Rekomenduojami pranešimai

Man tai juokynga skaityt tokius komentarus kad lieva ir pan zmones pries zaidziant buna aiskiai parasyta kad zaidziar beta versija ir skirsis nuo galutines versijos jums duoda zaist beta kad padetu pagerint zaidima rast jo trukumus ir pan. Taip kad nusiraminkit ir nenurasykit sio zaidimo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Fakto nepaneigsi - žaidimas kol kas atrodo kaip DLC arba BF 3.5.

Kita vertus - revoliucinių pokyčių ir negalėjo būti jau ir taip plius/minus išdirbtame žaidime.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Xbox One gameplay

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SHQdzQLC9uo

jei tik jie duotu direct feed naudot ...matyt kurejam geriau kai mes ziurim ju zaidimu crapinius filmavimus ir po to pareina kruva kritikos ju adresu

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip pasirode BF3 ir palosiau beta versija pagalvojau kas per sss..? Bet giliai tikejau, kad cia tik BETA versija ir normali bus COOL. Taigi pasirodzius zaidimui nuvariau ir elektromarkt (kaina buvo nesvarbu) ir uz 280 lt pasiemiau BF3. Gryzes namo instalines zaidima ir padares kruva update pazaides pora valandu vel pasakiau - kas per sss...!

Taigi sitas bf4 lygiai toks pats bus kaip ir beta versija. Kad ten bus istaisyti bugai kokie tai man dzin. Bet pats zaidimas, patys konturai, grafika, judejimas ir tt tikrai nesikeis nuo betos versijos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kas blogai su bf3 animacija? viskas super buvo kaip pasirode nereikia pamirst kad zaidimas buvo isleistas pries 2metus ir viskas sensta kaip ir konsoles todel is ju sunku isspaust kazka daugiau buna. Jai BF4 atrodys geriau nei BF3 is vizualines puses bus nuostabu (ka pamatysime tik pilname zaidime) o jai tau norisi geresnes grafikos zaisk ant pc arba lauk ant nauju konsoliu. Man didiziausias siu konsoliu trukumas tai kad tik 24 zaidejei gali zaist

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pries 2 metus sakot jau senas ...na jo tikriausia. jus mates Crysis 1 animacijas ar Stalker dar is 2007 metu ? cia metai ne prie ko . ir jo geros ten buvo t am BF3 ir nieko nesiskiria pc ar konsoles jai del animaciju. skiriasi kiti dalykai. dabar irgi na niekaip negales skirtis animacijos. va detalumas tai jo. ten apsvietimas gali labai skirtis , seseliai. o visa kita bus tas pat.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip pasirode BF3 ir palosiau beta versija pagalvojau kas per sss..? Bet giliai tikejau, kad cia tik BETA versija ir normali bus COOL. Taigi pasirodzius zaidimui nuvariau ir elektromarkt (kaina buvo nesvarbu) ir uz 280 lt pasiemiau BF3. Gryzes namo instalines zaidima ir padares kruva update pazaides pora valandu vel pasakiau - kas per sss...!

Taigi sitas bf4 lygiai toks pats bus kaip ir beta versija. Kad ten bus istaisyti bugai kokie tai man dzin. Bet pats zaidimas, patys konturai, grafika, judejimas ir tt tikrai nesikeis nuo betos versijos.

Gal gali konkrečiau? Nes BF3 turi bug'ų ir balanso klaidų, bet tu lyg ir ne apie jas kalbi, kad po poros valandų žaidimo tu jau žinotum bugus ir balansą.

Tekstūros skirsis, grafikos bus geresnės, nebus tokio lag'o ir t.t. Nenori - nežaisk, bet daug prarasi, ypač, jei tau patinka tokio tipo žaidimai. Beta ši skirta pratestuoti serverius, dėl to ji tokia ir prasta. Jei sprendžiant iš Betos, tai ir man ji yra grynas š****, bet nuo pilno žaidimo skirsis kaip diena ir naktis.

Redagavo TukkaSi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Pasiskaityk, čia visi verkia, kokia lėva Beta, bet nė vienas nesupranta, jog ji kelių mėnesių senumo. Tas tavo prikolas visai ne vietoj...

Jei sprendžiant apie žaidimą iš Betos, tai ir man labai prasta nuomonė apie jį. Bet pilnas žaidimas bus daug geresnis, tad kai jis išeis, pabandykit jį ir tada sakykit savo nuomonę.

As matau viena verksni kuris verkia kai kas nors ka nors blogo apie jo numyleta bf kaska pasako (pirstais nerodysim)

Gal gali konkrečiau? Nes BF3 turi bug'ų ir balanso klaidų, bet tu lyg ir ne apie jas kalbi, kad po poros valandų žaidimo tu jau žinotum bugus ir balansą.

Tekstūros skirsis, grafikos bus geresnės, nebus tokio lag'o ir t.t. Nenori - nežaisk, bet daug prarasi, ypač, jei tau patinka tokio tipo žaidimai. Beta ši skirta pratestuoti serverius, dėl to ji tokia ir prasta. Jei sprendžiant iš Betos, tai ir man ji yra grynas š****, bet nuo pilno žaidimo skirsis kaip diena ir naktis.

