Pavojuz

,Fsd

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki aš susijungiu pc su xboxu paleidziu FlashFXP ir tda kitas žingsnis ijungti Free style dash (Fsd) gal galetumet pasakyti kur tiksliai eit ir ka daryt kad ji ijungt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

taigi tavo xbox'e freestyle dash'as po defaultu iskarto tau isijungia tik uzkrovus konsole.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

buna, kad kiti persidaro ar pasidaro taip, kad FSD nebuna pradinis dashboard'as, todel, kad butu visiskai aisku ir parasyta, kad butu pasileistas FSD dash'as :alone:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

skaityk gidą, ten yra parašyta.

Ne į temą

aš nesuprantu kaip taip nesugeba žmonės paskaityt kas jiem parašyta panosėje. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taigi tavo xbox'e freestyle dash'as po defaultu iskarto tau isijungia tik uzkrovus konsole.

gali man biski padet buciau labai dekingas

1. As suformatavau xboxo hdd man nebeliko nieko poto parsisiunciau fsd 3 ir kodel dabar man taip yra kad as turiu kai ijungiu xboxa savo man visada isijungdavo pirmas FSD o dabar senasis dasboras kodel taip yra kaip padaryti kad jis skenuotu visada FSD dashborda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man jei tik paleist zaidima tai geriau is org nxe. f3 net nekuriu.kam jo reikia.plius tyliau dirba .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kaip padaryti,kad xbox'e freestyle dash'as iskarto isijungtu uzkrovus konsole.Nes isirasius FSD,viskas buvo puiku,bet kita diena,vel senas meniu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kaip padaryti,kad xbox'e freestyle dash'as iskarto isijungtu uzkrovus konsole.Nes isirasius FSD,viskas buvo puiku,bet kita diena,vel senas meniu.

tai tas fsd dabar pas tave tikriausia per games skyriu pasileidzia. o kad padaryt kad ijungus krautu ji o ne org tai reikia doslaunch isirasyt ir pasileidus nusistatyt ka krautu pirma. siaip paziurek kas yra per games pas tave gal bus koks fsd installer. taciau kad maziau vargo butu patartina su doslaunch pasidaryt.

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=nVO8GjtFGHY

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.