Giedrius22

Ka isirinkti?

Rekomenduojami pranešimai

Taigi arteja mano gimtadienis :D . galvoju ka pirktu uz gautus pinigus 300-400lt ar ps2 ar wii.

Mano vienas draugas parduoda ps2 uz 150 lt.O wii skelbimuose 300,400,500 lt.

Ir kaip su tuo atrsimu as del ps2 isirasyciau fmcb o wii nezinau.

Tai gal man padesite isirinkti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Imk Wii,tenisa ir t.t. judedamas palosi ir t.t.,linksmiau manyciau bus,idomesni zaidimai. (nors del nulauzimo nzn,taciau games idomesni ant wii manyciau)

PS2 games nebeleidzia,fule ir t.t. neidomus ant ps2, na ps2 jau pasenes.

arba taupykis pinigelius ir per kaledas kalbut ipirksi xbox 360 ar ps3 :D

Redagavo NewJV

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš šitų dviejų imčiau PS2. Žaidimų pasirinkimas milžiniškas. Tiek daug gėrio, manau, nerasi Wii konsolei. Aišku priklauso nuo skonio. Wii ir PS2 - tai skirtingai auditorijai skirtos konsolės.

Redagavo tymbarkFM

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Radau viena sklebima parduodu wii uz 500 arba keiciu i x360.

Ka manote

Gi ziurint kas ten rinkini,ir geriau ieskok nulauzto,jog galetum zaisti daug zaidimu.

o kam tau ps2, kai turi xbox ? na man su ps2 patiko,taciau jau pries 2 metus supratau,jog geriausi zaidimai eina ant xbox ir ant ps3,tad nelosiau ilga laika,po to pc nauja nusipirkau ir db xboxa pasiemiau ir gyvenu patenkintas.

na rinkis tu,ar nori losti su pulteliu,ar judindamas tuos wii irenginius. aisq kinect galetum uz ta suma ant x nusipirkt net :D

nu cia tavo nuomone,ko labiau nori,ta pirk :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi arteja mano gimtadienis :D . galvoju ka pirktu uz gautus pinigus 300-400lt ar ps2 ar wii.

rinkis ne konsole ..o zaidimus ..kuriu nori zaidimu , ta ir rinkis . na Wii ir PS2 zaidimai neturi nieko bendro ..tai visai nesunku pasirinkt ka noretum zaist.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

NU prie arciausios parduotuves pardavineja tik dvd-r diskus.Del to tenka toli vaziuoti disku pirkti.

O ps2 ir wii tinka dvd-r disku del to man nekyla jokios problemos. :D

Ne į temą

O dar eina irasyti arcade zaidumus i usb nes girdejau kad nebeina.Ir nebera is kur ju siustis
Redagavo Giedrius22

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tavo situacijoje ko gero rinkciausi Wii,kadangi ji turi daugybe party tipo zaidimu,o rimta konsole jau ir taip turi :) menesi du pasitaupysi ir galesi jei ka ir ps2 papildomai pasiimti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi arteja mano gimtadienis :) . galvoju ka pirktu uz gautus pinigus 300-400lt ar ps2 ar wii.

Del wii tai patarciau nepirkti jo ir geriau imti kinect nes turi xboxa :thumbsup4: . Redagavo Starscream

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Tu cia apie kokios konsoles arcade zaidimus kalbi? Jei apie xbox tai galima bet reikia tureti pasidarius RGH
Redagavo Addicted

