kefyras123

telefonas ikrito i vandeni

Rekomenduojami pranešimai

vo palikau ant palanges pernakt ir net ner zimiu kad imestas buvo ;D na tik akomuliatorius nebeveike bet seip viskas tvarkoi.

gerai chebra geriau patarem kaip akuma atgaivint jai dar imanoma

bet kokio telefono pakrovėjo pvz nokijos antgalį nupjauni.Bus du laidai + ir -,+ jungi prie akumo pliuso o - prie akumo minuso ir palaikai kokias 5 min pridėjas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Po tokio prikolo iskart gali baterke mesti lauk. o tau tas telefonas bent isijungia reguoja i ka nors?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Po tokio prikolo iskart gali baterke mesti lauk. o tau tas telefonas bent isijungia reguoja i ka nors?

Žiūriu ekspertas prakalbo :D Ne vieną dešimtį mirusių,skendusių ir t.t. baterijų esu atgaivinęs mano auščiau paminėtu būdu.Tiesa dėl to kad baterija yra skendusi jos tarnavimo laikas gali sumažėti Redagavo Mykola

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kita akuma idejus veike kaip naujas o su situo akumu nk negyvas

bet kokio telefono pakrovėjo pvz nokijos antgalį nupjauni.Bus du laidai + ir -,+ jungi prie akumo pliuso o - prie akumo minuso ir palaikai kokias 5 min pridėjas

dekoju seniuk labai padejo vos pora minuciu palaikiau ir atsigavo iskart.

molis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žiūriu ekspertas prakalbo :D Ne vieną dešimtį mirusių,skendusių ir t.t. baterijų esu atgaivinęs mano auščiau paminėtu būdu.Tiesa dėl to kad baterija yra skendusi jos tarnavimo laikas gali sumažėti

Nu yra teke draugeliui taip daryti tai sake nieko isvis nebelaike, tik istraukus is pakrovejo po 5-10min issikraudavo, tai manau cia 50/50 gaunasi, kaip pasiseks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nu yra teke draugeliui taip daryti tai sake nieko isvis nebelaike, tik istraukus is pakrovejo po 5-10min issikraudavo, tai manau cia 50/50 gaunasi, kaip pasiseks

Teko tik porą kartų susidurti su tokia problema kad labai trumpai trumpai laikytu.Dažniausiai laiko dar padoriai bet aišku nebe taip kaip seniau (prieš skendimą)
Redagavo Mykola

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.