Julinho

Xbox Lagg

Rekomenduojami pranešimai

Taigi susidūriau su tokia problema.. kai įjungiu xbox'ą ir pradedu žaisti žaidimą viskas būna gerai, bet kai jį išjungiu ir įjungiu kitą game būna laggas, gal žinot dėl ko čia taip?

P.S. Išjunginėju Laikydamas ant pultelio xboxo ženkliuką ir spaudžiu go to Xbox home. Gal pilnai žaidimo neišjungiu ar kame čia problema?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ir tipo kai ta kita zaidima ijungi tas lagas ir tesias ilgiausiai ar biski palagina ir nustoja? Ir su keliais zaidimais taip yra su visais ar kaip? (Jei tik su vienu net nesivargink ir rasyt)

Redagavo Th1cKA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man ir taip buvo,man apsoliuciai konsole tuomet kazkaip letai uzkraudavo,po to mama isiunge blogai xbox (ji nezinojo jog ten lazeriukas),xboxas krovesi 15 min,po to per nauja teko leist,pasikrove per 5 min,o jau ryt vare uzsikrovimo laikas 5-20 sec buvo taip ir iki siol,ir baigesi kitu zaidimu lagai.

O kol turejau sita problema visados po zaidimo xboxa isiungdavau ir vel ijungdavau jog game galeciau lost

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi susidūriau su tokia problema.. kai įjungiu xbox'ą ir pradedu žaisti žaidimą viskas būna gerai, bet kai jį išjungiu ir įjungiu kitą game būna laggas, gal žinot dėl ko čia taip?

P.S. Išjunginėju Laikydamas ant pultelio xboxo ženkliuką ir spaudžiu go to Xbox home. Gal pilnai žaidimo neišjungiu ar kame čia problema?

As ir panasiai kaip tu isjungineju tik ne zaidimo metu o kai buna zaidimas "pause" rezime arba bent jau i pacia pradzia zaidimo gristu ta prasme kai insiungi game kur spaust start.

Manau beda bus jog blogai zaidima irasiai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant visų nu, bet netaip matosi pavydžiui lošiu fifa street išjungiu ir įjungiu kokį NFS: the run tai laggas belenkoks lošt neįmanoma.. o jeigu įjungiu kokį mortal kombat tai tik žaidimo speedas sumažėja.. visi suletėja.. :|

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isirasyk I harda geima. Turiu nuojauta del disku skaitymo. Jis taip neturi elgtis nera svarbu kaip tu ji isjungi ar ijungi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad pas mane viskas į hardą įrašytą :cute:

bet gali būt, kad ne taip įrašyta.. nes kur yra žaidimai Playmanijos įrašyti tai rodo, paveiksliukas ten tuos logo. o kai aš įrašiau tai nerodo.. gal čia kažkas blogai?

Redagavo Julinho

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad pas mane viskas į hardą įrašytą :)

bet gali būt, kad ne taip įrašyta.. nes kur yra žaidimai Playmanijos įrašyti tai rodo, paveiksliukas ten tuos logo. o kai aš įrašiau tai nerodo.. gal čia kažkas blogai?

Logo ne prie ko, tiesiog tavo ikeltiems zaidimams yra neatsiusti zaidimu cover'iai. Cia jeigu apie RGH snekam.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

HDD +180gb laisvos dar.

po to kai išjungi žaidimą bandyk perkrauti FSD ir paleisti žaidimą išjungti ir leisti kitą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei butu tik flashintas xbox'as, tai siulyciau isvalyti cache. Tik nezinau ar padarius RGH yra tokia funkcija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.