Džekeris

Skynet ir X360

Rekomenduojami pranešimai

įsigijau Skynet internetą tad kaip man jį prijungti prie x'o, kad atsiųstų cover image ir kita?

Nes dabar kai pajungiu nuo modemo per Ethernet kabelį nesiunčia cover, rodo 4 Images (0.00kb/s) neatsiunčia, o kai bandai TU atsiųsti rašo Failed.Ką daryti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

įsigijau Skynet internetą tad kaip man jį prijungti prie x'o, kad atsiųstų cover image ir kita?

Nes dabar kai pajungiu nuo modemo per Ethernet kabelį nesiunčia cover, rodo 4 Images (0.00kb/s) neatsiunčia, o kai bandai TU atsiųsti rašo Failed.Ką daryti?

skynet pririša vieną mac adresą prie vieno ip adreso, tad yra du būdai: klonuoti mac adresa xboxui (kaip tai padaryti bbž) antras paprastas - įsigyti routerį ir nesukti galvos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu toki: http://www.skytech.lt/tlwr340g-tplink-tlwr340g-wireless-80211g54mbps-router-4xlan-1xwan-p-50920.html puikiai veikia, bet nera sandeliuose, tai manau paimk toki: http://www.skytech.lt/tlwr740n-tplink-tlwr740n-wireless-n150-1t1r-router-4xlan-1xwan-p-63472.html arba paieskok kazko tokio uz panasia kaina manau visi tau puikiai veiks. (tas pirmasis tai sakau traukia 15m per plonas sienas, gal net daugiau)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klonuok MAC. Kai nueisi xboxe I settingus interneto. Bus advanced ten bus pasirinkimas change MAC.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tai kokio tiksliai reikia gal kokių nuorodų pasiūlytumėte?

Turiu highendini routeri (kaina ~150-170lt) uz 110lt (netiko mano GALA konfiguracijoms). PM jei domina

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klonuok MAC. Kai nueisi xboxe I settingus interneto. Bus advanced ten bus pasirinkimas change MAC.

O kaip man tą MAC sužinoti? ie ar per default ant x'o ar per FSD galima? Redagavo Džekeris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu neklistu tai nueini i cmd, parasai ipconfig/all susirandi veikiancios interneto plokstes Psychical Adress ir ji perasai nuejes i xbox'a per properties ten kazkur. As seniau taip savo interneta naudojau ant jo.

Ne į temą

P.S pas mane ne skynet
Redagavo Patinas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu neklistu tai nueini i cmd, parasai ipconfig/all susirandi veikiancios interneto plokstes Psychical Adress ir ji perasai nuejes i xbox'a per properties ten kazkur. As seniau taip savo interneta naudojau ant jo.

Ne į temą

P.S pas mane ne skynet

Na X'e nuėjau į Settings tuos Advanced ir nėra rinktis Change Mac.

EDIT: Pasidariau viskas veikia viršelius viską siunčia Dėkui :whistling:

Redagavo Džekeris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.