Rekomenduojami pranešimai

bet ir kai veike ten lagindavo man tas ju online. matyt dar normaliai nesutvarkyta viskas. kartais idroid nori ieit tai neieini ten loadina loadina be galo. iseini offline viskas ok be prob.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jo aš irgi dar nedaug žaidęs, bet šiandien va su tuo iDroid per misijas valdant, ypač Motherbase skiltis ji taip lagina bšk, galvoju čia ar mano laptopas neišveža (nors geimą patį tai veža kuo puikiausiai, galėtų daugiau panašių optimizacijų būt) ar kas darosi, bet turbūt kažkaip syncina su intiku ar pan. Anyways, nelabai buvo laiko žaist nes studijos prasidėjo ir pan, bet kiek teko pažaist per tas ~4-5h tai labai smagu. Patinka, kad gali net negrįžt į tą motherbase ar neriek žiūrėt kažkokių cutscenų, gali ten vos ne be galo dar Main ir Side Ops, tik upgreidindamas komandą ir gaudamas naujus itemus bei gadget upgreidus. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lagina ir xbox versijoj online funkcija,bet mp galimybes apskritai dar nera.ja dades veliau su kokiu update ar cia zaidime smarkiai progresuot reikia jog atsirakintu?

Kas del pacio to open world zaidime,tai pradzioj visai nieko buvo bet dabar prazaidus 30+ h tai kazkaip dakniso kekviena misija begt iki to tasko. Jei kompanjona pasirenki suni tai begimas iki misijos gali ir uztrukti...

Nz gyvunu gaudymas,zoliu rinkimas tai neturetu but Big Boss'o uzsiemimai.geriau galejo kaip per Ground Zero pries kekviena misija numest i misijos location'a ir to butu pakake.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo I baze gali negryzt aisku jei nori kruvinas lakstyt visad. Bet siaip pvz pastates nauja bazes sekcija ir jai I ja nuskrisi tai pamatysi koki nauja intarpa . Plius morale kyla kareiviu kai jie tave mato. Tai verta ten vis apsilankyt.as vis nuskrendu paziuret kaip DD laikosi bet jis dar neauga vis.
Del gyvunu pasirodo tu juos ten kaip ir gelbsti visus nufultinindamas gauni dideli bonusa. Ai ir siaip fultoninu viska kas juda ir kas nejuda bet galiu pakelt lol. Fultonas pasigerino iki 24 per misija. Tai gali rinkt viska is eiles:) plius nauda bonusai uz postu uzemima. As kai kokia misija darau tai pakeliui postus visus isvalau irgi iki misijos vietos. Todel gaunas kad misijai iseina po maziausia valands lost. Na ir idomu su AI paprikolint visaip ir paziuret kaip jie reguoja. O kai gauni sneaking suita tai jau jie taves isvis negirdi kai selini is paskos.
It klausa ju nekokia, gali vienas paskui kita einancius sargybinius uzgriebt viena priejas tai kitas nieki negirdes ir eis toliau :)
kokie dar saunami ginklai? Ten tu esi pats kieciausias ginklas.kai didesnes bazes buna kad ir po 20 kareiviu. Palauki nakties ir visus su plikom rankom sutvarkai sumigdai ir isiunti I siltas bazes lovas :)

jau radom ja...buvo viena ispudingiausiu misiju kol kas ir intarpu 

tVlzrcW.jpg?1

2mBlBrm.jpg?1

mL9DaO1.jpg?1

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo žaidimas kabina, ypač man patinka, kad galima įvairiai misijas pereiti, per kova su Quiet tiesiog ant galvos jai numečiau supply drop ir nutempiau į bazę. Šiaip įdomų šaiką rinkt bazei, bet ilgai užtrunka tinkama chebra surasti ir visi developmentai užtrunka, bet nieko prieš negaliu pasakyt. Bet nesiseka man sėlinti, pamato mane žalčiai, reikia helicopterį kviest ir bėgt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o mano visos misijos be jokio pastebejimo jau ant tiek pramokau viska kad ir su 50 ten tu sargybiniu sustvarkyt butu galima. nes jie prastai girdi ir mato siaip. kai ismoksti tai viskas taip nesunku tik reikia pamastyt ka ir kaip. pvz isjunginet ju elektro generatoriu , ar sugadint racijos sistema. ir t.t. 

metyt ant galvu kazka nesazininga,as ja iveikiau irgi su snaipu. bazej viskas labai greit gaminasi, ilgai tik papildomos bazes uztrunku statybos.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pavydžiu, jums kad dabar galite žaisti šita game aš turėsiu dar iki spalio 18 laukti kol palošiu savo žaidima. :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@scalman kad butu HBAO+ 

Pirma padariau Quality
Antram nebūtina daryti x16 ? palikti kaip yra 

qBnxb3H.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

del HBAO+ tai tik ambient ant quality.tada zaidimo nustatymuose reikia isjungt ambient off. nes ten didziausia SSAO. gaila isvis kad jie patingejo surasyt kur koki efekta naudoja , vietoj to turim tik low/high nustatymus. tai per nvidia mgs5 quide susiradau kas ten ka daro is tikro.

