audirs4

MAXELL DVD

Rekomenduojami pranešimai

Maxell cd-r yra tikrai geri,dvd diskai tikrai ne tokie kokybiski (bent jau man gal tokie papuole),pirkau 2 cakeboxus ir is 20 disku 3 buvo nenuskaitomi,ne tik,kad PS2 ju neskaitydavo,bet net ir PC ju neatidarydavo po irasymo :) kitavertus 3 is 20 dar visai nebloagai palyginus (ner ka lyginti su kokiais Acme ar Digidata)...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na aš turiu gal apie 10 diskų į kuriuos rašiausi xbox 360 žaidimus , tai jokių nusiskundimų neturiu , veikia visi žaidimai kuo puikiausiai . Na tik bėda su nba 2k12 , kai prasideda filmukas tai užstringa , bet po kelių sekundžių vėl viskas būna gerai , anyway , man šie diskai tikrai geri . :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš turiu gal apie 10 diskų į kuriuos rašiausi xbox 360 žaidimus , tai jokių nusiskundimų neturiu , veikia visi žaidimai kuo puikiausiai . Na tik bėda su nba 2k12 , kai prasideda filmukas tai užstringa , bet po kelių sekundžių vėl viskas būna gerai , anyway , man šie diskai tikrai geri . :)

Del 8.5GB disku tai nieko negaliu pasakyti,nes ju nesu bandes,tik standartinius 4.7GB...Siaip Maxell'is japonu firma,tai gaminiai ju ta kokybe ir turetu atspindeti,man gal tiesiog papuole kazkokia DVD nevykusi partija :nsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.