MaRiuS1117

Parekomenduokit seriala

Rekomenduojami pranešimai

buciau dekingas jei parekomenduotumet koki tai gera sci-fy seriala

nerekomenduokit situ, nes jau perziurejau: visus star trek, stargate, farscape, battlestar galaktica, firefly, caprica, heroes, no ordinary family

Redagavo MaRiuS1117

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Lb rekomenduoju trumpa seriala (14 seriju ) Firefly, ir po serialo paziureti ji uzbaigianti filma Serenity ;)

dekuj, bet sita taip pat maciau, pamirsau itraukt i sarasa kad neminetu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar yra Andromeda, Babylon 5, Terminator Sarah Conor Chronicles ir galu gale zymieji X-files ;), dar filma galiu parekomenduot Event Horizon, vakar ziurejau tai lb patiko

Redagavo kybartai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Defying gravity (nutrauktas po pirmo sezono, tad pabaigos nesitikek) vienas geriausiu man serijalu, deja...

Terranova (berods irgi nutrauke po pirmo sezono...)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Terranova tai nesiūlyčiau, nieko gero ten mano manymu, po 8 serijų mečiau. Fringe neblogas. "V" toks nieko. Taip pat rekomenduoju FlashForward, puikus serialas, gaila, kad uždarė po pirmo sezono ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man terra patiko, na skonio reikalas matyt. V geras, fringe kazkaip i trecia sezona labai suprastejo, bet bendrai paemus neblogas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lexx gali pabandyt, x-failai irgi sci-fi skaitosi :)

flash forward geras, tik gaila, kad nutrauke.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

terranova patiko. gaila nutrauke ji. daugiau ne vienas mano skoniui ir netinka. cia ka isvardino kitu net nevadinciau sci-fi isvis. pacio terranova nelabai vadinciau sci-fi .pradzia biski. o veliau eiliniai seimyniniai nuotykiai. va tokie kaip doctor who isvis nesiziuri,nu lempa kazkokia. :)

senais laikais ziurejau babilona 5. aisku tai buvo senai ,tais laikais daugiau nieko nerode panasaus. :)

pats noreciau ka nors idomaus rast paziuret.o jau sci-fi isvis kad butu serialas ir geras tai nzn net. tokiu buna isvis? :)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

...o jau sci-fi isvis kad butu serialas ir geras tai nzn net. tokiu buna isvis? :)

farscape, star trek voyager, stargate sg1, battlestar galactica

Redagavo MaRiuS1117

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sci fi nezinau kas tas yra bet man is serialu patiko labai walking dead 1,2 sezonas spali naujas 3 sezonas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

farscape, star trek voyager, stargate sg1, battlestar galactica

O tai Sci-Fi priskiriama vien tik kosmine tematika besiremiantys serialai? :) ? Redagavo narkata
nesikeik

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• So, so. Tokia europetiška Stellar Blade versija (bent jau taip pasirodė). Pasižiūrėsim kas išeis.
    • Jau turiu. Early acsess buvo 02 06, pilnas paleidimas 02 11 visoms patformoms. Na ka gi - nauja Civilizacijos serija visada šventė!!!. Žaidžiu priepuolimais per sūnaus kompą, taigi dabar esu pirmos sesijos pabaigoje. Vizualai puikia padarytas, toks labiau kaip Civ V ramesnis stilius, dėl gamplay tai daug visokių naujovių. Puse kontento aišku dar įdės eigoje. Turiu ir konsoline versija ž atrodo identiškai, bet su pulteliu žaidžiasi sunkai, visgi tai yra PC žaidimas. Daugiau apie įspūdžius parašysiu kiek vėliau. To be continued kaip sakoma😄
    • Šitas. Po kokių gerų pusės metų gulėjimo stalčiuje (nors 2 buvo puikiai suėjęs) pagaliau užsikabinau ir labai patinka. Gėda prisipažinti, bet kelis kartus bandžiau pradėti ir mesdavau priėjęs pirmą rimtą encounterį zombių kaime - pradžioje vis nesuprasdavau kad jų visų nereikia bandyt išžudyti, o tik atsilaikyti kurį laiką😁 Bet dabar veža kaip turi būt, esu gal kokiam 9 chapterį. Formulė pparasta, bet visa dar smagi. Ir tiesa dabar jau puikiai optimizuotas. Performance mode ant vanilines PS5 labai gerai atrodo.
    • Šito laukiu. Jeigu patiko Returnal (o man patiko), patiks ir šitas.  Mūsų dabartinėje remasterių ir remaikų eroje vis kažkas tai naujo. Be to Housmark gerai daro😀 
    • Na šitas gali būti visai nieko, bent jau man asmeniškai patiko. Pačios kovos gal ir nestebuklingai, bet exploringas jau bus toks kaip žada (be jokių markerių, pagalbų, viską pats turi sužinot) visai veža. 04.09.2025
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos