Rekomenduojami pranešimai

Nepersigalvojai grįžti prie konsolinės versijos? :P

Ne, tikrai ne. Kai palyginu PC gameplay experience su konsole, tai... Vien nemažai ginklų daroma, kad naudoti ant PC, pvz.: M5K, P90, MP7 - jie skirti šaudyti iš hip, o su pulteliu iš hip niekaip taikliai nepašaudysi, tad tie ginklai tiesiog nublanksta. Kita - įlipi į tanka ir TAIP lėtai sukasi turret, kad net kažkaip per lėtai.

Be to, kai galiu gauti I5 4570 su HD 7950 ir 8 GB RAM už 2100 Lt, tai man neverta imti konsolės. Su dviem žaidimais gausis panaši kaina, o man kompo reikia ir mokslam. Tad jau nuspręsta. ;)

jau geriau su konsole,negu su pc tokiais reikalavimais :D

Ne tokie jau ir aukšti tie reikalavimai, aš tiesiog parašiau, kad palyginus su BF3 aukšti, bet šiaip normalūs. Be to nemažai mačiau video, kur kalba (žaidę BF4 ant Next-gen), kad bent kol kas BF4 ant Next-gen eina 60 FPS, bet ne ant 1080p. O čia gi Next-gen...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kita - įlipi į tanka ir TAIP lėtai sukasi turret, kad net kažkaip per lėtai.

Prasideda...

Konsolė man tuo ir patinka, kad valdymo flegmatiškumas yra arčiau realybės.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prasideda...

Konsolė man tuo ir patinka, kad valdymo flegmatiškumas yra arčiau realybės.

Prasideda irgi, čia su ta realybe, tai... Gi arcade shooteris!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kiek jūs galit? Vieniem ant PC geriau žaisti kitiem ant konsolių. Viena ar kita platforma turi savo pliusų ir minusų. Kada jūs nustosit? Man asmeniškai ant bet ko žaidžiant Battlefield yra geras žaidimas ir viskas. Noriu tiek PC tiek ant konsolių žaisti jį.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kiek jūs galit? Vieniem ant PC geriau žaisti kitiem ant konsolių. Viena ar kita platforma turi savo pliusų ir minusų. Kada jūs nustosit? Man asmeniškai ant bet ko žaidžiant Battlefield yra geras žaidimas ir viskas. Noriu tiek PC tiek ant konsolių žaisti jį.

Mes čia su Bat0nu draugiškai diskutuojam, nes su juo galima normaliai be pykčių pačatinti. Ne tai, kai su daugeliu kitų... <_<

Svarbiausia tai, kad mes vis vien visi lošiam BF. Čia gi ne COD ar dar koks kitas š****. :D

P.S. Bet ant PC vis vien geriau. :troll:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mes čia su Bat0nu draugiškai diskutuojam, nes su juo galima normaliai be pykčių pačatinti. Ne tai, kai su daugeliu kitų... <_<

+++

Svarbiausia tai, kad mes vis vien visi lošiam BF. Čia gi ne COD ar dar koks kitas š****. :D

+++

:okay:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:okay:

Taigi juokauju. :D Redagavo TukkaSi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi juokauju. :D

Melagis :D Nes gi pats žinai, ir aš žinau, ir visi kiti žino, kad ant PC geriau, bet nenori to pripažinti :troll:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesnekekit uz visus, vieniem geriau vienas kitiem kitas. Taip su pele geresni rezultatai ir iseina geriau zaisti, bet juk ant konsoles zaisdami visi losia su pulteliais taigi galimybes visiem lygios, taigi nukencia tik zaidimo rezultatai, zaidimo gerumas nuo to nenukencia

Redagavo sliopis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesnekekit uz visus, vieniem geriau vienas kitiem kitas. Taip su pele geresni rezultatai ir iseina geriau zaisti, bet juk ant konsoles zaisdami visi losia su pulteliais taigi galimybes visiem lygios, taigi nukencia tik zaidimo rezultatai, zaidimo gerumas nuo to nenukencia

Nu mes čia gi pusiau prikolinam, neimk taip į širdį. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko as neimu. Ziuriu dideliais prikolistais dedates, visur jus "prikolinat" tik beda tame kad nejuokinga

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.