o del anisotrophic tai savo nuoziura. siaip zaidimo texture filtering ir daro ta dalyka 

The Anisotropic Filtering introduced by Texture Filtering sharpens The Phantom Pain's textures ever so slightly in the majority of scenes, but occasionally clearly more visible examples of its benefits can be found, such as on muddy surfaces

tai manau geriau per nvidia nereikia jungt to pacio jei jau zaidime parinkes texture filtering.

siaip jei rikia daugiau fps kam tai labiausia kerta post processing ir effects. tai tuos sumazines nuo extra iki high jau gauni daugiau fps o vaizde skirtumo tikrai nesimato . ai dar DOF pasima apie 5fps . pas mane visa kita extra , shadows high tik.

lighting labai daug skiriasi pvz high nuo extra high. i toli paziurejus atsiranda daugiau sviesos saltiniu kai high ju daug maziau, kaip ps4 versijos high mazdaug,

lighting high vs. extra high , juk skirtumas didelis

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

del HBAO+ tai tik ambient ant quality.tada zaidimo nustatymuose reikia isjungt ambient off. nes ten didziausia SSAO. gaila isvis kad jie patingejo surasyt kur koki efekta naudoja , vietoj to turim tik low/high nustatymus. tai per nvidia mgs5 quide susiradau kas ten ka daro is tikro.

o del anisotrophic tai savo nuoziura. siaip zaidimo texture filtering ir daro ta dalyka 

tai manau geriau per nvidia nereikia jungt to pacio jei jau zaidime parinkes texture filtering.

siaip jei rikia daugiau fps kam tai labiausia kerta post processing ir effects. tai tuos sumazines nuo extra iki high jau gauni daugiau fps o vaizde skirtumo tikrai nesimato . ai dar DOF pasima apie 5fps . pas mane visa kita extra , shadows high tik.

lighting labai daug skiriasi pvz high nuo extra high. i toli paziurejus atsiranda daugiau sviesos saltiniu kai high ju daug maziau, kaip ps4 versijos high mazdaug,

lighting high vs. extra high , juk skirtumas didelis

Darykit viska ant low, priesai sunkiau pastebi su lieva grafika :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai dėl fps. Man viskas gerai 60fps turiu stabilius viskas ant extra high

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galima dar unlockint framerate pas ka gali tempt daugiau kaip 60fps

FomZ5nx.png

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

apie 13% rodo. bet as losiu kokia viena main mission ir kokia 10 side ops. baze jau persipilde taigi pradejau valyt visus D E F kareivius ir renku dabar per misijas tik A B .

side ops visai idomu nes mapas lieka toks koki ji palieki. pvz vienoj side ops sunaikinau antenas, radijo rysi ir anti air ginklus, plius nunesiau kelis priesu bokstelius , ir kitose misijose i ten gryzus visa tai lieka sunaikinta  :trl: . snekaing suit siek tiek viska sugadina nes realiai nebenoriu ir nebereikia jokiu kitu kostiumu jau man. nes su situ selini be garso isvis, gali ten sokt aplink sargybinius kaip nori ir jie nieko neisgirs.

su pinigais problema tikrai. jie greitai issenka. 

pagaliau galiu siust savo kareivius i misijas,taigi jie man dar ir pliusa nes dabar tuo paciu kels savo lvl.

o siaip viskas pradeda kartotis, kuo toliau tuo labiau elite tampi ir viskas tampa vis lengviau ir lengviau o dar tik nedaug zaidimo pereita procentaliai.

bet del zemelapio masto vis dar yra vietu kur nebuvau tai idomu kazkur nuvykt dar pirma karta. ir tai aisku dar tik pirmas mapas.

siek tiek bromance

wMRV7jv.jpg?1

pamenu GZ fiksuodavo is kokio atstumo gali pataikyt i priesa is migdomu. buvo visai idomu. kodel pilnam zaidime to nebera. ir siaip nera nieko kas butu kazkaip fiksuojama online atrodo. nebent to nepranesa tau.  :poker:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo tas tiesa, kuo geresnius ginklus ir equipa israndi tuo labiau zaidimas lengveja. Galima visa baze is oro subombarduot, beje gal kas pasakys kam zvereliai reikalingi? Prigaudziau as ju visokiu i narvus sutupdziau, o nauda kokia? Zoles kur bazei auga tai bent pasiraut gali. Side misijos kartotis pradeda, bet tos patinka kur prieso konvoju sustabdyt reikia, uzlipi ant aukstesnio kalno su rocket launcheriu ir smaginiesi. Rekordu stattistika didele, bet atstumu rekordu irgi neradau. Dar nelabai suprantu kaip su tom emblemom. Nuo pat pradziu unlockinta daug,, gaunu ju dar daugiau, bet ka su jom daryt? Logotipa ant bazes pasidaryt?  Dar idomu kaip ten su medaliais, mano staffas kartais gauna, kazkokie permatomi, gal galima kelis gaut ir kodel permatomi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.