode 1/2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai b* ir yra HL1? tik su geresne grafika,ar ne?atrodo neblogai.o ir HL2 gavo moda kuris pagerina grafika.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip HL1 ir yra BM 
Dėl HL2 nežinau ar gavo, bet manau yra MOD kurie pagerina
HL2 ir taip gerai atrodo o HL2 episode 1/2 dar geriau atrodo už HL2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As ne grafikos vergas bet hl2 siai dienai neatrodo gerai tikrai. Kad ir 20 modu sukrauk tu ant jo. too late . Valve too lazy to make new.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

šiai dienai taip , bet atsimink kad pats žaidimas jau hl2 kaip 11metu kaip išleistas (16 Nov, 2004)

hl2 episode 1 (1 Jun, 2006)

hl2 episode 2 (10 Oct, 2007)

Taigi tiek laukiam ,tai palauksim dar 
Čia Valve kurie neskuba 
Čia tau ne EA / Ubisoft ar Activision Kurie tik blinus kepa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.