Vytautasxp

xbox flasinimas

Rekomenduojami pranešimai

sveiki gal kas zinote kaip flasint xbox pirmaji? gal galetumete padaryti gida arba nemest nuoroda nes pas ieskojau ir kazkaip nieko nepavyko rasti ... uz pagalba atsilyginsiu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu cia tai tikrai netiesa jie yra ir flasinami nes yra internete pilna skelbimu kur raso flasina... tik kad nesinoretu pinigu leisti manau kad ir pats sugebeciau nusiflesint jei butu koks gidas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

tu paskaityk giliau, ten jauciu xbox 360, numesk nors viena linka kur parasyta kad jie flashinami... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vytautas yra 100% tikslus sakydamas jog PIRAMJĮ xbox galima flashinti.Aš pats esu atflashines 2 xboxus pirmus.Trumpai papasakosiu ko reikia

Reikia turėti laidą į PC per kurį i atminties kortelę įkelsite tam tikrus failus,tai būtų Unleash X software.Vėliau save'as nukopijuojamas į HDD,dar reikia turėti originalų Splinter Cell žaidimą,jį įjungiame,įkrauname save'ą ir tokiu būdų nulaužiame Xbox LINUX būdų,nuo šiol Xboxas yra paruoštas betkokioms modifikacijoms,vėliau galima jam perrašyti jo originalų software o software yra pora XBMC (pats geriausias,ir gauti beveik neįmanoma,bet aš turiu :D ),Unleash X arba Evolution X.Viskas Xbox skaito visus diskus,visus filmus,nuotraukas,betkokes dainas vienu žodžiu betką.Ir nereikėjo net atidaryti dėžės,beje dabar šį darba atlikčiau max per 30 minučių.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o software yra pora XBMC (pats geriausias,ir gauti beveik neįmanoma,bet aš turiu :D )

Prajuokinai. XBMC galime gauti daug kur. Net ir dabar kazkur kas savaite iseina jo atnaujinimai t. y. su naujas codecais ir pan. Bet yra vienas aspektas del ko as jo nenaudoju. Tai nepatogus prieimas prie pragramu, zaudimu.. Asmeniskai as ja isijungiu tik kai ziuriu filmus ar losiu per xlink kai.

Redagavo Jarno

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.