AnonymousX

Nemokamos nepasibaigiancios xbox live 48 valandos

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Gal padetumete?:) man niekaip neina to zaidimo rasti...:( darau viska taip kaip rodo,bet neina to zaidimo rasti..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki. Gal padetumete?:) man niekaip neina to zaidimo rasti...:( darau viska taip kaip rodo,bet neina to zaidimo rasti..

Eik į games section ir ten susirask žaidimą, pavadinimu Monster Hunter.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kelis kartus bandziau, kodus dave.

Bet kai ta Rendeem koda vetu pas save ant pagrindinio acc raso kad viskas gerai aktivuotas Gold ir t.t., bet jo nera ir mazdaug toki vaizda matau:

Nuotrauka

Viena karta ivedciau koda per xbox, kita karta bandziau per xbox.com (bet webe irgi parase, kad viskas gerai, kad kodas teisingas)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai vat,kad paieshkoje nera tokio zaidimo. O ir xboxas pas mane slimas ir uzsiapdeitino nesenai tai meniu visai kitoks,ne toks kaip video vaizde.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viena karta ivedciau koda per xbox, kita karta bandziau per xbox.com (bet webe irgi parase, kad viskas gerai, kad kodas teisingas)

taip ir turi būti ,nes cia yra trial'as o ne pilnas goldas .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kuom skiriasi 14dienu trialas , nuo 1men Gold?

vistiek gi galesiu multiplayer zaisti ane ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kuom skiriasi 14dienu trialas , nuo 1men Gold?

vistiek gi galesiu multiplayer zaisti ane ?

Galėsi žaisti online ir kalbėti per xbox live parties , bet nebusi tas tikrasis goldas ir negalesi naudotis paslaugomis kurios reikalauja gold (pvz. internet explorer )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tai kodel 14dienu? :D

seniau duodavo 2 paras

Galvojau, ko man dar nesibaigia Trial, o pasirodo, kad vietoj dviejų dienų pasidarė 14. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip ir turi būti ,nes cia yra trial'as o ne pilnas goldas .

Taip .. cia ne pilnas goldas . bet interneta kas zaist nori pilnai uztenka jo:) ir viskas puikiai veike.:) baigesi 14 dienu vel kuri nauja acc ir wel ta pati gida nauji ir prasitesi :)

Na kelis kartus bandziau, kodus dave.

Bet kai ta Rendeem koda vetu pas save ant pagrindinio acc raso kad viskas gerai aktivuotas Gold ir t.t., bet jo nera ir mazdaug toki vaizda matau:

Nuotrauka

na ir ko daugiau nori,? viskas gali jungtis koki nori online zaidima ir zaist :) cia nepilnos gold privilegijos bet onlaine zaidimui pakanka jos:)

jei nerodo toje vietoje zaidimo. tai luktelk ant tos vietos ten keicesi screnai :) beja pasitikslink ar registruodamas tikrai japanese ta kalba pasirinkai:D

O tai jis isviso veikia dar? :D

Veike :D

Senas baeris jau ;DD

na bet nevisi zino ,cia nedaugelis gudruoliu sugeba goglintis ir ieskot . mieliau pirks negu kaip as ieskos kokio budo kaip praslysti . niekada nemegau moketi uz tokius panasius dalykus :D esu pilnai isitikines kad viskam yra kitas budas . cia kaip hakeriu taisikle panasi yra .. - Viskam yra iseitis tik mokek rasti buda kaip.. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

atsisiunciau sita zaidima ir kai paleidziu ismeta lentele kaip ir video tik dabar praso suvest ta apsaugini koda kur tipo kaip forumuose buna kad esi zmogus ir panasiai viskas butu ok bet ten tas kodas ju heroglifais suvestas tai kaip man siulot ten suvest? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

atsisiunciau sita zaidima ir kai paleidziu ismeta lentele kaip ir video tik dabar praso suvest ta apsaugini koda kur tipo kaip forumuose buna kad esi zmogus ir panasiai viskas butu ok bet ten tas kodas ju heroglifais suvestas tai kaip man siulot ten suvest? :)

Labas, norėčiau tau padėti, bet neturiu galimybės xbox prijungti prie tinklo, nes esu ne namie. Siūlau pažiūrėti youtubei ar kurnors kitur paieškoti pamokų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

trečiadienį įdėjo tą kodą , bet dar normalius skaičius , paskui ant rytojaus jau idejo tuos heroglifus . Bandžiau koduoti , bet pagal mane ten ne skaičiai o žodžiai gaunasi ir neįsivaizduoju kaip juos ivest :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal galite mqn padeyi? Bandziau ne viena karta,bet neina...tos demushkes nerandu niekaip..

