Rekomenduojami pranešimai

Battlefield 4 Multiplayer gameplay naujajame žemėlapyje iš Gamescom:

Negaliu sulaukti, ačiū Dievui, kad pas mane šviesolaidinis internetas, nes negalėčiau ilgai laukti, kol parsiųs game. Reikia dabar tikėtis, kad neužlūš servai arba Origin išleidimo dieną.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Manes tai nesužavėjo per daug bf4 kadangi jis netoli nuėjo nuo 3-iosios dalies, mano nuomone biški per greitai jį išleido, nes norėtusi progreso kaip nuo bf2 i bf3, bet aišku reikės išbandyti beta gal tada nuomonė pasikeis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vizualiai čiut čiut geriau už BF3. Nors ko norėt, juk čia dabartinės kartos pats dugnas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

BF4 also benefits hugely from the many refinements of DualShock 4. The overhauled L2 and R2 triggers wrap snugly around your index fingers and respond crisply to every input, giving a satisfyingly precise and tactile feel as you fire your weapons. In the build I played, L1 and R1 handled grenades and a radial command menu, respectively. Tapping down on the PS4’s refined directional pad cycled through weapon firing modes (semi-auto, burst fire, and fully automatic fire), while tapping left deployed class-specific equipment such as the Engineer’s RPG.

Šaudymas su R2/L2. Na pagaliau.. padarė gerai

(gerai kaip Xbox'e, ta prasme :D :D )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šaudymas su R2/L2. Na pagaliau.. padarė gerai

(gerai kaip Xbox'e, ta prasme :D :D )

Ne į temą

Apsisik galva tu su tuo savo shitbox
Redagavo theflexxey

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manes tai nesužavėjo per daug bf4 kadangi jis netoli nuėjo nuo 3-iosios dalies, mano nuomone biški per greitai jį išleido, nes norėtusi progreso kaip nuo bf2 i bf3, bet aišku reikės išbandyti beta gal tada nuomonė pasikeis.

Nu nelabai per greitai, nes BF3 dabar ant PC toks apmiręs darosi, DLC servų sunku surasti. Be to, BF2 išėjo apie 2005 metais ir po jo daug kitų BF, tai kaip tau nebus šuolio. Be to, per BF4 eis nugriaut užtvanką ir ji užtvindys kai kurias map'o dalis, tada atsiras Naval Combat ir t.t. Kai išeis game, tai pamatysit, kad nemažai patobulino, tik dabar nelabai matosi tas.

Vizualiai čiut čiut geriau už BF3. Nors ko norėt, juk čia dabartinės kartos pats dugnas.

Lyginant BF3 PC MP ir tą, ką mačiau treileriuose BF4, tai grafikos pagerėjo gan normaliai. Jos pasidarė tamsesnės, bet tikroviškesnės, ir šiaip pats žaidimas jaučiasi realistiškesnis, map'ai tikroviškesni ir t.t.

Ne į temą

Apsisik galva tu su tuo savo shitbox

Ne į temą

Pyktis liejasi per kraštus dėl tų konsolių. :D Ir gal supraskit pagaliau, kad Bat0nas labiau prie humoro toks yra, nereikia čia iškart badass vaidinti.
Redagavo TukkaSi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vietoj to BF4 galėjo išleisti BF:2143 arba jau išeina po BF4, laikas padaryti nauja BF:2143, nes man labai patiko BF:2142 žaisti

Su draugu vakar žaidėm BF3 ant pc, per chat beveik šnekėjom apie BF:2142 ir busima BF:2143(jei išeis, bet tikiuosi išeis)

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai gi isbandziau snd BF4 zaidziau ant pc su xbox 360 pultu tai nekaip sekes zaist :)) buvo galima rinktis zaist su klaviatura ar pultu... Zemelapis buvo Paracel storm su misija kur reikia Surast bobmas ir susprogdint prieso bazes. Tai gi pats zaidimas neatrode taip gerai kaip video matosi kad dar neisbaigtas. Bet ta oro kaita gerai jauciasi kaip atejo audra :) siaip galvojau kad leisi isbandyt ir kita mapaSiege of Shanghai bet deja...siaip gero ispudzio susidaryt truko ir laiko nes zaidziau apie 10min isbandziau tris klases. Zaidimo mechanika atrodo nepakitus .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi, su žaidimu sulauksime 7 mode'ų ir 10 žemėlapių. :) Įdomu, ar Domination bus toks pat kaip per BF3 ir kaip per žaisis Defuse, nes nebus respawn'ų.

http://www.egmnow.com/articles/news/battlefield-4-to-launch-with-seven-modes-and-ten-maps/

Prie to pačio naujas gameplay:

Redagavo TukkaSi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant pc man bf3 nelipo. Siandien baigia siusti jy ant ps3, duosiu dar viena sansa, jei patiks reiks isigyt, nors siaip nelabai man jis. Pamenu begi 10min iki pointo, ir kai pagaliau prieini veiksma tave nusauna :( Nors cia turbut mano nemoksiskumas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant pc man bf3 nelipo. Siandien baigia siusti jy ant ps3, duosiu dar viena sansa, jei patiks reiks isigyt, nors siaip nelabai man jis. Pamenu begi 10min iki pointo, ir kai pagaliau prieini veiksma tave nusauna :( Nors cia turbut mano nemoksiskumas

Cha, net per Xbox 360/ PS3 nereikia tiek laiko bėgti, nebent per Armored Kill, ir tai gali pasiimti džipą ar dar ką. Jau čia grynai tau nepatiko dėl "nemokšiškumo", nes taip ilgai keliauti iki bazių nereikia ir veiksmo dafiga. Ypač, kai tu bandei BF3 ant PC, nebent tu žaidei ne 64 žmonių servuose kokį Conquest Large ir dar dideliame map. O ant PS3 tada gali net nebandyti, nes ten tik 24 žmonių servai ir veiksmo bus keliskart mažiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.