KingRun

xbox live noriu paklausti

Rekomenduojami pranešimai

tai va nusipirkau xbox ir noriu pajungt y live bet noriu pasiklaust ar man pavyktu toks budas :

turiu kompa kuriame yra integruota tinklo plokste ir dar viena atskira tai sumasciau padaryt taip y atskira tinklo plokste ykist interneto laida o LAN (ar kaip jis ten Ethernet laidas nu krc...) ykist y integruota tinklo plokste ir ykist y xbox'a noriu paklaust ar iseitu man prisijungti taip prie xbox live

ir dar vienas klausimas gal kitaip ajtu issprest sita problema kai tiesiog ykisu interneto laida y xbox'a ten iesko mano ip ir kitu duomenu nu jis randa IP , randa DNS , bet MTU (kazkas tokio nepamenu) neranda raso FAILED (as naudoju meganet interneta) gal cia ajna kaip nors sia problema issprest as nezinau as naujokas cia su xbox'ais tai noriu suzinot :)

Redagavo KingRun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

aj jo atsiprasau bet gal niekas nesupyks kad cia :)

na gal ir nepyks,bet tema perkeliama ir pasiskaitykit kelias paprastas temu kurimo taisykles kita karta

o del tavo klausimo tai nzn kodel tau neina pasijungt boxo ir pacio intero laido,gal interas kabelinis ir jis priristas prie tavo pc IP,taip dazniausiai daro su kabeliniu interu kad pats nepasijungtum nieko daugiau be savo pc ,bent jau mano interas toks yra,ir nieko daugiau be savo pc negalejau pasijungt

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi buvo kad nerado ip, tada as nusipirkau antra tinklo plokste ja isidejau, susikonfiguravau ir per ja jungiausi xbox-live.Tad taip tikrai turi veikti.Nebent blogai sukonfiguruota plokste...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi buvo kad nerado ip, tada as nusipirkau antra tinklo plokste ja isidejau, susikonfiguravau ir per ja jungiausi xbox-live.Tad taip tikrai turi veikti.Nebent blogai sukonfiguruota plokste...

nu nu ir kaip tu susikonfiguravai?? as pusvaldi himicinau ir niekaip neina man serint neta i x'a, beje mano os windows vista ultimate x64, kas nors nutuoket kaip taip padaryt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu nu ir kaip tu susikonfiguravai?? as pusvaldi himicinau ir niekaip neina man serint neta i x'a, beje mano os windows vista ultimate x64, kas nors nutuoket kaip taip padaryt?

Mes ta vishta lauk sud... yra paskutinis su ja nieko ir neiseis.Isirasyk xp tada snekesim:d

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

š**** vista :):) nejuokink, xp seniena 2002 metu!!! o daba tuoj bus 2008 as dar netoks atsilikes,kad tureciau xp, jei kompas smyrdaline paskutine uz 20lt tai ant jo aisku bus š**** vista, o jei toks kaip pasmane tai bus belekas o xp š**** paskutinis nes neivieno hardvairo tinkamai neukontroluoje + mano visi draivai yra vistos ir vistos 64bitu, tad nesvaik gerai!!! dar man bios downgrade daryt reiktu norint isirsyt xp... jau viskas mire xp, mire!!! kaipo ir 98 windai, 2000 , me, ir taip toliau, jau viskas ate xp.. jei pastave sudo vertas pc ir vistos nifioga netrauke tai nereiske kad š**** vista, su vista xp ner ka lyginti!!!! ce taspac kas lygint 89 su xp!!! tad biski mastuk ka rasai gerai??? + pasmane vista ULTIMATE (ir nebetkokia o 64bituuuuu!!!!!!!)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

š**** vista :):) nejuokink, xp seniena 2002 metu!!! o daba tuoj bus 2008 as dar netoks atsilikes,kad tureciau xp, jei kompas smyrdaline paskutine uz 20lt tai ant jo aisku bus š**** vista, o jei toks kaip pasmane tai bus belekas o xp š**** paskutinis nes neivieno hardvairo tinkamai neukontroluoje + mano visi draivai yra vistos ir vistos 64bitu, tad nesvaik gerai!!! dar man bios downgrade daryt reiktu norint isirsyt xp... jau viskas mire xp, mire!!! kaipo ir 98 windai, 2000 , me, ir taip toliau, jau viskas ate xp.. jei pastave sudo vertas pc ir vistos nifioga netrauke tai nereiske kad š**** vista, su vista xp ner ka lyginti!!!! ce taspac kas lygint 89 su xp!!! tad biski mastuk ka rasai gerai??? + pasmane vista ULTIMATE (ir nebetkokia o 64bituuuuu!!!!!!!)