Žiūrėk atidžiai video pamoka ir viską rasi. Turi nusistatyti locale i Japan tada susikurti naują xbox live ir viską rasi.

trečiadienį įdėjo tą kodą , bet dar normalius skaičius , paskui ant rytojaus jau idejo tuos heroglifus . Bandžiau koduoti , bet pagal mane ten ne skaičiai o žodžiai gaunasi ir neįsivaizduoju kaip juos ivest :D

Tikėkimės gal padarys normaliai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• 🌟 **Prisijunkite prie GTPS3 nuotykių: jūsų galutinis Growtopia privatumo serveris!** 🌟 Ar esate pasiruošę pasinerti į gyvą pasaulį, kupiną kūrybiškumo ir begalinių galimybių? Neieškokite toliau — **GTPS3** yra vienas iš pirmųjų ir sėkmingiausių Growtopia privatumo serverių!  🌐 **Tyrinėkite unikalius bruožus:** GTPS3 yra ne tik bet kuris serveris — tai lobynas su **pritaikytais daiktais** ir **išskirtiniais bruožais**, skirtais pagerinti jūsų žaidimo patirtį. Nesvarbu, ar esate patyręs žaidėjas, ar naujokas Growtopia, mūsų serveris siūlo kažką kiekvienam! 💎 **Jaudinantys renginiai ir dovanos:** Prisijunkite prie mūsų **brangakmenių renginio** ir dalyvaukite jaudinančiose dovanose! GTPS3 visada vyksta kažkas, todėl tai ideali vieta bendrauti su gyvybinga bendruomene. 🛠️ **Tapkite mūsų komandos dalimi:** Ieškote būdo, kaip įsitraukti? Turime įvairių **moderatorių vaidmenų** ir daugybę kitų vaidmenų! Prisijunkite prie mūsų dedikuotos komandos ir padėkite mums sukurti svetingą ir linksmybių kupiną aplinką visiems žaidėjams. 🎮 **Kaip žaisti:** Pradėti labai paprasta! Apsilankykite mūsų svetainėje [gtps3.com](http://gtps3.com), kur rasite pamokas ir visą informaciją, reikalingą, kad galėtumėte pasinerti į veiksmą: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Prisijunkite prie mūsų bendruomenės:** Susijunkite su kitais žaidėjais ir sekite naujausią informaciją prisijungdami prie mūsų Discord bendruomenės [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Nepraleiskite progos patirti Growtopia taip, kaip niekada anksčiau! Prisijunkite prie GTPS3 šiandien ir atskleiskite savo kūrybiškumą pasaulyje, kuris priklauso tik jums. Tegul nuotykiai prasideda! 🌈✨ 🔗 **Nuorodos:** - Svetainė: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Linkime sėkmingo žaidimo! 🎉  
    • 🌟 **Join the Adventure with GTPS3: Your Ultimate Growtopia Private Server!** 🌟 Are you ready to dive into a vibrant world filled with creativity and endless possibilities? Look no further than **GTPS3**, one of the first and most successful Growtopia private servers!  🌐 **Explore Unique Features:** GTPS3 is not just any server—it's a treasure trove of **custom items** and **exclusive features** designed to enhance your gaming experience. Whether you're a seasoned player or new to Growtopia, our server offers something for everyone! 💎 **Exciting Events & Giveaways:** Join us for our **gems event** and take part in exciting giveaways! There's always something happening on GTPS3, making it the perfect place to engage with a lively community. 🛠️ **Become a Part of Our Team:** Looking for a way to get involved? We have various **moderator roles** and many other roles available! Join our dedicated team and help us create a welcoming and fun environment for all players. 🎮 **How to Play:** Getting started is easy! Visit our website at [gtps3.com](http://gtps3.com) for tutorials and all the information you need to jump into the action: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Join Our Community:** Connect with fellow players and stay updated on the latest news by joining our Discord community at [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Don't miss out on the chance to experience Growtopia like never before! Join GTPS3 today and unleash your creativity in a world that's all your own. Let the adventure begin! 🌈✨ 🔗 **Links:** - Website: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Happy gaming! 🎉a  
    • Šiandien oficialiai konsolių serveriai atjungti.  Vienas geresnių BF buvo. Daug valandų praleista. Smagūs laikai nebus pamiršti. R.i.P 
    • Concord nuostolius reikia kažkaip padengti. 😀 
    • @Mantinijo Dingę ir pas mane 5 ir 20 wallet funds, realiai ps apps'ą tik dėl to naudojau Bet prikišo žaidimų už tuos taškus, bet per metus reiktų labai daug pirkti, kad surinkti tuos 17k pts     
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos