martynasj

God Of War :Chains of Olympus DEMO

Rekomenduojami pranešimai

kaip jums sitas zaidimas ? Man tai patiko , tik kad per puse valandos visa Demo perejau . Gal zinot kasnors kada bus isleista pilna versija ? o gal jau yra ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kas liecia zaidimu isleidimo datas - gamespot.com B) ciuju net ir wikipedia.org rastum

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na taip, tikrai atrodo įspūdingai, ypač kai čia ant nešiojamo ciuju vėl didelio pasisekimo susilauks, nors tie God Of War žaidimai tokie geri: veiksmas, grafika ..blabla, bet manęs dėl nežinomos priežasties netraukia, turbūt aš per daug japonas :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tik ką perėjau demo - labai patiko, puikiai žaidžiasi, gaila kad tas demo toks trumpas. Kaip nekeista, ir kamera veikia labai gerai, kas retai būna su PSP žaidimais :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lol, čia tai geras, pirmą kartą tokį HP ar ko ten pasipildymą matau xDDD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lol, čia tai geras, pirmą kartą tokį HP ar ko ten pasipildymą matau xDDD

visose GOW dalyse toks pat pasipildymas, matyt neturejai PS2 :) o siaip neblogas matosi bus, ex kur tas kovas, neslenka dienos visai iki GOW isleidimo... tik kazin ar bus toks pat ilgas kaip ps2 versijos, visgi techniniai limitai psp galioja... anyway, sis zaidimas bus vienas stipresniu psp koziriu :)

ps, kaip matau PS2 turi. marsh zaist abieju GOW daliu iki psp versijos pasirodymo :)

Redagavo inpeace

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip GTA buvo. b***** reikia is ko nors pasiskolint ps2 kad pazhaist :\

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pilnas tai iseis kovo 8d.O siaip geimas geras, esu imetes i playmanijos trackeri nesiuskit is uzsienio :weep:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visose GOW dalyse toks pat pasipildymas, matyt neturejai PS2 :D o siaip neblogas matosi bus, ex kur tas kovas, neslenka dienos visai iki GOW isleidimo... tik kazin ar bus toks pat ilgas kaip ps2 versijos, visgi techniniai limitai psp galioja... anyway, sis zaidimas bus vienas stipresniu psp koziriu :D

ps, kaip matau PS2 turi. marsh zaist abieju GOW daliu iki psp versijos pasirodymo :D

na taip, tavo logika iš pradžių kai sakei, kad jei nežaidžiau GOW tai neturiu PS2 buvo kvailoka, bet pasitaisei :D

šiaip aš ...nežaisiu GOW, ir nešvaistysiu 2lt kad isirašyčiau jį, tik iš vieno dalyko -- PRINCIPO, jo nežaisiu, nes jei visiems grynai patinka tai man nepatiks, nes jis visur ir mane nervina :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na taip, tavo logika iš pradžių kai sakei, kad jei nežaidžiau GOW tai neturiu PS2 buvo kvailoka, bet pasitaisei ;)

šiaip aš ...nežaisiu GOW, ir nešvaistysiu 2lt kad isirašyčiau jį, tik iš vieno dalyko -- PRINCIPO, jo nežaisiu, nes jei visiems grynai patinka tai man nepatiks, nes jis visur ir mane nervina ;)

na nereiketu taip nusistatyt, kad ka visi megsta to nesinori. man irgi kartais taip buna, tarkim tycia nepirksiu nokijos, jei tai liaudies telefas.

Arba tarkim nevirskinu visu tu GTA, ir ne tik del to, kad visi pasinese ant jo, bet ir todel kad jis man ziauriai kvailas zaidimas ir labai smurtinis.

niekad nesakyciau kad gow ant PS2 yra butent pats geriausias zaidimas, bet pamegint tikrai verta, gali but kad labai itrauks ir be to labai smagiai jis pereinamas visas, lyg skaitytum idomia knyga ;) jei megsti tomb raider, ICO ir Prince of persija, GOW tikrai nenuvils.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.