deiviz

Non-Stop

Rekomenduojami pranešimai

Nu su konsole man tikria yra buve dugiau nei 14h non stop,o ant pc tai lineage kai losdavau tai oi oi oi po 10 val jei nedaugiau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaikuriems čia tikrai pasigydyti jau reiktu. Ar dar bent žinot kaip saulė atrodo ? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Praeita savaite, 4 dienas žaidžiau vien tik Diablo 3 ant PS3 (aišku su miegu)

Uk nėra tiek daug tos saulės :) ypač dabar (plius aš alergiškas tai saulei) (akis ir galva pradeda skaudėti man nuo jos, užtenka pora valandų man pabūti ant saulės ) (užtai man ir patinka ruduo ir žiema)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Praeita savaite, 4 dienas žaidžiau vien tik Diablo 3 ant PS3 (aišku su miegu)

Uk nėra tiek daug tos saulės :) ypač dabar (plius aš alergiškas tai saulei) (akis ir galva pradeda skaudėti man nuo jos, užtenka pora valandų man pabūti ant saulės ) (užtai man ir patinka ruduo ir žiema)

nu jo vat,dabar dar ypac prasidejo,lietngi orai tai vsai gerai kaip tik gamingui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, aš visą gyvenimą max 3-4h pažaisdavau su žaidimų kompiuteriu, ilgiau kažkaip net neeidavo, nes greitai atsibosdavo tai daryti, tai ir išjungdavau lauk savo aparatūrą ir bėgdavau kokia kita veikla užsiimti, bet va, būdamas 14 metų, sumušiau savo rekordą, nuo 12h iki 24h, atrodo 12h bus, pražaidžiau pirmąjį MGS ant ps1. Tikrai, tai buvo nuostabūs potyriai, nes žaidimas, toks ne eilinis buvo, taip mane paveikė, nuo tada, aš pradėjau visiškai kitaip žiūrėti į žaidimus ir visiškai kitų dalykų ieškoti juose, žaidimai man paliko nebežaidimai, o meno kūriniai :)

Redagavo LFXiksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vaziavimas dviraciu su dviem ~30min pertraukom pavalgyt ir subine pailsint : 13val. Pradzioj buvo planas iki Klaipedos saut, bet apsigalvojau ir nusprendziau vaziuot kiek ramesniu tempu Vilnius-Ukmerge-Vilnius.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.