Rekomenduojami pranešimai

nu meska jei gyva paimsi tai parsigabensi. bet dar matyt neturiu tokiu stipriu migdomu as jai. o ji raunas jei tave pamato iskart ant tave ziauru ten  :trl:  tikra medziokle gaunas. siaip visus gyvunus gali gabent jei jie nesuzeisti ar nemire. nzn ka ten kareivia veiks bazej su laukiniais vilkais. as ju ten jau pargabenau bet matyt tipo fun kaip zoo koks ten buna jiem. morale kyla svarbu.  :sir: dabar primeciau kad geriau visu is eiles looseriu kareiviu tai nesigabent nes jie vieta uzima o naudos tai mazokai siaip. na losi ir mokais kaip sakant. svarbu pasiupgreidini ziuronus kurie skanuoja va tada jau matai visu koks lvl ant ko jie geri. tada jau renkies.saunamu mirtinu ginklu as ten isvis negaminsiu nei man ju reikia. iskirtinai tik snaiperiniu norisi. o dar geriau snaiperiniu su migdomais. ten tokiu irgi bus kazkada veliau. siaip pirmo lvl tas balionas tavo nieko sunkesnio ir nepakelia nei masinu nei ginklu nei aisku mesku  :D  tai kad ir vykdai misijas bet ten daug ko negali pasimt. 

o siaip itrauke mane. be jokios story losiu tik side ops dabar. duoda po 2 side ops. kai jas padarai kitos 2 atsiranda. ir kas gerai kad na tai yra kaip ir free roamas + pasirenki misija ir ja ivykdai kai ivykdai lieki tiesiog mape ir toliau darai ka nori. niekas automatiskai i baze taves negrazina perejus misijas. pats gryzk kaip nori arba negryzk. nes misijas pasirenki tiesiog vietoj ir tiek. ir gaunas kad varineju po mapa is vienos vietos i kita nes misijos tai vienam kampe mapo tai kitam. po to misijos pradeda kartotis tose paciose mapo vietose na bazese. ir ten na dalinai tie patys kareiviai buna. tai jau kaip ir zinai ten ta vieta bet vistiek ten jie random bastosi tai niekad nezinai kas nutiks. tas gerai kad jie bent jau nera nuspejami per daug. jei pvz kareivi uzmsaugi ir jo koja kyso prie duru i lauka tai aisku ateis kitas paziuret tos kojos nu ir tu ji vel i siena trenki. po to kitas it t.t ant to jai jie ten kvaili yra na bet ka darysi. :yao:   

gerai ten tu rankom pasikapoji su jais. nu neidomu visada uzsmaugt juk. tai eini i ji ir darai kombo ivairius ten su ginklo iskirtimais is ranku ir pan. labai graziai atrodo epic tiesiog. aisku gale jie krenta be plionkes o tu lieki winner  :acc:

arklys toliau neidomus lieka. na pajodineju ten kai jau labai tingiu pesciom eit bet tik pradzioj misijos. nzn manau veliau su kitais bus idomiau. bet siaip vienam labai idomu irgi.

ai  labai didelis pliusas kas supranta rusu kalba. nes na visi kareiviai sneka siaip savo kalba, nesvarbu kad ten vercia subais veliau tau , bet jie ten turi labai prikolnu dialogu kai susitinka dviese ir pasisneka o tu kur nors netoliesi ir klausaisi. cool  :grt:

smelio audros cool irgi. jauciu kaip tas oras visas atrodys dar pc ultimate versijoj jei jau ps3 taip grazu.

ir visur kur tik imanoma Kojima vardas tikrai eina pagrinde. tai kazkaip respectas Konami vistik sugryzo del to.

siek tiek nervina tas duslintuvu susidevejimas ir jei nori negryzt i baze pvz o daryt kita misija tai reikia pirkt visa ginkla nauja kad atsiustu oro pastu , o tau siaip tik duslintuvo reikejo . na ir soviniu tu nerasi niekur tai jau kai baigias tai baigias. velgi oro pastas ten turetu praverst. 

esu rades kelis kartus geresniu ginklu pas kareivius per misija nei mano. ten pvz labai sustra snaiperini radau, bet deja jis jo neparsinese i baze ir negalejo veliau gamint. tai gaila kazkiek. nebutu juk sunku tai padaryt.

