Rekomenduojami pranešimai

Vis tiek neišgirdau nieko pernelyg besiskiriančio.

Kažkaip sunku patikėti, kad BC3 gali būti toks kaip BC2 tik su geresne grafika?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vis tiek neišgirdau nieko pernelyg besiskiriančio.

Kažkaip sunku patikėti, kad BC3 gali būti toks kaip BC2 tik su geresne grafika?

Ką žinau koks gali būti BC3, tesiog man patiko visi BC2 aspektai. Norėčiau, kad išlaikytų panašią ginklų mechanika, didesnį reikalingų kulkų nužudymui kiekį, ne tokias stiprias vehicles, tokį patį klasių balansą, nes turbūt geriausias buvo, tą gerą Destruction ir pan. Tiesiog, kad kažką naujo pridėtų ir, žinoma, geresnes grafikas užmestų. Man būtų daug geriau nei tie BF4.

Redagavo TukkaSi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pralošus gan nemažai laiko ir susigadinus nemažai nervų, išsiaiškinau, kas gadina žaidimą:

1. Netcode - tiesiog tragiškas, man parodo, kad į mane pataikė vieną kulką, bet damage padarė 75 %. Taip pat, priešas mane nušauna ar sužeidžia, kai būna šonu į mane, o ne priekiu. Kai toks Netcode, dingsta visas skill based žaidimas.

2. Mapų dizainas - mapai padaryti per atviri ir prikišta per daug vehicles. Sunku padaryti ką nors lošiant infantry ir šiaip mapai, asmeniškai, jaučiasi kažkokie prasti.

3. Balansas - Attack jet'ai per geri, AA taip pat per geras, kai kuriuose mapuose reiktų pašalinti vehicles, nes išsibalansuoja žaidimas ir taip pat reiktų ginklus subalansuot, nes kai kurie prasti, o kai kurie per geri.

Jei sugebės Netcode sutvarkyti iki BF3 lygio, tai šį game pradėsiu žaisti, bet jei ne, tai liksiu su BF3. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pralošus gan nemažai laiko ir susigadinus nemažai nervų, išsiaiškinau, kas gadina žaidimą:

1. Netcode - tiesiog tragiškas, man parodo, kad į mane pataikė vieną kulką, bet damage padarė 75 %. Taip pat, priešas mane nušauna ar sužeidžia, kai būna šonu į mane, o ne priekiu. Kai toks Netcode, dingsta visas skill based žaidimas.

2. Mapų dizainas - mapai padaryti per atviri ir prikišta per daug vehicles. Sunku padaryti ką nors lošiant infantry ir šiaip mapai, asmeniškai, jaučiasi kažkokie prasti.

3. Balansas - Attack jet'ai per geri, AA taip pat per geras, kai kuriuose mapuose reiktų pašalinti vehicles, nes išsibalansuoja žaidimas ir taip pat reiktų ginklus subalansuot, nes kai kurie prasti, o kai kurie per geri.

Jei sugebės Netcode sutvarkyti iki BF3 lygio, tai šį game pradėsiu žaisti, bet jei ne, tai liksiu su BF3. 

Susidegink

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

BC2 man geriausias, dar ir dabar žaidžiu. BF3, pradžioj lyg irgi geras ir t.t. bet... man ten labiau su jet patinka skraidyti nes esu savo stichijoj, retai sutikau kad kas numuštų ir t.t. Tarp BC2 ir BF3 man tai yra dideli skirtumai, kai kas jų nepajuto (batonas), bet man jie aiškūs. Nesiplėsiu, neturiu noro čia kažką kažkam aiškinti. Ant BF3 aš kažkaip ant žemės nepažaidžiu, per daug padrikai man ten viskas. Manau per daug erdvės su tokiu kiekiu žmonių, o kai kur ir per daug būna 24 (metro mapas) Na žodžiu ant BF3 trūksta balanso, o dar ir bugai... galiausiai ištaisė bet vis tiek nelimpa jis man. BF3 pats valdymas šiek tiek kitoks, žmogus sunkesnis, sniper įkvėpti reikia, kur ant joistiko ir taip jau per mažai ten tų knopkių ir pirštų tokiems dalykams... Pražaidęs BC2 12dienų, BF3 gal pusę tiek... Dar galvojau imti BF4 bet tie bugai jų... nesiruošiu mokėti pinigus už brokuotą produktą. Galutinis produktas turi gautis be priekaištų ar su menkais defektais, aš pats to iš savęs darbe reikalauju tai to paties ir iš kitų tikiuos. Offtopic truputį, gal nesupyksit...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

