KingRun

ka naudojat?

Bevielis pultelis  

48 nariai prabalsavo

1. 1. Ka naudojate?

• baterijas
      30
    • akumuliatoriu
      18

Rekomenduojami pranešimai

Play and Charge Kit :-) Akumuliatorius.

as tapati :) tai geriause nes: yra laidas i pulta ir x'a ir kai baigesi man ikisi ir viskas, o su pakraunamom batkem tik spek kraut pvz: turejau 2600miliampervalandziu batkes ir krovikli jis kraudavo normalei 12h, ir 4 batkes, tai nespedavau kraut, tekdavo traukt is peles ar klavos, bet nusipirkau Play and Charge Kit uz 80lt ir viskas ok, patariu ir jums !!!! :):)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

man tai jokio skirtumo.Nusiperki 2x batarkes uz 2lt kokius energizer ir laiko kelis menesius.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai jokio skirtumo.Nusiperki 2x batarkes uz 2lt kokius energizer ir laiko kelis menesius.

:D:D:D pavarai, nebent tu losi i mesi 2 kartus, o man tai tos uz 2lt laiko 4h o uz 6lt laiko diena, max pusantros.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ka darai tu su tuo pulteliu ? laikai prie kiausu losdamas kad vibruotu istisai ? DOH :D

na jo,as nelosiu su boxu istisas dienas ir kiekviena diena,bet jau kiek losiu,tai tikrai batarkiu per 4h neisvarau.Ka reikia su jom daryt kad per 4h baigtusi jos ? :D as tas energizer kur buvo perkant boxa nuo rugpjucio pradzios iki lapkricio pradzios naudojau,ir tik tada pasibaige,tai kiek cia..3 menesiai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As naudoju tas pakraunamas batareikias GP 2300 tai laiko normaliai apie 2 sav.O tos kur su xboxu buvo tai laike kazkas apie 3 savaites.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.