DD dar neauga. matyt nesvarbu kad laikas losiant eina bet kol nedarysi story misiju jis ir neuzaugs taip jau sugalvota tikriausia.

bendrai lost lengviau nei GZ buvo. na valdymas toks kazkoks tikslesnis ,plius daugiau stuff gali daryt . ir gal kareiviai tave ne taip greit pamato ar kad tu juos geriau matai, na kazkaip lost nera labai sunku is tikro bent jau pradzioj.

ir manau kareiviai maziau buki nei buvo GZ . na jei tu mesi pvz apkaba soviniu i sona nuo saves, tai kareiviai suksis aisku paziuret kas ten nukrito , bet kazkaip sugalvos jie ir paziuret is kur cia tas daiktas atskrido ir neretai pamato is tikro mane netiketai. 

arba kazkur kareivis toli eina pvz uz sunkvezimio eina taves nemato , po to tarp sunkvezimio ir kokio pastato buna tarpas tai jis kai patenka i ta laisva erdve tave laisvai gali pamatyt. cia tai kazkaip nustebino tokie dalykai mane.  :open:  labai cool. 

buvo situacija. 2 kareiviai vaziavo sunkvezimiu. pamate miegancius sargybinius, sustojo paziuret. vairuotojas liko masinoj o kitas islipo. as ji tik islipusi uzmigdziau . tai vairuotojas nelipo is masinos lauke kazko. nu galvoju ka cia sugalvot, tai jam siek tiek pasirodziau nu pasislepiau po to uz jo sunkvezimio. tai ka dare jis ? islipo atsitrauke toliau nuo masinos ir mete granata i sunkvezimi uz kurio buvau as...viskas isleke i ora aisku  :say:  :idea:

va tokie dalykai visokie tai zaidime veza tikrai  :mml:

11701170_805522902900549_800333786815664

n

mgs-v-limited-edition-ps4-actual-image-5

mgs-v-limited-edition-ps4-actual-image-8

zaidimas dar leis seivus persikelt is GZ. bet tam reikes GZ zaidime padaryt kai kuriuos dalykus kad gaut bonusa PP

Current information so far:

- Need to extract 19 POWs and Agents through out the missions for 19 Volunteers in TPP. Just needs to be done on Normal.
- Need to beat Ground Zeroes Mission for the Sneaksuit Costume
- Need to beat Deja Vu for Snake Costume
- Need to beat Deja Vu Hard for Grey Fox Costume
- Need to beat Jamuis Vu for Raiden Costume
- Need to beat Jamuis Vu Hard for Raiden White Costume

PS3 / PS4 jau gavo pirmus patchus. PS3 pas mane siandia isirase 1.01 patchas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

bet uztai konami sake ten be iseiginiu are kad laiku pristatytu mum PC versija. net anksciau nei buvo anksciau planave. tai respectas jiem uz tai kad neuztempe pc versijos kaip dabar dauguma megsta...na tikiuosi neuztempe 

taip ieini i misija ir pasileidi "the man who sold the world" ...

ir taip pagal muzika dar paselini ir ant priedainio iskerti pora ruseliu slowmo  :yes:

ai tiesa, varna uzmigdai ir isidedi i kisene. tik nezinau kol kas kokiem tikslam. ar ji ten gyva buna ar kaip. zodziu negabeni i baze varnu. bet pasimt gali  :trl:

arkli tavo nusauna.. taigi jis nera nemirtingas kaip ir tikriausia visi like draugeliai bus.

Nvidia nesenai paleido nauja draiveri butent MGS5 , ir su juo gausim HBAO+  isskirtini nvidia apsvietima.  :grt:  kiek zaidimu ji dave rinktis is nauju tai skirtumas tikrai ryskus .

