Pavojuz

kaip perkelti žaidima i xbox 360

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki noriu paklaust kaip perkelti žaidima i xbox 360 su usb raktu (turiu 15 gigu usb rakta)?>

Ir kokiu spalvu turi buti ftp kabelis kad iseitu perkelt žaidimus i xboxa ir tt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki noriu paklaust kaip perkelti žaidima i xbox 360 su usb raktu (turiu 15 gigu usb rakta)?>

Ir kokiu spalvu turi buti ftp kabelis kad iseitu perkelt žaidimus i xboxa ir tt?

Tavo bent jau xbox360 su rgh ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip prieš savaite iš če pirkau XBOX 360 Slim 250 GB konsolė su RGH 2 atrišimu

Redagavo Pavojuz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip prieš savaite iš če pirkau XBOX 360 Slim 250 GB konsolė su RGH 2 atrišimu

Naudok programą Horizon, bet prieš tai suformatuok USB raktą per konsolę

Gidas: http://www.playmanija.lt/forumas/t37049/gidas-demo-zaidimai-is-usb-rakto-i-hdd/ P.S čia Demo žaidimų gidas, tačiau gali ir ne Demo žaidm,us taip įsirašyti.. Aš patarčiau daryti taip.

1. Tau tereikia FTP Kliento

2. Bet kokio Ethernet Cable

3. Sujungti per router'į ar tiesiogiai su PC ir X'u

4. ISO2GOD programos su kuria konvertuosi ir mesi žaidimus į HDD

5. Prisijungti prie X'o FTP, X'o IP sužinosi paspaudęs dešinį analogą.

6. Įeiti į HDD1

7. Sukurti aplanką Games ir ten mesti žaidimus.

8. Sumetus žaidimus eiti į Settings > Content Settings > Manage Game Paths > Change Path ir pakeisti į HDD1/GAMES

9. Perkrauti konsole, ir žaidimai visi atsiras.

Redagavo Džekeris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naudok programą Horizon, bet prieš tai suformatuok USB raktą per konsolę

Gidas: http://www.playmanija.lt/forumas/t37049/gidas-demo-zaidimai-is-usb-rakto-i-hdd/ P.S čia Demo žaidimų gidas, tačiau gali ir ne Demo žaidm,us taip įsirašyti.. Aš patarčiau daryti taip.

1. Tau tereikia FTP Kliento

2. Bet kokio Ethernet Cable

3. Sujungti per router'į ar tiesiogiai su PC ir X'u

4. ISO2GOD programos su kuria konvertuosi ir mesi žaidimus į HDD

5. Prisijungti prie X'o FTP, X'o IP sužinosi paspaudęs dešinį analogą.

6. Įeiti į HDD1

7. Sukurti aplanką Games ir ten mesti žaidimus.

8. Sumetus žaidimus eiti į Settings > Content Settings > Manage Game Paths > Change Path ir pakeisti į HDD1/GAMES

9. Perkrauti konsole, ir žaidimai visi atsiras.

Kam vis tai daryt? Asmeniskai man FTP yra tikras galvos skausmas. Tiesiog konvertuok iso faila i GOD formata, nukopink konveruota zaidima i USB, tada kisk USB i xboxa ir per FSD file manager nukopink i xboxo HDD. viskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na daug patogiau yra per FTP, nes nereikia jokiu usb flaskiu, traukinejimu ir t.t., tiesiog konvertini zaidima per iso2god ir per FTP tiesiogiai keli i xbox HDD. Viskas :mellow:

Redagavo Mindinis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na per FTP tikrai yra patogiau kaip ir Mindinis sakė, nereikia traukinėt USB, tiesiogiai iš PC tiesiai į HDD meti ir viskas.

Redagavo Džekeris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip net iso2god konvertuoja ir iskart kopijuoja i xboxa per ftp. Susidedi 30 geimu, spaudi convert ir eini miegot.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet kai aš prijungiu savo ftp kabeli man nerodo ip adreso nors visi ip adresai ant pc nustatyti automatic

Redagavo Pavojuz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai cia jau tavo tinklo bedos. Keisk kabelio portus, ziurek routerio nustatymus. Beto paziurek ar paciame xboxe viskas ant auto nustatyta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o koks turi but portas nu jo spalvos pas mane yra:1.ruda, 2.žalia 3.melina 4.orandžinė

kaip pažiuret ar ant auto nustatyta

Pas mane eina ne per routeri o iškoto nuo pc i xbox'a

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai cia jau tavo tinklo bedos. Keisk kabelio portus, ziurek routerio nustatymus. Beto paziurek ar paciame xboxe viskas ant auto nustatyta.

Ir tu nori pasakyt cia nera jokio galvos skausmo? Tikrint ta, tikrint ana, ir vistiek neveikia. Beto neikiek nera patogiau jei naudojiesi laptopu kuris keliauja is kambario i kambari. Gyvenu name, routeris pirmam aukste, xboxas antram. Man dabar tiest ilgiausia kabeli kad galeciau kas keleta menesiu pora zaidimu isimest? Beto nekenciu kai kabeliai kyso kurnors prie sienos prilipdyti :mellow:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PunT man taspac mano pc yra stacionarus boxas vienam kambary pc kitam o ilgo kabelio neturiu ir loptopo neturiu nu nebent motinos bet nelabai skolina nu tai gal papraščiau manau su usb

Kam vis tai daryt? Asmeniskai man FTP yra tikras galvos skausmas. Tiesiog konvertuok iso faila i GOD formata, nukopink konveruota zaidima i USB, tada kisk USB i xboxa ir per FSD file manager nukopink i xboxo HDD. viskas.

o ten burnint nereik tesiok copy paste ir viskas ?:mellow:

ir kaip i pati xboxa isikelt ta faila is usb išmeta kokia lentele??

Redagavo Pavojuz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet kai aš prijungiu savo ftp kabeli man nerodo ip adreso nors visi ip adresai ant pc nustatyti automatic

Internetą užsharinęs? Nes man kol nebuvo shared nesusijungdavo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PunT man taspac mano pc yra stacionarus boxas vienam kambary pc kitam o ilgo kabelio neturiu ir loptopo neturiu nu nebent motinos bet nelabai skolina nu tai gal papraščiau manau su usb

o ten burnint nereik tesiok copy paste ir viskas ?:megusta:

ir kaip i pati xboxa isikelt ta faila is usb išmeta kokia lentele??

konvertaves zaidima i GOD nukopini ji i USB. Tada, jei turi FSD, eini i File manager ir is ten nukopini zaidima i hdd.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.