Rekomenduojami pranešimai

ant ps3 labai jau jauciasi fps dropas kaip sanchajaus mape griuva tas pastatas nors ir esi gerokai toliau nuo jo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

saka kad xbox 360 50% blogiau nei xbox one versijos. tipo cia daug ? 50% jei tik ant teksturu tai baika. :rolleyes:

jau x360 laukia tos naujos geros story ... mmm lets cut legs and jump with car to ocean .. :megusta:

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nėra dar kokių Benchmarkų, ant kiek Beta geriau eina su Windows 8 nei su Windows 7? Nu, kiek daugiau FPS duoda? Nes nežinau, ar dabar persirašyti, ar ne į 8.1 .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Po keliolikos minučių žaidimo su Xbox 360 - kažko taip jau itin nesužavėjo. Gal pats faktas, kad Conquest man iš esmės nelabai patinka.

Šiek tiek erzino pakeistas valdymas (neturėjau noro ieškotis, ar galima grąžinti atgal).

Bet visas žaidimas - nei iš tolo nėra "as seen on TV". 12vs12, kažkokia itin pasta grafika, nebuvo hardcore serverių (arba neradau; o normal tai savaime nesąmonė) ir pan. - nesukūrė kažkokios euforijos man.

Reikia priprasti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš taip pat palošiau 1 h (PC), tai... Prasta optimatizacija. Labai. Su I5 ir 7950 nuolatiniai lagai ir FPS dropai, momentais išvis nesveikas pakibimas būna. Pats gameplay labai patinka, grafikos padorios, bet pilnam žaidime galėtų geresnės būti. Overall - labai laukiu Spalio 29 d.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS3.

Lošiau gal tik 5 minutes ir off, tačiau beta visai nesužavėjo...Tie maži pakeitimai visai nežavi ir trukdo... Jai pilna versija bus tokia pati, tai jis ne man...o gaila.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS3.

Lošiau gal tik 5 minutes ir off, tačiau beta visai nesužavėjo...Tie maži pakeitimai visai nežavi ir trukdo... Jai pilna versija bus tokia pati, tai jis ne man...o gaila.

Nu kiek kartų reiks kartoti... Čia gi kelių mėnesių senumo build'as, pilna versija bus žymiai geresnė. Čia iš esmės jie tik pavadina Beta, bet galima sakyti, kad mes vos ne Alpha lošiam.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu kiek kartų reiks kartoti... Čia gi kelių mėnesių senumo build'as, pilna versija bus žymiai geresnė. Čia iš esmės jie tik pavadina Beta, bet galima sakyti, kad mes vos ne Alpha lošiam.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oi losim SP kai ... :megusta: jau matosi kad visi verkia del MP tai taip jiem ir reikia. ne rimtai tai prie valdymo priprast galima ir reikia. tegul keicia jei jiem atrodo kad taip reikia nu.pastumsi ta analoga ir vaziuosi.. :working:

tikiuosi bent jau MOH lygio grafikos ant x360. jei taip bus tada gerai viskas bus . :thumbsup4:

Nėra dar kokių Benchmarkų, ant kiek Beta geriau eina su Windows 8 nei su Windows 7? Nu, kiek daugiau FPS duoda? Nes nežinau, ar dabar persirašyti, ar ne į 8.1 .

gali rasytis naujus be baimes. blogiau tikrai neis. tik geriau gali. kazkas buvo kalbeta apie bf4 ir win 8 pamenu.plius su naujom gpu turetu paimt win 8 ir dx11.1 naujoves. ko win 7 negaus. fps davimas priklausys labiausia nuo draiveriu. o apie beta kalbet isvis neverta. tik pilna versija galima bus lygint. aisku su laiku ir draiverius updeitins kai visada.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na PC versijos beta tai tragiska kiek supratau is battlelog forumo :D gazilijonas zmoniu kuriems kazkas tai neveikia... Man pasikrauna zaidimas gerai, bet neveikia "input'as" visiskai nereaguoja i peles ir klavos paspaudimus, nors alt+tab, start ir kitos knopkes kas susije su Windowsu valdymu veikia puikiai. Dabar Win8.1 isirasiau, kai parsius zesiu gal pasitaise reikalas. Ir kiek keliuose postuose maciau kitiem Win8.1 dave 25-30% fps prieaugi pries Win7

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na ka losiau ant ps3 ir ka galiu pasakyti, tikrai viskas ok, o cia tik demo versija. is pradziu nervino tik pakeistas valdymas, bet pripratus bus tikrai patogiau nei senas. belieka laukti full versijos.

o visi verskniai, maziau verkit cia tik vos demo, nepatinka tai eikit call of duty losti, ten juk iskarto viskas idealu..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As irgi vakar losiau ant ps3. Per prievarta atgrainau kokia 1 val. vis ieskojau kas cia gero, bet taip ir neradau. Aisku cia tik beta, bet... Nzn ka jie cia atnaujinom ka jie cia pagerino, bet faktas, kad toks pats prastas kaip ir BF3.

Teko isijungti geriausia kada losta - BF bad company2, toks mielas ir geras grajus, aisku nusibodes belekaip, bet iki jo visiems bf3 ir bf4 dar tolokai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Pasiskaityk, čia visi verkia, kokia lėva Beta, bet nė vienas nesupranta, jog ji kelių mėnesių senumo. Tas tavo prikolas visai ne vietoj...

Jei sprendžiant apie žaidimą iš Betos, tai ir man labai prasta nuomonė apie jį. Bet pilnas žaidimas bus daug geresnis, tad kai jis išeis, pabandykit jį ir tada sakykit savo nuomonę.

Redagavo TukkaSi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žinai - aš giliai tikiuosi ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man dar patiko, kad net ir Normal režime, keičiant apkabą, dingsta apkaboje likę šoviniai.

Keturi reload'ai ir - viskas.

Čia toks labiau socialinį/komandinį žaidimą propaguojantis momentas (squadai ir pan.).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.