Vaidinho

Neina pakeisti laptop'o ekrano ryškumo.

Rekomenduojami pranešimai

Turiu laptop'ą vardu Lenovo SL500. Problema ta, kad negaliu keisti ekrano ryškumo. Kai nusipirkau (su win vista) viskas buvo normaliai, tausojant energiją vien ekrano ryškumu ant baterijos tempdavo dvi su puse valandos (maždaug tiek ir buvo nurodyta perkant), bet aišku vistos ilgai neiškenčiau todėl persirašiau į 7-us. Taip jau kažkas atsitiko, kad dabar ekranas nereguoja į jokius nustatymus susijusius su ekrano ryškumu, gali keist, stumdyt tuos "slider'ius" bet no actual action. Buvau lyg radęs problemos sprendimo būdą kur bios'uose reikėjo pasikuost, bet vėl - nepadėjo. Ant baterijos aš juo dažnai nesinaudoju, bet kai prireikia, tai taip tempia vos valandą geriausiu atveju.

Any suggestions?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Turiu laptop'ą vardu Lenovo SL500. Problema ta, kad negaliu keisti ekrano ryškumo. Kai nusipirkau (su win vista) viskas buvo normaliai, tausojant energiją vien ekrano ryškumu ant baterijos tempdavo dvi su puse valandos (maždaug tiek ir buvo nurodyta perkant), bet aišku vistos ilgai neiškenčiau todėl persirašiau į 7-us. Taip jau kažkas atsitiko, kad dabar ekranas nereguoja į jokius nustatymus susijusius su ekrano ryškumu, gali keist, stumdyt tuos "slider'ius" bet no actual action. Buvau lyg radęs problemos sprendimo būdą kur bios'uose reikėjo pasikuost, bet vėl - nepadėjo. Ant baterijos aš juo dažnai nesinaudoju, bet kai prireikia, tai taip tempia vos valandą geriausiu atveju.

Any suggestions?

win 7 tikriausia nepazysta tavo lapo teisingai.tiesiog susirask savo lapo draiverius ir isirasyk atskirai po viena.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man taip irgi pasirodė, kad jie nedraugauja. Bandžiau daryt ir taip kaip tu sakai, tačiau irgi nelabai padėjo. Tiesa, dar ir bluetooth neina naudotis, ko gero dėl tų pačių priežasčių, nes nei driver'iai niekas nepadeda.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man taip irgi pasirodė, kad jie nedraugauja. Bandžiau daryt ir taip kaip tu sakai, tačiau irgi nelabai padėjo. Tiesa, dar ir bluetooth neina naudotis, ko gero dėl tų pačių priežasčių, nes nei driver'iai niekas nepadeda.

megink paimt kita windousu builda ,arba isvis win 8 pamegink irasyt .gal kaip tik viskas ir veiks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.