Rekomenduojami pranešimai

dekui pabandysim ) vienu zodziu yra taip,jis kaip ateina i mano acaunta gali zaist viskas normaliai as pas ji nuejas ir galiu zaist o as ant savo acaunto negaliu praso licezijos

Tai su kieno acountu ir ant kurios konsolės, tavo ar draugo pirkot ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai su kieno acountu ir ant kurios konsolės, tavo ar draugo pirkot ?

ant jo koncoles pirkom ant mano neina zaist

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ant jo koncoles pirkom ant mano neina zaist

Ant draugo konsolės ir su tavo profiliu ,taip ? Bet ar buvo aktyvuota ta draugo konsolė su tavo profiliu kaip primary ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant draugo konsolės ir su tavo profiliu ,taip ? Bet ar buvo aktyvuota ta draugo konsolė su tavo profiliu kaip primary ?

Ne į temą

Gal jūs per PM susirašykit...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

klausykit ar buvo kam toks ivykis ant bf4 on ps4,zodziu zaidziau zaidziau single player ir ismete mane i pagrindine meniu,kazkoks error,nesupratau kodel ir uz ka,gal kam buvo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

klausykit ar buvo kam toks ivykis ant bf4 on ps4,zodziu zaidziau zaidziau single player ir ismete mane i pagrindine meniu,kazkoks error,nesupratau kodel ir uz ka,gal kam buvo?

Welcome to Bugfield 4...  :sweet:

Tai tikriausiai šiaip užkibo ir viskas, spausk Resume ir lošk toliau. Man buvo, kad bandant tęsti misiją vis išsijungdavo game'as, tai teko iš naujo misiją eit.

Overall, tai gan nusivylęs žaidimu esu. Nepatinka map'ų dizainas, grafikos kažkokios prastokos atrodo, BC2 ar BF3 man daug gražesnės buvo. Taip pat Netcode dar dažnai papjauna; labai daug trade kill'ų būna. Nepatinka ir ginklų recoil, kažkoks labai keistas, per BF3 daug smagiau šaudės. Taip pat daugeliui dalykų reikia balanso. Na, tikiuos, jog kai sutvarkys game, man jis bent jau pradės patikti. Nes dabar nematau savęs žaidžiančio to žaidimo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane tai save visi dingo,gali playstation temoje paskaityti,parasiau visa pasakojima

bet kad jis bugovas tai 100%,labai nervuoja,nedadirbtas iki galo,ir su 3 dalimi tas pats buvo pamenu ant ps3

Redagavo GoldenBoy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane tai save visi dingo,gali playstation temoje paskaityti,parasiau visa pasakojima

bet kad jis bugovas tai 100%,labai nervuoja,nedadirbtas iki galo,ir su 3 dalimi tas pats buvo pamenu ant ps3

Žaidimas, kokį išleido, tai Betos stadijos tik buvo. Užknisa, kad EA laiko neduoda ir tada tokios būklės game išleidžia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va pradejau lost online ir as,turit gal praktiniu patarimu kaip pagerinti skilla zaidimo :D nes vos tik isbegu gaunu kulka, o rezultatas baigiasi dazniausiai 1-10 :D ar cia ipratimo reikia bet nesugebu net nusitaikyt i zmones visada vis i sonus ar i virsu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va pradejau lost online ir as,turit gal praktiniu patarimu kaip pagerinti skilla zaidimo :D nes vos tik isbegu gaunu kulka, o rezultatas baigiasi dazniausiai 1-10 :D ar cia ipratimo reikia bet nesugebu net nusitaikyt i zmones visada vis i sonus ar i virsu :)

Na, geras MP scoras susideda iš daugelio dalykų, visų čia nepaaiškinsiu, nes jų labai daug, bet svarbiausius paminėsiu.

1. Visą laiką žiūrėk į Minimap. Kiekvieną kartą, kai persitaisinėji ginklą, bėgi ar pan., žvilgtelk į minimap. Nepatikėsi, kiek kartų mane išgelbėjo.

2. Nešaudyk visos apkabos nuspaudęs gaiduko iki galo. Priklauso nuo ginklų, bet reikia šaudyti po 5-7 kulkas, tada sustosi skundei ir vėl šaudyti.