As per the details we have received from our readers, this driver  add an HBAO+ profile for Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. This means some drastic improvement to AO quality without that hideous shadow aura that is around everything, including Snake. It incurs a slight performance hit over regular in-game max AO, but it is so worth it.

na ka pc jau pasiruoses... 

steam unlockas

Australia West - Sept 1 - 12:00 PM
United Arab Emirates - Sept 1 - 08:00 AM
Central European Time - Sept 1 - 06:00 AM
United Kingdom - Sept 1 - 05:00 AM
New York - Sept 1 - 00:00 AM
California - Aug 31 - 21:00 PM

demo is Pax Prime 

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip tik iš darbo grisiu ir jau galėsiu kalti mgs5 reik per telefoną nustatyti kad jau siųstų man žaidimą, nes kai važiavau į darbą dar neleido siųstis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

7,5GB tik atsisiuntė , svolačius PC užmigo , ir negalėjau per telefoną padaryt kad jau siustus, dabar teks laukti 

1val kol atsius 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
PC version DOES support custom MP3s, put them in the "CustomSoundtrack" folder withing the game's installation directory

klausysim ka noresim. tik kazkiek sumenkina zaidime tas muzikos kasetes tada.na kam jas rinkt jei tu ten neklausysi.

ENABLE HBAO+ FOR NVIDIA USERS:

nvidia-control-panel-hbao-plus-ambient-o

visi nvidia pc fintai ka gausim 

http://www.geforce.com/whats-new/guides/metal-gear-solid-v-the-phantom-pain-graphics-and-performance-guide

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na ka pc version is on . epicness is on .  :dribble:

Pc serveriai pradeda labai lagint loadus , ir matau kad ne man vienam. Na eini bet kur , ypac I idroid ir jau tiek ilgai ten viska krauna, kartais per ilgai, aisku gerai gaut ten tuos daily bonusus, bet kol kas offline rezime viskas labai pagreiteja. Tik pradejus zaist buvo ok viskas bet po keliu valandu losimo pradejo ziauriai ilgai viskas krautis ten malunsparni ar perejus misija kartais atrodo kad uzluzo zaidimas. Isjungi online ir viskas susitvarko pasirodo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar paemiau meska. Su migdomais siek tiek palaksciaj po to kirto letena per mano arkli, tas atsipeikejo po kiek laiko o mane irgi neteske bet po to pati uzmigo. Done . Meska bazej ;) pc versija su hbao+ atrodo super. Susimazines tai kas labiausia kerta per fps: effects ir post processing, bei isjungiau dof , cia tas sublurinimas tai I ka neziuri. Nesamone, pvz idroid su juo visad sublurintas, tai kazkaip as noriu matyt visko detaluma. Tai ta isjungi ir gauni +5fps . O visa kita extra high ant 720p . Lockinta 30fps.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar paemiau meska. Su migdomais siek tiek palaksciaj po to kirto letena per mano arkli, tas atsipeikejo po kiek laiko o mane irgi neteske bet po to pati uzmigo. Done . Meska bazej ;) pc versija su hbao+ atrodo super. Susimazines tai kas labiausia kerta per fps: effects ir post processing, bei isjungiau dof , cia tas sublurinimas tai I ka neziuri. Nesamone, pvz idroid su juo visad sublurintas, tai kazkaip as noriu matyt visko detaluma. Tai ta isjungi ir gauni +5fps . O visa kita extra high ant 720p . Lockinta 30fps.

Tu dirbi? Ar tavo darbas zaisti zaidimus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na ka pc version is on . epicness is on .  :dribble:

Pc serveriai pradeda labai lagint loadus , ir matau kad ne man vienam. Na eini bet kur , ypac I idroid ir jau tiek ilgai ten viska krauna, kartais per ilgai, aisku gerai gaut ten tuos daily bonusus, bet kol kas offline rezime viskas labai pagreiteja. Tik pradejus zaist buvo ok viskas bet po keliu valandu losimo pradejo ziauriai ilgai viskas krautis ten malunsparni ar perejus misija kartais atrodo kad uzluzo zaidimas. Isjungi online ir viskas susitvarko pasirodo :)

PS4 onlainas irgi grybauna, pirmas dienas isvis neprisijungdavo, dabar kartais. Tik ant PS4 su malunsparniais nesusija, dar neissiaiskinau kaip ten su tais baziu puolimais. Ar jau galima kazka pult, ar dar kazka pastatyt reikia. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dabar isvis pats atsijunge ana diena tipo maintenance ten vyksta . bet kai jis veikia tai lagina visus loadus. tai tik maiso ten tas online kol kas kai taip nevykusiai veikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kai pirma karta jungiau žaidimą buvo rašyta apie  maintenance ir net parašė kokiomis dienomis bus (čia ant PC)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.