BC2 man geriausias, dar ir dabar žaidžiu. BF3, pradžioj lyg irgi geras ir t.t. bet... man ten labiau su jet patinka skraidyti nes esu savo stichijoj, retai sutikau kad kas numuštų ir t.t. Tarp BC2 ir BF3 man tai yra dideli skirtumai, kai kas jų nepajuto (batonas), bet man jie aiškūs. Nesiplėsiu, neturiu noro čia kažką kažkam aiškinti. Ant BF3 aš kažkaip ant žemės nepažaidžiu, per daug padrikai man ten viskas. Manau per daug erdvės su tokiu kiekiu žmonių, o kai kur ir per daug būna 24 (metro mapas) Na žodžiu ant BF3 trūksta balanso, o dar ir bugai... galiausiai ištaisė bet vis tiek nelimpa jis man. BF3 pats valdymas šiek tiek kitoks, žmogus sunkesnis, sniper įkvėpti reikia, kur ant joistiko ir taip jau per mažai ten tų knopkių ir pirštų tokiems dalykams... Pražaidęs BC2 12dienų, BF3 gal pusę tiek... Dar galvojau imti BF4 bet tie bugai jų... nesiruošiu mokėti pinigus už brokuotą produktą. Galutinis produktas turi gautis be priekaištų ar su menkais defektais, aš pats to iš savęs darbe reikalauju tai to paties ir iš kitų tikiuos. Offtopic truputį, gal nesupyksit...

Kad per BF3 per daug erdvės, tai čia galioja tik konsolėms, per PC tai tikrai ne per daug. Metro taip pat nebuvo masofkė konsolėse, 24-32 žmonės tas pats tam map'ui. Balansas jau kaip ir nuo priešpaskutinių patch'ų geras per BF3, reiktų tik panerfint LAV ir M16 su AEK 971, bet šiaip viskas ok ten. BF4 tikrai siūlau dar kelis mėnesius neimti, nes Netcode ir balansas labai prasti, tad tikiuosi, kad sutvarkys.

Theflexxey, tavo prikolai visad labai juokingi.

Redagavo TukkaSi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lauksiu bad company 3, jeigu bent kažkiek į tą pusę bus ir be nesąmonių, pirksiu. O dar sūkos nori 40 svarų, PSN 60 svarų, jie gal gluši kad už bugovą tiek mokėti, kiti gerai padaryti be priekaištų tiek neima. Žodžiu po BF3 mano akyse jie labai krito.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lauksiu bad company 3, jeigu bent kažkiek į tą pusę bus ir be nesąmonių, pirksiu. O dar sūkos nori 40 svarų, PSN 60 svarų, jie gal gluši kad už bugovą tiek mokėti, kiti gerai padaryti be priekaištų tiek neima. Žodžiu po BF3 mano akyse jie labai krito.

BC2 ir BF3 skirtingi bet abu man jie geri.  Aišku BF3 daugiau įtakos padarė EA, ko ant BC2 nebuvo. O su BC3 galiu iškart nuvilti, EA tokia įtaka daro BF serijai po BF3, kad vargu ar produktas išeis geras.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

"Batllefield 4“ Kinijoje uždraustas dėl žaidimo papildymo „China Rising“ siužetinės linijos, kurioje Admirolas Chang kėsinasi nuversti esamą Kinijos valdžią. Idomu, kad Kinijos ir JAV kariuomenės pajėgos prieš Admirolą Chang kovoja kartu.

„Battlefield 4: China Rising“ papildymas apima 4 naujus žemėlapius Kinijos teritorijoje, naujus ginklus, ekipuotę, automobilius bei naują žaidimo režimą.

Teigiama, kad „Battlefield 4: China Rising“ teršia Kinijos įvaizdį bei prisideda prie kultūrinės invazijos į Kiniją, todėl pats žaidimas ir su juo susijusi medžiaga yra laikomi nelegalūs ir turi būti nedelsiant pašalinti iš parduotuvių, asmeninių bei žaidimų kompiuterių.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

uz 40 svaru gauni tik puse to bugovo zaidimo :D ,dar 40 premium kainuoja, kuris pilnai atrakina visus zaidimo modus,bei daugiau mapu. absurdas kazkoks 80svaru uz zaidima moket...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O čia kokiai platformai neveikia tas kodas?

