sureican

koki vaira pirkti xbox360

Rekomenduojami pranešimai

sveiki, po ilgo zaidimo F1 2012(xbox360) nusprendziau mesti pulteli i sona. tad noreciau jusu nuomoniu ir patarimu kokios firmos ir koki vaira yra geriau pirkti? reiketu kad butu labaiau manevringesnis formulei.

Aciu uz atsakymus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na pirmai pradziai pasidomek kiek isvis tu vairu yra tinkanciu xbox360.

ir liks tik pora realiu variantu. arba originalus xbox360 vairas, arba senas logitech.

toliau lieka tik labai brangus keli variantai. arba labai pigus i kuriuos net neverta ziuret

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir dar tas kvailokas bevielis vairas... na net nesivercia ji vadinti vairu.

Siaip kelis gerus logitekus galima pajungti per spec perejimus, bet viskas galu gale atsirems i 600-900lt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na seip manau esu pasiruoses vairui isleisti mazdaug 500 lt koki galeciau nupirkti uz toke suma? (kainu varijantai anglijoje ne lietuvoi)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kaip jums logitech g27 ?? man labai patinko tos lemputes kur begioja matyt galima kada reikia perjungti pavara. bet kaip suprantu jo nera ant xbox ar yra perejimu kokio is pc i xbox ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neveiks jis ant xbpx 360 ir perėjimu nėra, veikia tik licenzijuoti vairai, esu išbandes praktiškai visus xbox 360 vairus, galiu pasakyt kad kainos ir kokybės santykiu geriausias Nitro Racing Wheel, po to oficialus microsoft steering wheel.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paimk oficialu ta senuka pirma. kaip pradet tai nuo jo gerai. nes dar nutiks taip kad mesi tu ta vaira pazaides kiek gal. tai tikrai neiko nepanasu i pultelio valdyma,ir na keistai bet nelabai panasuir i tikros masinos valdyma su tais feedbackais ziauriais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neveiks jis ant xbpx 360 ir perėjimu nėra, veikia tik licenzijuoti vairai, esu išbandes praktiškai visus xbox 360 vairus, galiu pasakyt kad kainos ir kokybės santykiu geriausias Nitro Racing Wheel, po to oficialus microsoft steering wheel.

Na lyg ir yra perejimai xboxams, tik nepigus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

del vaido duzimo nebijau visiskai gyvenime nesu is nervu ar net netycia sudauzes koncoles pultelio telefono psp ar kito panasaus daikto (esu ramus kaip belgas :megusta: ) aciu uz info bandysim pirkti officelu xboxo vaira tik dabar liko pasirinkti kuri nes yra ir senesniu ir naujasniu ???

taigi usipirkau pirmaji vaira officelu xboxo vaira sukurta mad catz http://store.gameshark.com/viewItem.asp?idProduct=4961&idCategory=96 laukiu kol atsius ir isbandysiu :yuno:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as oficialiu vadinu tik oficialu MS o ne kazkieno gaminta. bet atrodo nieko ir sitas.

oficialus pirmas xbox 360 vairas tai sitas.

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ziurejau ciupinejau as jy bet nepatiko man jis galbut del to kad tik deveta radau ir neturejo jokiu prisukimo o zaisti ant keliunpasidejus tai tikrai nesinori :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.