Kaifas

CloneCD

Rekomenduojami pranešimai

patarimas nepirkt PHILIPS sudu, ir isigyt ups bei kai kepi nieko su pc nedaryt!!!!!!!!!!! tik VERBATIM

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na IMGBURN sugadino TDK kompaktą, poto rašiau į Verbatim su CloneCD įsirašė, dabar rašiau su CloneCD į Philips'ą sukniso DVD, b***** bet nesamonė, čia juk ne centus kainuoja tas kompaktas, tai pripirkti visada neišeis manau, nes jei jie taip susigadina dažnai, ką jūs patartumėte? Tas philipsas kažkur ties 30% lūžo.

pirkt nauja dvd yrengini :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nusipirkau 2 tdk dvd+dl. net nepradejo rasyt, atsinaujinau firmware ir viskas ok. nba 2k8 iskepiau su imgburn, tada the simpsons game su clone cd, viskas ok :D

Redagavo codename47

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na atsinaujinau firmware ir aš, bet su sena lyg dar kepė, bet vat nepamenu ar prasidėjo viskas nuo tada kai atsinaujinau ar ne. Bet jau 3 philips ant 50% failed. Tai net nežinau. Kad įrenginys blogas irgi nemanau. Bėda kažkur kitur, bet velnias žino kur...

Na daug kas naudoja Philips ir nesiskundžia galvoju ir aš pabandysiu. Su PC nieko nedarau niekad.

Redagavo Kaifas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

2,4 kaip ir tutorialia nurodyta, bet ant 50% failed būna. Tai dabar net nežinau. Jei tarkim nusiperku DVD įrenginį kitą ir čia poto visai ne tas... Tai irgi bus biški abydna :|

O šis kaip suprantu su DL diskais man dirbs kuo puikiausiai ar ne? http://www.samsungoms-europe.com/samsung.p...amp;group=multi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

esme yra philips dl diskose, nes as jau suvariau 3 philips, ant ju net kompas pakiptado, visikai, ir is ju pastebejau leciau laudina, ilgiau juos panaudojus NET BUNA GAME NEPASILEIDZE!!!!!!!!! isimi idedi pravalai ir pasileidzia, o va VERBATIM aina viskas ciki ciki, jeeemkit VERBATIM :pirate2:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na dar reiks bandymą padaryti ir su verbatim, nes vieną žaidimą įsirašiau kažkaip į verbatimą.

EDIT: Na draugas turi seną DVD-Rom NEC'ą, tai pas jį rašiau ant 50% taip pat biški pagalvojo ir rašė toliau, tai spėju mano pioneerius jau blgoas ;-) Tad teks per draugą dabar visada rašytis, kol nenusipirksiu savo. O gal šeip net ne mano DVD kaltas, o kažkas programinei dalį, nu neaišku.

Redagavo Kaifas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu siaip jei ties 50% pakimba taj manau kazkas yra su dvd romu nes ant 50% jis pradeda rasyti kita sluoksni kompakto taj galbut jis jau to nebesugeba arba tikrai dvd levi gal ne dl :pirate2: arba siaip tiesiog pagaminti be antro sluoksnio :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o faiuliuka nurodit kazkas.DVD nepamirsai? nes ten nurodita kada turi persokt, o gal nurodai kazkas.ISO ???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viską nurodau gerai, pas draugą nuėjau per NEC'ą įrašiau, parsinešiau kito draugo LG žiūrėsiu kaip su juo bus ;-) Bet kaip mano ten galėjo sugesti net neįsivaizduoju, nu bet gal nuo paprastų kompaktų rašinėjimo. Reik gal į garantinį nešt :cheers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.