Samuleviciukas

LT I PS Store

Rekomenduojami pranešimai

Toki klausima ir as buvau uzdaves 2007-2008 metais, atsakymas niekuom is esmes nesiskyre. Cia is tikro gedinga taip elgtis 5 metus is eiles teigiant kad apsvarstysim sita klausima su tokiu veidu is ju puses :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tau nera, daugeliui yra.

Pvz. man db i kauna vazinet pastoviai, kad kazkoki card nusipirkt. Su kortele daug paprasciau.

Kaune yra UK papildymu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaune yra UK papildymu?

Svedijos/Suomijos t.y. Eurais papildymu yra, svarais negirdejes. O tu online shopu pilna kur gali instant koda nusipirkt ir dar pigiau gaunasi.
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Svedijos/Suomijos t.y. Eurais papildymu yra, svarais negirdejes. O tu online shopu pilna kur gali instant koda nusipirkt ir dar pigiau gaunasi.

Suomijos tai zinau, kad yra, o online negaliu pirkt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Toki klausima ir as buvau uzdaves 2007-2008 metais, atsakymas niekuom is esmes nesiskyre. Cia is tikro gedinga taip elgtis 5 metus is eiles teigiant kad apsvarstysim sita klausima su tokiu veidu is ju puses ;)

Tiesa sakai.. Neidejo i public ''Idea'' xD

Moka pinigus, dirba ir apsimetineja, kad rupim aceit. ''I'm very happy, Thank you ir t.t''

Redagavo Samuleviciukas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesa sakai.. Neidejo i public ''Idea'' xD

Moka pinigus, dirba ir apsimetineja, kad rupim aceit. ''I'm very happy, Thank you ir t.t''

Ju toks darbas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir taip buvo aišku, kad nieko gero iš to neišeis, kiek playmanijoje žmonių bandė jiems rašyti ir peticijas įvairias kūrė, o dėja iš to nieko nesigavo.. Žodžiu rakinu temą, nėra ką čia diskutuoti daugiau.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.