AquaSky

PSP CwCheats

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Esu tik ka uzsiregines. Noriu suzinot kaip naudodi CwCheats ant PSP zaidimu. Dabar as ieskau per "Google" informacijos ir nepavyksta rast :/. As per "Youtube" rades kaskoki koda ant savo zaidimo. Gal kas zinot kaip juos naudot :/ ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei cw cheats teisingai ikeliai tai zaisdamas zaidima palaikyk 3sekundes select mygtuka ir islystokia lentele ir ten bus select cheats

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Shepherd. Gal gali duoti savo "Skype" Man ir pasakyt kelinta galetum pasikalbet? Nes as ziurejau si vid. Nesuprantu ka rejskia 3.17 . Ir kai ziurejau savo zaidimui koda ce as nesupratau, kur ji det.( Idejau tau Reputacija kad stengies man padet :) )

Redagavo AquaSky

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Shepherd. Gal gali duoti savo "Skype" Man ir pasakyt kelinta galetum pasikalbet? Nes as ziurejau si vid. Nesuprantu ka rejskia 3.17 . Ir kai ziurejau savo zaidimui koda ce as nesupratau, kur ji det.( Idejau tau Reputacija kad stengies man padet :) )

Ne į temą

Kaip tu padejei reputacija jei tu naujokas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai kas paaiskins ka reiskia tada tas 3.17 ir kur det koda ir kur siustis faila.

Ne į temą

Spaudziu + apacioj >>> ir duoda +1Reputacija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei ten pluginas, tai jis tau neveiks, nebent busi su ta versija kuria nurodo aprasyme. Ieskok savo versijai skirto CW Cheats

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.