Impaler

Kaip manot ar pakankamai vietos konsolės vėdinimuisi palikta?

Rekomenduojami pranešimai

Kažkaip šiandien pagalvojau ar XBOX 360 bei PS3 pakankamai vietos "kvėpuoti" esu palikęs?

Iki nuo konsolių iki sienos yra apie 30 cm. Faneros kuri "uždaro" lentyną nėra. O visa kita matosi nuotraukoj.

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Abejoju ar ten jau taip gali but mazai vietos. Nereikia taip bijot near ten jie jau taip labai degantys.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Impaleri gali nebijot svarbu nedidink zaidimo laiko iki daugiau nei 5H ir viskas turetu but ciki ! Siaip vietos pagal ideja uztenka tai xboxa kuo arciau lentynos krasto atitrauk :cheers: ... Ir dar jai nori visiskai nesijaudint isidek water cooling sistema !

Redagavo Impaler
viso posto cituot nebutina

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą

Su kuriuom daugiau losi ps3 ar x360 ?

PS2/X360, bet čia laikinas dalykas.

Impaleri gali nebijot svarbu nedidink zaidimo laiko iki daugiau nei 5H ir viskas turetu but ciki ! Siaip vietos pagal ideja uztenka tai xboxa kuo arciau lentynos krasto atitrauk :cheers: ... Ir dar jai nori visiskai nesijaudint isidek water cooling sistema !

watercooling'ui cia per daug extreme man atrodo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiek žinau pas tave jasper.Todėl dėl vėdinimo gali nesijaudinti.Čia netgi kaip jasperiui per daug vietos :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

geriau butu aisku visiskai atviroj erdvej jas,bet gerai ir taip, jei paloses kiek laiko ten ikisi ranka i ta ertme ir jei ne taip karsta kaip pasidejus laptopa sau ant keliu tai manau gyvensi dar.. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano atveju į tokią pat angą (tik truputi žemesnę ir platesnę) sukištas ir Xbox'as ir HTPC. Po apačia dar stiprintuvas (ten kur Tavo PS'as).

Tai po vakaro žaidimo (kai įjungti visi trys įrenginiai) - priėjęs arčiau prie spintelės jau jauti šilumą :acc:

Tad Tavo atveju - šalta tam Xbox'ui :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane spėju žiauriai blogai

Nuotrauka

Pas tave viso vaizdo nesimato, nufotkink geriau. Tačiau iš to kas matosi, tai xbox'ui labai prastai toje vietoje. Erdvės aplink beveik nėra kvėpavimui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas tave viso vaizdo nesimato, nufotkink geriau. Tačiau iš to kas matosi, tai xbox'ui labai prastai toje vietoje. Erdvės aplink beveik nėra kvėpavimui.

Iš viršaus yra vietos. O jis pristumtas prie pat tv

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš viršaus yra vietos. O jis pristumtas prie pat tv

pas tave prastoka,nes nuo vėdinimo angos iki sienos 2-3cm pas tave o tai nėra labai gerai.Tau tikrai reiktų susirūpinti truputį

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane SLIM'as ir konsolė stovui tai pat kaip pas Impaler tik gal kiek erdvės mažiau tai konsolė turbūt geriau laikyti atviroj erdvėj pas mane.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.