Isvis kaip tu gali zmogui sakyti, kad jis po poros valandu zaidimo negali zinoti tu bugu ar dar kasko apie beta, kai pats reki cia visa gerkle kad grafika bus dar geresne, lagu nebus ir t.t. kai pats isvis nesi mates pilnai paruosto zaidimo. Nesuprantu as taves kitas negali kasko zinoti apie tai ka isbande, o tu viska zinai apie tai ko dar net nemates. :genius:

P.S. As nesakau kad bf4 bus lievas, bet su tokiu savo nuomones kisimu kitiems tai... Pagyvensim pamatysim kaip cia bus

Redagavo sliopis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As matau viena verksni kuris verkia kai kas nors ka nors blogo apie jo numyleta bf kaska pasako (pirstais nerodysim)

Isvis kaip tu gali zmogui sakyti, kad jis po poros valandu zaidimo negali zinoti tu bugu ar dar kasko apie beta, kai pats reki cia visa gerkle kad grafika bus dar geresne, lagu nebus ir t.t. kai pats isvis nesi mates pilnai paruosto zaidimo. Nesuprantu as taves kitas negali kasko zinoti apie tai ka isbande, o tu viska zinai apie tai ko dar net nemates. :genius:

P.S. As nesakau kad bf4 bus lievas, bet su tokiu savo nuomones kisimu kitiems tai... Pagyvensim pamatysim kaip cia bus

Išmok skaityti - gi pats parašiau, kad Beta yra š****. Man tiesiog juokinga, kaip visi sako, kad game jau visiška nesąmonė iš kelių mėnesio biuld'o. Tas pats kas apžiūrinėti mašiną vidury jos surinkimo ir nuspręsti apie ją vos ne galutinę nuomonę. Beta buvo skirta tik pratestuoti serveriam, kūrėjai net beveik nesistengė jos nudailinti.

"Isvis kaip tu gali zmogui sakyti, kad jis po poros valandu zaidimo negali zinoti tu bugu ar dar kasko apie beta" - žmogau, čia kalba ėjo apie pilną BF3. Jis pažaidė porą valandų ir negalėjo pamatyti visų bugų, nebent 1 ar 2, taip pat negalėjo ir suprasti klasių balanso, nes turėjo gal tik 1 atrakintą ginklą. Ir čia net durnas žino, kad pilnas BF4 bus su geresnėm grafikom ir tekstūrom, nes jei išleistų tokį game, tai nuostoliai milijoniniai būtų.

Tad pirma atidžiau įsiskaityk ir tada vadink mane fanboy'um.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siai gi ko jus norit is sitos betos,gi buvo aiskiai parasyta,kad BF4 orietuojasi sioje dalyje labiau i sp veiksma ne i mp,mp tik pakeitimus padarys ir atnaujins ir batai iki kitos dalies,o sp tikrai bu awsome

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siai gi ko jus norit is sitos betos,gi buvo aiskiai parasyta,kad BF4 orietuojasi sioje dalyje labiau i sp veiksma ne i mp,mp tik pakeitimus padarys ir atnaujins ir batai iki kitos dalies,o sp tikrai bu awsome

Wat? Nuo kada BF labiau orientuotas į SP?!? Gali man šaltinį numesti, nes kažkaip netikiu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kas belieka, reik tiketis geriausio :) Bus matyt kaip iseis tikras pilnas BF4, bet po betos nuotaikos niurokos..

SP manes nedomina, tik MP

Redagavo OKastunkojisLT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kas belieka, reik tiketis geriausio :) Bus matyt kaip iseis tikras pilnas BF4, bet po betos nuotaikos niurokos..

SP manes nedomina, tik MP

Bandei BF3 Beta? Jei taip, tai gali būti ramus. Jei nebandei, vis tiek gali, tiesiog suprastum, apie ką aš.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Wat? Nuo kada BF labiau orientuotas į SP?!? Gali man šaltinį numesti, nes kažkaip netikiu?

nuo tada kai story kurimas kainuoja daugiau nei puse visu pinigu ir darbo daugiausia ideda. plius kurejai patys labai kalbejo kad dabar "labai" daug demesio skirs story padarys labiau emocionalu ir pan. na holivudiska. o tai kainuoja pinigus kas be ko. palyginus su BF3 story tai BF4 zada but masterpiece . su asarom akyse ir liudesiu sirdi.. :megusta:

Battlefield 4 Has 3 Endings Revealed by Its Achievements/Trophies

its RPG !!! :halone:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na taip skirs daugiau dėmesio SP nei BF3 dalyje. Nemačiau ir aš niekur, kad būtų parašyta jog skirs daugiau dėmesio SP nei MP. O kas dėl BF4 betos, tai pritariu Tukkasi, šiuo momentu š... ir garantuoju jog galutinė versija turės geresnę vizualinę pusę, bent PC versijoj. Kodėl? Todėl, kad įsijungęs žaidimo betą iškart pamatai ir supranti, kad šiais laikais niekas į rinką, kaip pilnai paruošto žaidimo, nepaleidžia su tokiais gliukais ir trūkumais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.