Julinho

Dėl X360 Slim

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, norėčiau paklausti ką apsimokiau daryt su Xbox360 Slim ar Flashint ar RGH?

Kaip supratau Tai RGH padarius negalėčiau jungtis prie xLIIVE, bet galėčiau į atmintį kelt žaidimus?

Galėtumėt prašyt Flashinimo + ir -? :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As tai daryčiau flash, bet čia tik mano nuomonė, nes aš be XBL nematau jokio tikslo turet xbox'a.

Pats visus žaidimus žaidžiu online, single player retą kurį, bet yra ir žmonių, kuriems net neįdomu XBL, tai tokiems RGH aktualesnis.

Taigi klausimas kiek tau svarbu XBL...

Jei nesvarbus, tai RGH ir nereiks vargti su CD, patogiau, greičiau...

Redagavo DaDyZaZ

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas surasyta cia:

http://www.playmanija.lt/forumas/index.php?app=custompages&module=view&section=display&do=show&pageId=10

Dar gali darytis Dual Nand RGH, tada gali rinktis kai nori kad uzsikrautu originalus softas ir zaisti online, o kai nori zaisti is HDD tada renkiesi kad krautusi FSD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man pries pora dienu plm padare flasa ant xbox360 slim nes RGH buvo neimanoma kolkas, viskas ciki piki nusiskundimu neturiu o jei i tema tai ziurek pirmiause ar gali rinktis ka daryti, tada spresk ko nori ar forever wich x and no one else(forewer alone) ar funkciju ir bendravimo/playingo nete kur ispudziai didesni aisku negu single player ir idomiau... Pilna info netinget pasinaudoti paieska :)

Savotiskai abu geri.

Redagavo deiviz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš pats RGH darysiu, kadangi XBL man neaktualu, kadangi nėra tam lėšų pirkti LIVE SILVER ar GOLD.

Redagavo Džekeris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, reiktu pradeti nuo to ar tavo konsole galima fleshinti, ar galima RGH ar galima abu. Tada jau spresti kas tau geriau ir ko tau reikia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Noriu pasiteirauti nekuriant naujos temos, kaip pasižiūrėti koks Tavo Dashboard'as per konsole

RGH yra alternatyva xLink berods, jis leidžia lošti LIVE ir su RGH, tačiau ne visus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o Jeigu flashinčiau tai galėčiau irgi keltis game į Hardą ar ne? :)

+ ar didelė tikimybė gaut xLIVE ban?

Redagavo Julinho

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

keltis galetum is dvd disku, bet zaidimo metu dvd diskas privales but idetas. Su fleshinta konsole bano tikimybe 50 / 50

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar vienas klausimas dėl RGH2. Kaip suprast formatą: GOD formatą?. Ar čia tinka, bet kokie formatai? .iso .cso ir t.t. ar tik tas vienas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

is iso ir cso galima padaryt god formta, kuri skaito rgh konsoles

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar vienas klausimas dėl RGH2. Kaip suprast formatą: GOD formatą?. Ar čia tinka, bet kokie formatai? .iso .cso ir t.t. ar tik tas vienas?

Su ISO2GOD sukonvertuoji žaidimą ir įsikeli į savo nuglichinta (RGH) konsole žaidimą ir žaidi,

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš pats RGH darysiu, kadangi XBL man neaktualu, kadangi nėra tam lėšų pirkti LIVE SILVER ar GOLD.

Prievarta nieks nevercia moketi :) Beto tu moki tik uz gold kad galetum zaisti mp visos kitos funkcijos veikia ir nemokant(siustis zaidimus ir t.t)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas žinot kaip Mezon interneta pajungti prie xbox360 wimax neturiu tik USB modema Sharing bandžiau neleidžia sharing

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas žinot kaip Mezon interneta pajungti prie xbox360 wimax neturiu tik USB modema Sharing bandžiau neleidžia sharing

Aš su tokia pačia bėda susidūriau . Galima per lan kabelį sujungti xboxą su pc ir tada bandyt jungtis . Va link'as , kurį man parodė kaip reikia daryti . http://support.microsoft.com/kb/978618 . Jei pavyks viskas , parašyk kaip sekėsi . :)

Redagavo Flashas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.