deiviz

Zaidimu puslapiai

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki iskilo tokia beda nuflasino man xbox360 slim ir sakau na pradesiu dabar siustis uzsipirkau ir disku pora jau bet vat beda jog kiek zinau as puslapiu visiskai jie mire atsisiuntimo greitis max100kb/s o jei siustis is anglijos dar mazesnis... PS:atsakymu jog susitvarkik neta nereik zinau kiek mano netas gali ir tikrai 100kb/s ne riba.

Daugiau demesio kreipiu i paprastus zaidimus ne xgd3 nes kol neturiu iHAS dvd kept diskam tai ir neverta net siustis kolkas.

Paieska naudojaus tokios temos neradau, tad jei jau kartojasi prasau nebarti, o tiesiog istrinti ir numesti url tos senos.

Siuos puslapius jau meginau ir nusivyliau:

-Torrent.ai

-Linkomanija.net

-http://gamestorrents.com

?http://www.xbox360iso.com/ (del sito nesu tikras nes net neradau kaip pradet siustis ka nors)

Taigi kokiu dar zinot svetainu arba jus patys iskur siunciates ??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

thepiratebay.se ten greitis nebus didelis,taciau didelis zaidimu pasirinkimas ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

thepiratebay.se ten greitis nebus didelis,taciau didelis zaidimu pasirinkimas ir t.t.

Zinau sita neblogas. O daugiau argi nera ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

isohunt kaikurie zaidimai buna :), man uzvakar gears of war 2 apie 800kb siunte :)

Redagavo Fray

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.