3. Kai šaudai, temk pelę ar analogą į priešingą pusę, nei kelia ginklo atatranka. Pvz.: nuspaudus gaiduką ginklas kelią į viršų, tai tempk į apačią ir pan.

4. Nebėgiok po atviras vietoves. Visada judėk šalia priedangos, kad turėtum kur pasislėpt, jei kas pradės šaudyt.

5. Stenkis judėt su komandos draugais, nes bus lengviau ką nors nušaut ir ne taip dažnai mirsi.

6. Kol išmoksi geriau žaisti, siūlau žaisti Assault klase pasirinkus Med kit, kad galėtum save pasigydyti. 

Yra dar daug dalykų, kaip map "skaitymas" - iš kur atbėgs priešai ir pan., bet jau šitą pats turi įgauti, nelabai pamokysi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žaidi ir išmoksti, Bf4 nežaidžiau ir nežaisiu, bet Bf3 kažkaip problemų niekad nebūdavo. Jei assaultas toks pats kaip ir bf3, tai pradžioj gerai, bet nereik prie jo priprast, easy klasė labai, su m16 ten skerst visus galėdavai be problemų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žaidi ir išmoksti, Bf4 nežaidžiau ir nežaisiu, bet Bf3 kažkaip problemų niekad nebūdavo. Jei assaultas toks pats kaip ir bf3, tai pradžioj gerai, bet nereik prie jo priprast, easy klasė labai, su m16 ten skerst visus galėdavai be problemų.

Ne toks stiprus kaip per BF3 Assault, bet panašus. O dabar gerai palošt net neišeis, nebent su vehicle lakstysi, nes kai Netcode tokį grybą pjauna, tai... Toks jausmas, kad BF4 ir aš nelošiu, nes tiesiog visiškai neįdomus, o dar tie bugai visokie ir techninės problemos... Iš vis stebiuosi, kad kas nors jį lošia. Jei kitas BF bus ne BC3, tai net nepirksiu jo, nebent bus tikrai įdomus ir neturės milijono bugų.

Map'ai taip pat nevykę, vos ne visi orientuoti į vehicles, per daug atviri. Overall - game ne man. Gerai, kad Premium nepirkau.

Bad Company - va ten tai žaidimas buvo, nesveikai geras balansas, žiauriai įdomu lošti, map'ai geri. Gaila, kad nelabai bekuria tokius žaidimus...

Redagavo TukkaSi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bad Company - va ten tai žaidimas buvo, nesveikai geras balansas, žiauriai įdomu lošti, map'ai geri. Gaila, kad nelabai bekuria tokius žaidimus...

Bad Company 3 - aš labiau laukiu, nugu tuos bf3/4

O dar labiau laukiu tai bf2143, turbūt geriausias man BF buvo bf:2142 

Gal kada nors iš vis dienos šviesa bf:2143

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kuo skirsis BC3 nuo BF?

Klausiu, nes nepajutau jokio skirtumo tarp BC2 ir vėliau išėjusio BF3. Tiesiog natūralus pirmo asmens šaudyklės progresas perimant visas geriausias pirmtako idėjas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kuo skirsis BC3 nuo BF?

Klausiu, nes nepajutau jokio skirtumo tarp BC2 ir vėliau išėjusio BF3. Tiesiog natūralus pirmo asmens šaudyklės progresas perimant visas geriausias pirmtako idėjas.

Kitokios ginklo mechanikos - ginklai daug taiklesni, bet reikia daugiau kulkų priešam nukepti. Reikia daugiau kulkų - žaidimas tampa labiau team oriented. Taip pat buvo žymiai geriau subalansuotos klasės, map'ai daug geresni, nebuvo tokių nesąmoningų vehicles, kaip per BF3 LAV su Reactive, IR smoke ir Explosives shells. 

