Impaler

Nuotykiai su reputacija

Rekomenduojami pranešimai

mano reputacija buvo 78447. tikrai nemeluoju, štai screenas kuris buvo darytas prieš porą mėnesių ir patvirtina, kad nemeluoju:

Nuotrauka

prašau, tai įvertinti ir kuo skubiau pataisyti. dėkui

:stare:

P.S. rangas jo tinka jam dabar :megusta:

Redagavo Batista
  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

KypuTeTpaBy kaip visada savam stiliuje :stare: , bet keisčiausia,kad Starscremas taip pavarė,juk jis berods modas buvo...kokia čia viso to reikalo prasmė buvo nelabai suprantu :megusta: ka jis tuo norėjo pasakyti-padaryti?

Redagavo FUZA
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi starscreamas kazka ant sienos buvo parases, uz kileri ar pns, tai man nuo pat pradziu susisviete, kad cia jo darbas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ziurekit, kad poto neparasytu kaip visi raso, "b* atbanink, isgeres buvau, nesamoniu pridariau" xDD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ziurekit, kad poto neparasytu kaip visi raso, "b* atbanink, isgeres buvau, nesamoniu pridariau" xDD

Ne į temą

Girtumas yra ne lengvinanti, o sunkinanti aplinkybė :megusta:
Redagavo chem232
  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jis rase "No offense" man atrodo. Siaip tai cia nesamone del to rep buvo. Gi niekas nebutu isejes del tokios nesamones. Nezinau nezinau, gal tik toki buda sugalvojo kaip is mod pareigu isteiti?...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai keista, kad moderatorius taip pasielgė Nuotrauka O Impaleris truputi persistengė "gražiai" vadindamas buvusį PLM narį, taip, jis to nusipelnė, bet manau, šitas forumas atrodys gražiau be tokių išsireiškimų :mellow:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jis rase "No offense" man atrodo. Siaip tai cia nesamone del to rep buvo.

jo, padarom offensive dalyka, kuris turi pasekmes ir užima laiko ir darbo sutvarkyti, dadedam 'no offense' ir viskas jarunda bus? :D:D:mellow: Kenkimas projekto veiklai toleruojamas nebus. Nesvarbu kokios priežastys.

Tikrai keista, kad moderatorius taip pasielgė Nuotrauka O Impaleris truputi persistengė "gražiai" vadindamas buvusį PLM narį, taip, jis to nusipelnė, bet manau, šitas forumas atrodys gražiau be tokių išsireiškimų :)

Esi teisus, bet what the heck.. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o jau maniau pagaliau išimsi tą reputaciją....

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

čia ne diskusija patinka kam rep, ar ne. kol kas ji yra tokia, kokia yra, kol neįgyvendinta bus kažkas geriau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirma kart jau kai supouliavo rep sakiau kad stearscrarem ar kaip ten jis darbuojas bet nieks netikejot ot koki :)

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirma kart jau kai supouliavo rep sakiau kad stearscrarem ar kaip ten jis darbuojas bet nieks netikejot ot koki :)

Ne tu vienas sakei, kad starscream. Bet tokiu kaip musu zodis nieko nereiskia. :)
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.