Justassss

Patarkite ka daryti su xbox360

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, turiu tokia problemele, turiu 2006 metu xbox360, bet nezinau ka su juo daryti, nes jis gan ilgai gulejo niekam nereikalyngas. Galvoju ar parduot man ji ar pasilikt. Jei pasilikciau ar veiktu man visi zaidimai? Daugiau 200lt nemanau kad uz ji gauciau, taigi patarkit ka man su juo daryt. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, turiu tokia problemele, turiu 2006 metu xbox360, bet nezinau ka su juo daryti, nes jis gan ilgai gulejo niekam nereikalyngas. Galvoju ar parduot man ji ar pasilikt. Jei pasilikciau ar veiktu man visi zaidimai? Daugiau 200lt nemanau kad uz ji gauciau, taigi patarkit ka man su juo daryt. :D

Nori turek zaisk nori parduok. Sedejo jis ilgai todel geimu nauju nepaleis reiks investuot I atnaujinima. Tai apie 40lt kainuos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu pardavinet tikrai neapsimoka nes nieko beveik negausi. geriau pats zaisk, pastatyk atviroj vietoj ir nezaisk kiauras paras ir viskas jam bus gerai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

durnas klausimas autoriaus.Lyg žmogus valios neturėtu ar nesugebėtų pats nuspręsti kas jam tinka o kas ne :) Nori gaminti pasilieki,nenori parduodi tavo reikalas.Parduodamas gausi kapeikas...spęsk pats

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Investuoji keliasdesimt litu ir zaidi...kad ir kiek laiko butu tas X360 pas tave pragulejes,manau bent kelis savo demesio vertus zaidimus tikrai atrasi ir tie keliasdesimt litu atsipirks greit...o parduoti...na kaip ir pats sakei..ka uz ji gausi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.