Žaidimas buvo lėtesnis, bet jame buvo daug veiksmo. Tiesiog ten visko balansas buvo geresnis ir smagesnė atmosfera, labiau Arcade nei Reality kaip per BF3. Tuo man ir patiko BC serija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• 🌟 **Prisijunkite prie GTPS3 nuotykių: jūsų galutinis Growtopia privatumo serveris!** 🌟 Ar esate pasiruošę pasinerti į gyvą pasaulį, kupiną kūrybiškumo ir begalinių galimybių? Neieškokite toliau — **GTPS3** yra vienas iš pirmųjų ir sėkmingiausių Growtopia privatumo serverių!  🌐 **Tyrinėkite unikalius bruožus:** GTPS3 yra ne tik bet kuris serveris — tai lobynas su **pritaikytais daiktais** ir **išskirtiniais bruožais**, skirtais pagerinti jūsų žaidimo patirtį. Nesvarbu, ar esate patyręs žaidėjas, ar naujokas Growtopia, mūsų serveris siūlo kažką kiekvienam! 💎 **Jaudinantys renginiai ir dovanos:** Prisijunkite prie mūsų **brangakmenių renginio** ir dalyvaukite jaudinančiose dovanose! GTPS3 visada vyksta kažkas, todėl tai ideali vieta bendrauti su gyvybinga bendruomene. 🛠️ **Tapkite mūsų komandos dalimi:** Ieškote būdo, kaip įsitraukti? Turime įvairių **moderatorių vaidmenų** ir daugybę kitų vaidmenų! Prisijunkite prie mūsų dedikuotos komandos ir padėkite mums sukurti svetingą ir linksmybių kupiną aplinką visiems žaidėjams. 🎮 **Kaip žaisti:** Pradėti labai paprasta! Apsilankykite mūsų svetainėje [gtps3.com](http://gtps3.com), kur rasite pamokas ir visą informaciją, reikalingą, kad galėtumėte pasinerti į veiksmą: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Prisijunkite prie mūsų bendruomenės:** Susijunkite su kitais žaidėjais ir sekite naujausią informaciją prisijungdami prie mūsų Discord bendruomenės [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Nepraleiskite progos patirti Growtopia taip, kaip niekada anksčiau! Prisijunkite prie GTPS3 šiandien ir atskleiskite savo kūrybiškumą pasaulyje, kuris priklauso tik jums. Tegul nuotykiai prasideda! 🌈✨ 🔗 **Nuorodos:** - Svetainė: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Linkime sėkmingo žaidimo! 🎉  
    • 🌟 **Join the Adventure with GTPS3: Your Ultimate Growtopia Private Server!** 🌟 Are you ready to dive into a vibrant world filled with creativity and endless possibilities? Look no further than **GTPS3**, one of the first and most successful Growtopia private servers!  🌐 **Explore Unique Features:** GTPS3 is not just any server—it's a treasure trove of **custom items** and **exclusive features** designed to enhance your gaming experience. Whether you're a seasoned player or new to Growtopia, our server offers something for everyone! 💎 **Exciting Events & Giveaways:** Join us for our **gems event** and take part in exciting giveaways! There's always something happening on GTPS3, making it the perfect place to engage with a lively community. 🛠️ **Become a Part of Our Team:** Looking for a way to get involved? We have various **moderator roles** and many other roles available! Join our dedicated team and help us create a welcoming and fun environment for all players. 🎮 **How to Play:** Getting started is easy! Visit our website at [gtps3.com](http://gtps3.com) for tutorials and all the information you need to jump into the action: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Join Our Community:** Connect with fellow players and stay updated on the latest news by joining our Discord community at [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Don't miss out on the chance to experience Growtopia like never before! Join GTPS3 today and unleash your creativity in a world that's all your own. Let the adventure begin! 🌈✨ 🔗 **Links:** - Website: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Happy gaming! 🎉a  
    • Šiandien oficialiai konsolių serveriai atjungti.  Vienas geresnių BF buvo. Daug valandų praleista. Smagūs laikai nebus pamiršti. R.i.P 
    • Concord nuostolius reikia kažkaip padengti. 😀 
    • @Mantinijo Dingę ir pas mane 5 ir 20 wallet funds, realiai ps apps'ą tik dėl to naudojau Bet prikišo žaidimų už tuos taškus, bet per metus reiktų labai daug pirkti, kad surinkti tuos 17k pts     
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos