Pavojuz

Ar imonoma ikelt iš kietojo disko i xboxa ir kodėl sujungus lan nerodo ip adreso

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki noriu paklausti ar irmonoma is kietojo disko išorinio perkelt i xboxa failus ir kaip

Ir kodėl man sujungus xboxa su pc nerodo ip adreso?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o kaip ten užsisharinti interneta ( esu nojaukas todėl viskas dar nauja jums tai gal tie klausimai atrodys juokingi)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kaip ten užsisharinti interneta ( esu nojaukas todėl viskas dar nauja jums tai gal tie klausimai atrodys juokingi)

My Network place > View network Connection

> Local Area Connection Properties Sharing

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Manau reiktu zmonems prie perkant ar darantis RGH pamastyti ar sugebes juo naudotis, nes rgh biski daugiau suprantantiems, ka jau kalbeti kai nemazai nesugeba net dvd disku ishsikepti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Manau reiktu zmonems prie perkant ar darantis RGH pamastyti ar sugebes juo naudotis, nes rgh biski daugiau suprantantiems, ka jau kalbeti kai nemazai nesugeba net dvd disku ishsikepti.

Ne į temą

Tai jau tikrai, kadangi reikia domėtis, jei darai RGH, žinoma reikia ir PC mokėti naudotis

RGH pasidariau ir vargo neturėjau, kadangi prieš tai domėjausi kaip kas daryti ir kt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.