martynukazzz

CHEETAHMEN II : THE LOST LEVELS

Rekomenduojami pranešimai

kickstart tai šudiniausias avgn sukurtas video,tass senis kuriam teisės priklauso neblogą rip off sugalvojo

Redagavo Mykola

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kickstart tai šudiniausias avgn sukurtas video,tass senis kuriam teisės priklauso neblogą rip off sugalvojo

Visiskai pritariu. Megstu jo video ,taciau si karta jis mane siek tiek nuvyle, kad parsidave tokiai komercijai.Tai tiktai bandymas pasipelnyti. Moketi 60 ar daugiau doleriu uz zaidimo remake ,kuris buvo tiesiog siaubingas yra pasityciojimas. Redagavo Batista

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visiskai pritariu. Megstu jo video ,taciau si karta jis mane siek tiek nuvyle, kad parsidave tokiai komercijai.Tai tiktai bandymas pasipelnyti. Moketi 60 ar daugiau doleriu uz zaidimo remake ,kuris buvo tiesiog siaubingas yra pasityciojimas.

Aš irgi didelis fanas Jameso,bet tas kickstart buvo toks cheezy kad pz...O tam Greg Pabich pasisekė,jau atsirado idijotų kurie 36 tūkstančius USD paaukojo (išvis 60k planuoja surinkti) naujo pilnai veikiančio cheetahmen 2 kūrimui nors pilnai veikiantis roomas jau daug metų atgal yra sukurtas ir plaukioja internete,beliks tik sukišti viską į nes kasetes ir krautis pinigėlius Redagavo Mykola

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.