Jenkis

Tekken 5: Dark Resurrection

Rekomenduojami pranešimai

man asmeniškai tekken 4 ir tekken 5 yra prastesni už ankstesnes, žinoma pagražėjo grafika, tačiau gameplėjus mano akimis smuko ir labai. Dabar kažkokie tie tekenai "lėti" man pasidarė, spardosi bičukai ir panytės lyg radikulito sukabinti, atrodo kad vietoj rankų ir kojų protezai sudėti, na žinoma, čia kaip kam... :roll:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man patiko nuomone GeKiDo. Tiesiai sviesiai. Prisipazinsiu, kad man trecioji dalis iki siol spindi akyse. Nes neviena lita aparatuose praradau, kol bosa iveikiau su Huorang*u, ar kaip ten jis vadinasi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As irgi po siai dienai Tekken 3 pavarau. Tikrai ta fizika zaidimo vadinamoji galejo buti palikta ish 3 ios dalies sekancioms dalims.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, trecioji man irgi buvo geriausia, beje, galima zaist ja ir tekken5, yra kaip muziejuje atseit. bet ten arcade versija. O va ant psx man labai patikdavo heroju story filmukai. situ tai pasiilgstu. trecio jau ir grafika buvo gera, pavykes zaidimas vienzo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Joo nemirtingas zaidimas tas Tekken3. Jau kai pirkau PS galvojau, kad butinai Tekken losiu (visad ir norejau PS kad galima butu lost Tekken ir dar daug kitu zaidimu kuriu ant PC nera isleista). Ir siaip Tekken 3 paliko labai gerus prisiminimus. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesuprantu ka jus cia vapaliojat LETI :D ipratot zaist Tekken 3 ant emuliatoriu kur draskos hebra vos iziuret galima... Normalus zaidimas.... Ziurejau kazkada traileri galvojau kad argi letas, pazaidziau tai :shock: visai taip nebuva :wink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jenkiui prtarciau del greicio, dar specialiai isijungiau paziuret ar tikrai T3 letesnis uz T5, tai tikrai nepajauciau skirtumo. :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu nezinau, gal cia tik man taip atrodo..... Anyway.... per T3 Beveik visa ARcade mode pereidavau su Hwoarang Vienu smugiu kartodamas ta smugi.... o per T5 pakartoji kelis kart ir ziuri kad sh.. gaunas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vat atradau pagaliau savo tekken 5 dvd (netycia uz lovos uzkrites buvo) nutariau pereit visa ir unlockint visus charus vat perejau, ale ziuriu dar vienas klaustukas liko koks ten snukis bus? paskutinis buvo Heihachi Mishima tai kas bus tas sekantis? Jinpachi ar koks Devil Jin? beje kaip atidengti ji? turit pasiulymu? nesiulykit siustis seivo.... nes mane siustis seiva knisa :roll: :arrow:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

shudas.... gaila kad su tuo Jinpachi negausiu palost.... taip dapi... buva mane kad nezinau.... :roll:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai 5 dalis geriausia is mustyniu aplamai ant ps2,ir grafika stulbina ir fizika,viskas padaryta labai gerai ir 5 dalis man geriausia,buvo savo laiku 3 dalis kieciausia,po to 4 ,bet 5 man kieciausia,ir greiciu ir viskuo,o siaip tai psp

tekken versija dar geresne man uz 5 dali ps2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man Tekken 5 dalis buvo geriausia subalansuota, grafika , judesiai , kompo zaideju A.I. ir t.t. taipkad is visu serija man ji geriausia. Kas man dar uzstrigo atmintyje tai TTT Tag Mode , tikiuosi ji sugrazins Tekken 6 zaidime.

Dar niekas neminejo megstamiausiu zaideju, tai pradesiu ...

Asuka ir Fei stiliai man priimtiniausi, bet lengviausiai man kovoti su Jin , aisku Devil Jin kovos stilius ir smugiai man atrodo geresni uz Jin ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia gal dalinai offtopic, bet gal galetu kas zino papasakot tekken siuzeta? ne 5 dalies o apamai, nes as ka tik esu loses tai T3 ant psx emuliatoriaus, ir tai apkarpyta kopija. tai va kas netingi tai parasykit bent trumpai apie ka sis geimas :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia gal dalinai offtopic, bet gal galetu kas zino papasakot tekken siuzeta? ne 5 dalies o apamai, nes as ka tik esu loses tai T3 ant psx emuliatoriaus, ir tai apkarpyta kopija. tai va kas netingi tai parasykit bent trumpai apie ka sis geimas :lol:

o kam tu tada ta interneta pasijunges,jei klausineji cia tokiu dalyku,viskas juk yra intere ir net daugiau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.