KingRun

kas tas HDMI ? 65nm ir 90nm?

Rekomenduojami pranešimai

kas tas HDMI kaip jis atrodo as va nusipirkau penktadieny xbox ta premium su 2 zaidimais forza ir viva pinata ir nezinau kas tas HDMI ar jis pas mane yra ar ne ir kas tas 65nm ir 90nm ir kaip suzinoti koks pas mane

as cia naujas su tais xbox 360 tai noriu suzinoti arba duokit linka koki kur galeciau pasiskaityti ;)

Redagavo KingRun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

HDMI tai High Definition Media Interface. Cia jungtis kuri dazniausiai eina i HD telikus ir jos deka pasiekiama labai auksta garso ir vaizdo kokybe. Ar yra ar ne gali pasakyt paziurejas i boxo gala. Jei po placiaja video jungtim yra seuresne (ziurint kai bixas pastatytas gulsciai), reiskias pas tave HDMI yra.

Na o su tais 65, 90nm...Tai yra technologija kuria naudojant yra pagamintas procesorius. Tie skaiciujkai reiskia tarpus tarp tranzistoriu nano metrais. 65nm naudoja maziau energijos nei 90nm ir maziau kaista. O pasakyt koks pas tave gali paziurejas vien i deze. Jei ant ten kur visi bar kodai parasyta kad boxas 203W galios, tai pas tave 90nm, jei maziau -65nm :)...tikiuos supratai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ha man ir idomu pasidare su 65nm, o gal ziuret ne ant x'o o nat maitblokio? tai tai parasyta, o wa ant x tai nea. ir beto jei du org geimai prideti kai perki x tai ten nera hdmi, o dvd dl-room tai hidachi, pasmane tai pro wth hdmi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

isiardzius viskas aisku buna, skiresi tuo kad ant 90nm yta pritvirtintas papildomas radietorius (bet tik ant nauju versiju) o nat 65nm jo nera, galiu pasakyt pohaui ten yra ar 90nm ar 65nm...

ne visi falconai 175w, yra ir 203w, kaip pas mane :)

o tai iskur tu zinai ar tikrai 65nm?? as tai kaip minejo pagal 'w' skaiciu..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mazdaug supratau ta HDMI ir tuos nano ir t.t :) pas mane kazkok yra laidas kur is xbox ajna y telika prie x'o ten yra toks storas su jungtuku pastumt jy rejkia ir parasyta HDTV ir kitam gale TV ir pto laidas ysisakoja y 2 ir pto tie 2 y po 3 skirtingus taj kaip supratau vieni y tv o kiti y hdtv tai nzn ar pas amne yura tas hdmi ar ne o del to ano taj ant maitinimo blocko parasyta 203W taj supratau taip kad pas mane 90nm :)

aj jo ir pas mane dvd-rom (toshiba-samsung ts-h943)

Redagavo KingRun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

saip kai pirkai reikejo gala pasiziuret ir ant dezes buna uzrasyta HDMI :rolleyes: as pirkau premium + hdmi ir nesigaliu tas kur tu pirkai is senesniu modeliu... tesiog hdmi atsirado nebera kur det senus pagamintus tesiog dadeda 2 geimus kad tik paimtu tokie kaip tu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galima, neseniai isejo kazkoks perejimas

Tas perejimas nieko neduoda. Boxas be HDMI neturi skaitmeninio vaizdo isejimo i "isore". Kadangi boxas pats savyje vaizda konvertuoja is skaitmeninio i analogini (be HDMI), tai ta darant dar karta is analoginio i skaitmenini kokybe tik kencia. Taigi visiskai nera tikslo pirkti tuos peejimus. Na nebent TV neturi komponentinio iejimo. :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aj zn kas tas hdmi ir man jo nereikia x'as veikia pukiai ir neturiu jokiu bedu siunciuos zaidimus ir losiu per live dar kolkas nebanintas :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.