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Apie žaidimą: Warren Spector (studijos direktorius - „Deus Ex®“ ir „Thief®: Deadly Shadows“), Paul Neurath (vykdomasis prodiuseris - „Thief®: The Dark Project“ ir „Thief®: The Metal Age“), Greg Lopiccolo (žaidimų dizaineris - „Thief®: Deadly Shadows“) Thick As Thieves, tai kiekvienas vagis už save!   Blizgančiame, niūriame 1910-ųjų metropolyje, kuriame susipina pramonė, magija ir intrigos, tapkite vagies meistru. Jūsų pasirinkimai atveria unikalius žaidimo stilius ir strategijas, kurios formuoja jūsų vagies charakterį. Papasakokite savo istoriją, naudodami iškylančio daugelio žaidėjų žaidimo ir dinamiško pasakojimo sintezę. Pasinerkite į gyvą pasaulį, kuriame nėra dviejų vienodų naktų, o tai užtikrina nesibaigiančius iššūkius ir atradimus. Keliaukite po karalystę, kurioje kiekvienas šešėlis ir kampas gali slėpti naują iššūkį - nuo budrių sargybinių, klastingų varžovų iki nuolat kintančio ir klastingo miesto. Apsiginkluokite aštria nuovoka ir gudriais įgūdžiais, kad klestėtumėte šiame nenuspėjamame pasaulyje. BŪK VAGIS, KOKIU NORI BŪTI Kiekviena misija - tai galimybė, o į kiekvieną galimybę galima pažvelgti kūrybiškai. Stebėjimas, sumanus planavimas ir kruopštus vykdymas yra būtini, tačiau su kitais vagimis aplink niekada nebus taip paprasta. Improvizacija ir išradingumas bus svarbiausi, jei norite išgyventi ir klestėti. MIESTAS IR JO BEGALINĖS PASLAPTYS Pasinerkite į miestą - pasaulį, kuriame gausu personažų, istorijų ir paslapčių. Sužinokite apie galinguosius, nusikaltėlius ir niekšus, kai įsilaužsite į jų tvirtoves ir pavogsite jų auksą bei paslaptis. Tyrinėkite savo asmeninį siužetą, misija po misijos formuodami savo likimą ir kelionę nuo niekieno iki nusikaltėlių legendos. VAGIŲ ĮRANKIŲ RINKINYS Jūsų kilimas karjeros laiptais atvers duris - tiesiogine prasme. Išlaužkite spynas, užgrobkite signalizaciją, apgaukite sargybinius, nutildykite civilius, nuslėpkite savo buvimą ir pabėgkite su pilnu maišu grobio. Nesvarbu, ar norite žaisti lėtai ir tyliai, ar greitai ir garsiai, visi įrankiai yra jūsų dispozicijoje. Jų įvaldymas taps jūsų iššūkiu, nes teks kovoti su įvairiais pavojais ir priešininkais. GYVOJO PASAULIO ALTERNATYVIOSIOS ISTORIJOS APLINKA Patekite į gyvybingą alternatyvios istorijos metropolį XX a. pradžioje, kur kelią nušviečia dujinių lempų, neono ir magijos spindesys. Stebėti jo gyventojus ir jų kasdienius įpročius jums gali padėti....galbūt namų tarnaitė kalbėjosi su vyru, kuris po kelių gėrimų kalbėjosi su barmene.... Suprasti pasaulį ir jo paslaptis yra gyvybiškai svarbu. Išmintingas vagis yra pranašesnis vagis.        
    • Oi laukiu W4, datos nėra, bet gan daug parodė, tai matomai daug pasistūmėjo ir tikiuosi 2026 išleidimo Įdomu ką greičiau gausime, ar W4 ar W1 Remake?
    • Apie žaidimą: „Shadow Labyrinth“ - tai 2D veiksmo platforminis žaidimas ir žanro požiūriu alternatyvus kultinio Pac-Man žaidimo variantas. Būdamas kalavijuočiu Nr. 8, kurį paslaptingoje planetoje, kurioje išlikę praeities karų reliktai, pažadino plūduriuojantis geltonas rutulys PUCK'u, tu esi išrinktas tapti jo valios įrankiu. Kad išgyventum, turėsi atrasti daugybę paslapčių, pradėti medžioti savo priešus ir tapti aukščiausio lygio plėšrūnu, nes aprėpsi savo tikrąją paskirtį. Atraskite paslapčių pasaulį Ieškokite seno tarpgalaktinio konflikto, prasidėjusio gerokai prieš jums atvykstant, liekanų ir atraskite naujų galių bei gebėjimų. Naudokitės jomis keliaudami po svetimą pasaulį ir kovodami su pavojingomis būtybėmis bei išsivysčiusiomis pabaisomis. Tapkite Apex plėšrūnu Įvaldykite sklandžią kovą ir derinkite galingus įgūdžius, kad sukurtumėte savo žaidimo stilių. Naudokitės skirtingais žaidimo stiliais, kad paverstumėte priešus savo maistu, kai juos suvalgysite iš aukos tapsite plėšrūnu. Priimkite savo tikrąją paskirtį Suburkite komandą su PUCK'u ir pasinerkite į paslaptingo ateivių pasaulio labirintą. Sužinokite tiesą apie savo buvimą šiame pasaulyje, ko nori PUCK'as ir kodėl pasirinko būtent jus.      
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos