Rekomenduojami pranešimai

Jei kas nepastebėjot treileryje, tai su Second Assault gausime Operation Firestorm, Gulf of Oman, Operation Metro ir Caspian Border mapus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nesupraskit manes neteisingai. Aš labai laukiu BF4 and everything, bet iš tų gameplay trailerių nepamačiau nieko labai įspūdingo ir naujo. Gal dėl to, kad BF3 buvo labai geras ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesupraskit manes neteisingai. Aš labai laukiu BF4 and everything, bet iš tų gameplay trailerių nepamačiau nieko labai įspūdingo ir naujo. Gal dėl to, kad BF3 buvo labai geras ?

Kažką ne taip žiūri. Man po tų gameplay BF3 toks netikroviškas atrodo ir grafikos kažkokios ne tokios. Nežinau, bet man BF4 labai skiriasi nuo BF3, kaip ir pastarasis skyrėsi nuo BC2.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesa pasakius, aš irgi kažko revoliucinio nepamačiau. BF3.5 ir truputėlis naujo turinio.

Ne į temą

Cia speju einat lenktyniu kas greiciau info ides.Beto gaus post ir viena kita pliusiuka

Nespėjai? ;)

Tikėjausi, kad BF4 bent vienas DLC sugrąžins kažką tokio, ką turėjome BC2. Bet... na tiek to.

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=P60nwFrvK-U

Redagavo bat0nas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

O aš norėčiau naujo BF:2143 nes man labai patiko BF:2142

Ne į temą

Su draugu vis dar laukiam, kada musu žaidimą išleistu, buvo gandu dėl naujo BF:2143 ,bet dabar nutilo :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vietnamas ant bfbc2 buvo super geras dlc. Tiesiog super.

Bet buvo galima geriau subalansuoti. Rush'ui map'ai buvo biški per maži.

daugiau apie customisation. Redagavo TukkaSi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nupjauk draugeliui koja veliau palik ji skestancioj masinoj....nemazai atsakomybes ten kaip vienam tau.tikesimes emocionalios story su keliais bajeriais ir necenzuruota kalba. na superiniai spec efektai irgi nepamaisys.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.