codename47

XBOX 360 garantija

Rekomenduojami pranešimai

Ne nu bet jus zmones ir idomus esat, bijot, kad apgaus, verkiat cia. Tai nepirkit jus is jo, niekas taigi neliepia, pirkit is parduotuves ir flashinkites patys. Radot problema...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Idomus aisku aiskinames biski ne vienas jau apgautas visur yra tai ka zn gal ir edma gali apgaut aiskinames ir tiek manau cia nieko blogo...

Man atrodo tu pradesi bijot kai tavo X suges o nuneses taisyt net duru niekas neatidarys....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oi tubizz,tu pats nesupranti ka darai.sakai net nekalbejai,net nematei jo,ir laisva ranka pervedei jam pinigus? nu nu nu...;/ atsimink,kad lietuviai dar nera tokie kaip anglai,tai kiekvienam rupi savo kailis...o tu lengva ranka tukstancius pervedineji net nemates zmogaus.nu gerai kad viskas gerai praejo ir viskas veikia tau :) as dar ne toks pasitikintis nepazystamais...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oi tubizz,tu pats nesupranti ka darai.sakai net nekalbejai,net nematei jo,ir laisva ranka pervedei jam pinigus? nu nu nu...;/ atsimink,kad lietuviai dar nera tokie kaip anglai,tai kiekvienam rupi savo kailis...o tu lengva ranka tukstancius pervedineji net nemates zmogaus.nu gerai kad viskas gerai praejo ir viskas veikia tau :) as dar ne toks pasitikintis nepazystamais...

Na matai taip is lempos neimiau ir nevedziau jam tu pinigu, taigi daug kas sako, kad jis patikimas ir kazkas cia dar rase, kad taip pat pirko banko pavedimu ir viska gavo, todel ir pasitikejau...ir ne be reikalo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kaip kažkasjau sakė, užsitarnauti pasitikikėjimą yra žymiai sunkiau, nei jį pamesti. Jau ne vienas žmogus juom pasitiki, jei jis apgaudinėtų, tai šis foruma mirgėtų apie tai ir jam verslas žlugtų, nemanau kad jam verta taip daryti. Ir nemanau, kad jis taip darys kada nors. Koks durnius pasielgtų taip, kaip jūs galvojat, jam geri pinigai nuo konsolių tikrai pareina, o dabar jis ir sau atsiprašant "prisišiks" į lėkštę ir valgys... Nelogiška būtų... Kažkada juk reikia pasitikėti žmonėmis. Aš galėjau juo irgi nepasitikėti kai daviau flashinti, gal jis ne mano konsolę atiduos gal ką nors sugadins ir pan, bet apie tai net negalvojau. Viskas gerai baigėsi. Na esu patenkintas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sweiki neseniai prisijungiau cia prie jusu visu ;)

Tas Edma tikrai normalus ir visai ne koks apgavikas pas ji ir namuose esu buves ir viska,zaidimus is jo perku savo Xdezutei su kuria vos nemuiegu ;)

Del tu garantiju tai nemanau kad apgaus tirai ;)

Gal kas galit pasakyt su ta Linkomanija kaip ten siustis zaidimus reikia sake daug yra visokiu bet kaip ten raso uzdara bendruomine ir ten kazkokio pakvietimo reikia ar kaip ten na nzn ty va jei kas galit duokit man noriu isirinkt ir parsisiust kokiu zaidimu

Mano el pastas: nikemaxair@gmail.com

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tam yra speciali pakvietimu tema...pasiklausius jusu,tai man pikta pasidaro ant saves,kad niekaip nenusiflashinu savojo x'o... ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

AS nzn bet as edma pasitikiu nusipirkau xboxa is parduotuves nuweziau pas jy nuflesint taj pazejau atrodo net kad garantinis lipdukas

nebuwo nuimtas ir dvd romas kazkaip tyliau dirba as edma pasitikiu nes as pas wezes ps2,xbox,psp,xbox360 ar taj nuflashint , nucipuot ar sutaisyt wiskas buwo atlikta kokybiskai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.