PS: Aš savo net nebandžiau dar vesti; ketinu pirkti Premium.. tai tas China Rising toks kaip ir atliekamas reikalas gaunasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

a vat kas zino kodel man neveikia china rising kodas pirkau bf4 is shopto ir neveikia

Tai ką meta tau? Kad panaudotas ar kažką kita? Bet daug ir neprarandi, ypač, jei loši ant Current-Gen, nes map'ai didžiuliai, tai net per PC nelabai įdomūs. Ir nelabai gražūs. Su šitu gamu mapų dizaineriai sufeilino.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai ką meta tau? Kad panaudotas ar kažką kita? Bet daug ir neprarandi, ypač, jei loši ant Current-Gen, nes map'ai didžiuliai, tai net per PC nelabai įdomūs. Ir nelabai gražūs. Su šitu gamu mapų dizaineriai sufeilino.

ps meta kad negaliojantis kodas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• 🌟 **Prisijunkite prie GTPS3 nuotykių: jūsų galutinis Growtopia privatumo serveris!** 🌟 Ar esate pasiruošę pasinerti į gyvą pasaulį, kupiną kūrybiškumo ir begalinių galimybių? Neieškokite toliau — **GTPS3** yra vienas iš pirmųjų ir sėkmingiausių Growtopia privatumo serverių!  🌐 **Tyrinėkite unikalius bruožus:** GTPS3 yra ne tik bet kuris serveris — tai lobynas su **pritaikytais daiktais** ir **išskirtiniais bruožais**, skirtais pagerinti jūsų žaidimo patirtį. Nesvarbu, ar esate patyręs žaidėjas, ar naujokas Growtopia, mūsų serveris siūlo kažką kiekvienam! 💎 **Jaudinantys renginiai ir dovanos:** Prisijunkite prie mūsų **brangakmenių renginio** ir dalyvaukite jaudinančiose dovanose! GTPS3 visada vyksta kažkas, todėl tai ideali vieta bendrauti su gyvybinga bendruomene. 🛠️ **Tapkite mūsų komandos dalimi:** Ieškote būdo, kaip įsitraukti? Turime įvairių **moderatorių vaidmenų** ir daugybę kitų vaidmenų! Prisijunkite prie mūsų dedikuotos komandos ir padėkite mums sukurti svetingą ir linksmybių kupiną aplinką visiems žaidėjams. 🎮 **Kaip žaisti:** Pradėti labai paprasta! Apsilankykite mūsų svetainėje [gtps3.com](http://gtps3.com), kur rasite pamokas ir visą informaciją, reikalingą, kad galėtumėte pasinerti į veiksmą: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Prisijunkite prie mūsų bendruomenės:** Susijunkite su kitais žaidėjais ir sekite naujausią informaciją prisijungdami prie mūsų Discord bendruomenės [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Nepraleiskite progos patirti Growtopia taip, kaip niekada anksčiau! Prisijunkite prie GTPS3 šiandien ir atskleiskite savo kūrybiškumą pasaulyje, kuris priklauso tik jums. Tegul nuotykiai prasideda! 🌈✨ 🔗 **Nuorodos:** - Svetainė: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Linkime sėkmingo žaidimo! 🎉  
    • 🌟 **Join the Adventure with GTPS3: Your Ultimate Growtopia Private Server!** 🌟 Are you ready to dive into a vibrant world filled with creativity and endless possibilities? Look no further than **GTPS3**, one of the first and most successful Growtopia private servers!  🌐 **Explore Unique Features:** GTPS3 is not just any server—it's a treasure trove of **custom items** and **exclusive features** designed to enhance your gaming experience. Whether you're a seasoned player or new to Growtopia, our server offers something for everyone! 💎 **Exciting Events & Giveaways:** Join us for our **gems event** and take part in exciting giveaways! There's always something happening on GTPS3, making it the perfect place to engage with a lively community. 🛠️ **Become a Part of Our Team:** Looking for a way to get involved? We have various **moderator roles** and many other roles available! Join our dedicated team and help us create a welcoming and fun environment for all players. 🎮 **How to Play:** Getting started is easy! Visit our website at [gtps3.com](http://gtps3.com) for tutorials and all the information you need to jump into the action: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Join Our Community:** Connect with fellow players and stay updated on the latest news by joining our Discord community at [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Don't miss out on the chance to experience Growtopia like never before! Join GTPS3 today and unleash your creativity in a world that's all your own. Let the adventure begin! 🌈✨ 🔗 **Links:** - Website: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Happy gaming! 🎉a  
    • Šiandien oficialiai konsolių serveriai atjungti.  Vienas geresnių BF buvo. Daug valandų praleista. Smagūs laikai nebus pamiršti. R.i.P 
    • Concord nuostolius reikia kažkaip padengti. 😀 
    • @Mantinijo Dingę ir pas mane 5 ir 20 wallet funds, realiai ps apps'ą tik dėl to naudojau Bet prikišo žaidimų už tuos taškus, bet per metus reiktų labai daug pirkti, kad surinkti tuos 17k pts     
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos