dudeperfect

NBA 2k12 problema

Rekomenduojami pranešimai

Lošiu My Player modą. Ir viskas buvo gerai, tačiau nba finale buvo paskutinės varžybos, laimėjau, ten viską parodė, tik paprastai iki rodžius spaudos konferenciją. Xbox'as pakibo ant Loading bar'o vietos. Negalima nei nieko spaust, nei į dashboard grįžt, žodžiu liko tik off xbox'ą. Sakau vėl perlošiu. Perlošiau, vėl laimėjau ir vėl tas pats. Užkimba. Gal kas nors esat susidurę su panašia problema, gal žinot, kas čia negerai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bugas buvo ir man bet man kaip seasona issaugai ir kita karta pasijungi ta sava uzluzta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visiems buna kurie neisjungia AUTOSAVE,jei neturi backup save'o,tai gal pradeti nauja MP ,tai bug/glitch kuris dar nesutvarkytas.Ant My Player visada isjung AUTOSAVE!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visiems buna kurie neisjungia AUTOSAVE,jei neturi backup save'o,tai gal pradeti nauja MP ,tai bug/glitch kuris dar nesutvarkytas.Ant My Player visada isjung AUTOSAVE!

Tai per nustatymus manau eina išjungt tą Autosave, aš tą paskutinį mačą tai peržaisčiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip šitas būgas yra sutvarkytas su 1.4 title update, bent jau man ši problema išsisprendė kai į usb įsimečiau update'tą :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.