exctis

Pele Ir Klaviatura Zaidimams .

Rekomenduojami pranešimai

Kokia Pele ir Klaviatura rekomenduotumet League of Legends, Diablo 3 ir ivairiu strategiju zaidejui. Man labiausiaj patinka Razer, Logitech firmos. Ar jos yra geros ? Koki kilimeli naudoti .

Galit nesiulyt peliu ir klaviaturu is MAXIMOS, IKI ar dar blogiau is NORFOS ... (as noriu Gamingo peles)

P.S Pirmas 100 Pranesimu !!!

Redagavo exctis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ziurint i kokia kaina orentuojies, jeigu nori rimtos jau, tai siulyciau pasiziureti cia http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_IE/DisplayHomePage. O kai jau surasi, ieskok interneto parduotuvese, i google tesiog irasyk pavadinima ir kokia nors uzuomina apie parduotuve lietuviskai ir surasi.

Ten yra ir kilimeliai, labai kokybiski ir geri, pats bandziau

Nezinau kaip diablo, bet jeigu ten reikia naudoti daug spellsu kaip per WoW, tada siulyciau tau peles su mini klaviatura is sono http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_IE/pd/productID.169418900/categoryId.35208800 (yra tokiu ir pigesniu)

Klaviatura jau pagal patoguma manau, reik paciam pasibandyt

Redagavo Dasaco

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geimint tai geriause joystika geresni pasiimt. Dėl klavetūros tai vistiek kažkada ateis laikas kai apsimiegojas kava apipilsi ar dar kanors, aš asmeniškai niekad neperku brangių pelių bei klavetūrų. Nors ir išpradžių būną nepatogu bet kai pripranti tai nenori į jokį kitą keist.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokia Pele ir Klaviatura rekomenduotumet League of Legends, Diablo 3 ir ivairiu strategiju zaidejui. Man labiausiaj patinka Razer, Logitech firmos. Ar jos yra geros ? Koki kilimeli naudoti .

Galit nesiulyt peliu ir klaviaturu is MAXIMOS, IKI ar dar blogiau is NORFOS ... (as noriu Gamingo peles)

P.S Pirmas 100 Pranesimu !!!

kaip sake ziurint kokia kaina i tai nori investuot. o siaip google pasieiskok best gaming mouse / keyboard jei jau domina ka naudoja ir rekomenduoja geimeriai.

Logitech G9X

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

eina :read: moketi virs 200lt uz pele :stare: geriau jau dyzelio isipilsiu :npoker:

Redagavo narkata
nesikeik

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

eina n* moketi virs 200lt uz pele :stare: geriau jau dyzelio isipilsiu :npoker:

Ne į temą

Patikek ji tiek neverta, beto pritariu tau

O jei i tema tai va as naudoju tokia jau visa vasara:spausti cia

Viskas idealu kokybes ir kainos santykiu mokejau aviteloj ~80lt, Problemu neturiu veikia idealiai (rankai bent jau mano) labai patogi, Sieke net 6200 Dpi, gali pats nusistatinet viska per programa sios peles, na bet kaip sakoma medalis turi dvi puses tai va seip viskas su ja idealu i nieka nekeisciau ir uz razor pele man sita patogesne taciau laidos jos tai ojojoj.... Pirma men kol buvo dar susilakstes taip jau visur kabinosi net pele buvo nepatogi bet tiesiog su izolke prie stalo priklijavau nuo peles kokius 10cm atitraukus kad galetu ir pele dar laisves turet ir svio beda isspresta :read:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu razer patinka kaip rašei ir turi pakankamai lėšų gali tokį setupą susirinkti :

Pelė Razer Naga

Klaviatūra Razer Anansi

Kilimėlis Razer Goliath

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pele Razer Mamba

Kilimėli Razer Ironclad

Brangus jie bet tikrai verti tiek, kilimėlis tai tikrai labai geras

Pelė puiki vien dizainas jo patinka dirba ir labai puikei (bet kaina moki už ja beveik už dizainą ir vardą)

Klaviatūros Razer visos ten geros

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu jo.... seip as per 14m gyvenim su kompais uz klaviatura daugiausiai 25lt esu mokejes uz pele irgi pan, per tiek laiko piguciu naudojimo mano pastebeti defektai tai senu ratukiniu peliu jei kilimelis dengtas plastiku tai slysdavo rasukas, jei kilimelis dengtas prasta medziaga kuri veliasi tai uzsiveldavo tos aseles kurias suka ratukas, lazeriniu peliu jei plonesnis laidas tai lb megsta nusilankstyti, klaviaturu defektu neesu pastebejes, klaviatura keisdavau tik del to kad senoji atsibosdavo ar pasitrindavo ir prarasdavo prekine isvaizda.

mano nuomone uz pele gal ir butu verta moketi iki 40lt jei jos laidas butu patvaresnis, o aplamai klaviatura ir pele rinktis reiketu tik pagal viena kriteriju, Patoguma, klaviaturu buna yvairiu isdestymu peles yvairiu dydziu ir su papilbomais mygtukais, rinkris tik pagal tai, o jei tapati patoguma gali gauti pigiau tai as nematau reikalo moketi daugiau, patvarumas ir pigiu yra tiesiog puikus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Acme pasiimi užtenka, pelė kaip pelė, visos jos veikia vienu principu nieko blatniau nepadarys kitos firmos tik kad savo logotipą uždės, ateini į maximą išsirenki kuri patogiausia ir sutaupai 200lt užtai. kad ant pelės Acme parašyta, o ne MOTHERFUCKING EPIC HARDCORE GAMING MOUSE ir dar useless mygtuku primesta kurie skirti palengviti naudojimasi kompu, bet jį tik pasunkina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.