3nergy

klausimas del ps3

Rekomenduojami pranešimai

nene as ne apie tai as tik sakau galeciau pasiskolinti situos zaidimus tik nezinau ar zaidziate online

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o kiek tie kodai kainuotu ? Nes dabar jeigu gausiu LT ir pirksiu playstation na tikrai pirksiu tai galeciau gauti read dead redemption ir gta iv zaidzia gal is lietuviu multiplayer situos ?

Tie kodai įvairiai kainuoja, priklauso nuo žaidimo, bet realiai tai pigūs. Na šitiem tavo žaidimams nereikia kodo, todėl galėsi drąsiai žaisti per internetą, bėda, kad žaidimai jau gan pasenę, tai kažin ar bus daug žaidėjų juose, nors realiai turėtų būt. Na nežinau, ar lietuviai dar žaidžia, bent jau iš mano draugų nieks nežaidžia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kitą mėnesį PlayStation Plus gauna RDR už dyką, tai galima sulaukti šiokio tokio aktyvumo multiplayery.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tai ka dabar zaidziat ? battlefield 3 , modern warfare 3 ?

Na visi įvariai žaidžia, bet pagrindas tai taip, šie žaidimai, dar bent jau pas mane drauguose, daug kas žaidžia BC2.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kazkaip itartinai atrodo, nes mano maynu per pigiai :thumbsup4: Nors, gal zmogus nori greit parduot.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na rasiau sakau turite dar ps iskarto sako o jus is vilniaus nes nenori kitur siusti tai sakau uz pasta sumokesiu tai sako nenamuose dabar sekmadieni galetu ideti i pasta .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na rasiau sakau turite dar ps iskarto sako o jus is vilniaus nes nenori kitur siusti tai sakau uz pasta sumokesiu tai sako nenamuose dabar sekmadieni galetu ideti i pasta .

Ne į temą

Sekmadieni pastas nedirba :thumbsup4: Beje is kokio tu miesto?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad gana pigiai, o ir žaidimai po 20Lt, ką žinau, nepatarčiau iš tokio pirkti, o juolab paštu, jeigu turi galimybę susitikt, tai tada bandyk, bet paštu, tai kategoriškai tau sakau ne, nes čia jau ne vienas toks pas mus nukentėjo pirkdamas paštu. Paklausk kodėl pigiai parduoda ir žaidimai po 20LT..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gerai paklausiu kodel taip pigiai . Na skaiciau galima biski apsisaugot pasakyti kad ateis koks draugas paims is taves ps3 ir duos grinais arba nuotrauka padarytu salia visas ps ir sulapeliu ir kokiu tekstu ka tu liepiai uzrasyti .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zmogau, ka tu cia atradineji dvirati! Tau jau seniai visi paaiskino, kad simboliskai pasitaupai ir perkiesi nauja konsole. Siai dienai, naujas PS3 320GB kainuoja 199Eur (700 Lt.) + nemokamas atsiuntimas Vokietijoje, o Tu cia ziurineji kazkokias naudotas konsoles, su neaiskia praeitimi. Kaip is Vokietijos parsigabenti daigta ieskaisi giminiu, draugu, furistu :troll:

http://www.ebay.de/itm/140824230526?item=140824230526&_trksid=p5197.m621&_trkparms=clkid%3D1410513750415775025&_qi=RTM988165#ht_3866wt_950

As pats dabar atostogauju Vokietijoje ir naudodamasis proga planuoju nusipirkti is Ebay.de papigiai antra nauja PS Move pulteli uz 22 Eur (76 Lt.), kur Lietuvoje kaina 50% didesne.

Arteja sventinis sezonas ir PS3 dar gerokai atpigs, + buvo gandu, kad planuojamas naujas labai pigus 16GB modelis.

Sekmes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nieko nebandau isradineti as ant naujo lt niekaip negauciau o kodel naudoti blogi brolis is uk nusipirko ps3 slim ir jam viskas jau veikia ilga laika

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gerai paklausiu kodel taip pigiai . Na skaiciau galima biski apsisaugot pasakyti kad ateis koks draugas paims is taves ps3 ir duos grinais arba nuotrauka padarytu salia visas ps ir sulapeliu ir kokiu tekstu ka tu liepiai uzrasyti .

Nejuokauk, nu ir kas, kad padarys tą tavo nuotrauką? Aš ir galiu padaryt ir užrašyt ką tu norėsi, bet kai reikės siųst konsolę, aš tau jos nesiūsiu, o tu pinigus jau būsi man pervedęs. Neapsigauk taip lengvai..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.