Pc pas mane geresnis nei tawo... Jei niekur nesigaudai ir neziuri profesionalu nuomoniu ir balsavimu apie xp ir vishta tai ir turekis beda...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

geriau i konflikta nesitraukti ir jei ka tai dar ne vistos laikai, dabar beveik visus pc valo XP. Pagal mane vista tai bereikalingas pc resursu naudojimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

geriau i konflikta nesitraukti ir jei ka tai dar ne vistos laikai, dabar beveik visus pc valo XP. Pagal mane vista tai bereikalingas pc resursu naudojimas.

Visiskai pritariu!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

š**** vista :D:D nejuokink, xp seniena 2002 metu!!! o daba tuoj bus 2008 as dar netoks atsilikes,kad tureciau xp, jei kompas smyrdaline paskutine uz 20lt tai ant jo aisku bus š**** vista, o jei toks kaip pasmane tai bus belekas o xp š**** paskutinis nes neivieno hardvairo tinkamai neukontroluoje + mano visi draivai yra vistos ir vistos 64bitu, tad nesvaik gerai!!! dar man bios downgrade daryt reiktu norint isirsyt xp... jau viskas mire xp, mire!!! kaipo ir 98 windai, 2000 , me, ir taip toliau, jau viskas ate xp.. jei pastave sudo vertas pc ir vistos nifioga netrauke tai nereiske kad š**** vista, su vista xp ner ka lyginti!!!! ce taspac kas lygint 89 su xp!!! tad biski mastuk ka rasai gerai??? + pasmane vista ULTIMATE (ir nebetkokia o 64bituuuuu!!!!!!!)

Tupas postas, kiek tau 14?, nesiardyk labai jai turi Vista 64bit ir "nerealu" kompa, nuosirdziai manau kad net nenutuoki kaip ir kas veikia su 64 bitais ir isvis kam ju reikia, komentaras turi buti informatyvus/pagrystas ir logiskas o ne sauktuku ir **** kruva, taigi visi tave palaikys mazvaikiu kaip manau ir yra.
Redagavo SoulReaver

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ta tavo Vishta tiksliai nepamenu bet kazkuriouse rinkimuose buvo pripazinta 2007 metu didziausiu nevykeliu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

š**** vista :huh::D nejuokink, xp seniena 2002 metu!!! o daba tuoj bus 2008 as dar netoks atsilikes,kad tureciau xp, jei kompas smyrdaline paskutine uz 20lt tai ant jo aisku bus š**** vista, o jei toks kaip pasmane tai bus belekas o xp š**** paskutinis nes neivieno hardvairo tinkamai neukontroluoje + mano visi draivai yra vistos ir vistos 64bitu, tad nesvaik gerai!!! dar man bios downgrade daryt reiktu norint isirsyt xp... jau viskas mire xp, mire!!! kaipo ir 98 windai, 2000 , me, ir taip toliau, jau viskas ate xp.. jei pastave sudo vertas pc ir vistos nifioga netrauke tai nereiske kad š**** vista, su vista xp ner ka lyginti!!!! ce taspac kas lygint 89 su xp!!! tad biski mastuk ka rasai gerai??? + pasmane vista ULTIMATE (ir nebetkokia o 64bituuuuu!!!!!!!)

ko tu vis pabrezineji kad ultimate ir 64bit.

Tipo visi turim sakyt WOW ZOMG PZDA PAS JI 64 BIT OMG....

Nu ir kas?

Vista betkokiu atveju kolkas yra bereikalingas resursu naudojimas, pats naudoju nors pc gana pasenes. Taipogi 64bit, so what?

Gal kai iseis final sp1, sakysiu kitaip. Dabar tik laukiu kol bus galimybe apsitvarkyt ir isimest xp.

Vista pas mane vartos gerai, aisku gal ne taip kaip pas tave su super-duper kompu, bet vartos.

Sakai xp ne vieno hw normaliai nekontroliuoja? wtf, nusisneki.

Tik tai kad vista prikista kruva defaultiniu drv, tad daug ka gali iskart naudot, veliau tik drv isirasyt.

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.