red-cat_eX

Žaidimu atsiminimai ir kt.

Rekomenduojami pranešimai

Taigi darau toki researcha ir reikia jusu pagalbos esme tokia:

zaidimai old generation labiau orientuoti imkim iki 2001 metu max. nuo pradziu.

Konsole/Platforma:

Zanras:

Zaidimas:

Kas jus patrauke ir verte lost:

Vertinimas pagal jus:

Ar noretumet vel kazka tokio prisimint naujoje formoje ir butent ka: (taip/ne)

Zaidimo sunkumo vertinimas pagal jus:

Ar ilgai zaidet ta zaidima:

nedaug prasau, bet jusu pagalba pravers.

pavyzdys

Konsole/Platforma: NES

Zanras: 2D side scroller platformeris

Zaidimas: Super Mario bros.

Kas jus patrauke ir verte lost: zaidimas itrauke savo paprastumu ir aiskia ideja, galimybe pagerint savo rezultatus ir ivaldyt zaidima, trauke prie jo.

Vertinimas pagal jus: 8/10

Ar noretumet vel kazka tokio prisimint naujoje formoje ir butent ka: paprastuma, visiskai suprantama valdyma be jokiu ziniu, galimybe pritraukt tiek didelius tiek mazus, gili mintis kuri kurejo gyvenime reiske daug.

Zaidimo sunkumo vertinimas pagal jus: 7/10 vietomis reikejo tikrai papluset ir isvengt kliuciu, pamastyt

Ar ilgai zaidet ta zaidima: daznai zaisdavau ji, vienas geriausiu visu laiku zaidimu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

OK,pamegensiu

Konsole/Platforma:PC,PS1

Zanras:Lenktynes/Ralis

Zaidimas:Colin McRae Rally 2.0

Kas jus patrauke ir verte lost:Galybe masinu,puikus valdymas,smagu su draugu zaist,Begalo daug ralio ruozu,kai pradedi zaist sunku atsiplest yra.

Vertinimas pagal jus:10/10

Ar noretumet vel kazka tokio prisimint naujoje formoje ir butent ka:Noreciau visavercio Ralio zaidimo siu laiku konsolem

Zaidimo sunkumo vertinimas pagal jus:Yra trys sudetingumo lygiai,nuo naujoko iki profo.Taigi vertinimas butu nuo 2/10 iki 9/10

Ar ilgai zaidet ta zaidima:Fuck yea

Nu va pabandziau:))))

Redagavo Regisz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Konsole/Platforma: PC

Zanras: Taktinė šaudyklė

Zaidimas: SWAT 3

Kas jus patrauke ir verte lost: Sudomino dėl labai kvailos priežasties - nes įvykus akistatai su priešininku mane labai staigiai nušaudavo (lyginant su kitomis to laiko šaudyklėmis). Taip pat patiko, kad buvo galima strategiškai viską planuot ir vadovaut komandai. Be to, pakartotinai žaidžiant tuos pačius lygius, nusikaltėliai ir įkaitai beveik niekada nebūdavo toje pačioje vietoje.

Vertinimas pagal jus: 9/10

Ar noretumet vel kazka tokio prisimint naujoje formoje ir butent ka: Manau, jog žaidimas buvo nerealus. Esminis noras - HD tekstūros, na gal dar galima truputį valdymą sumodernint, bet iš esmės viskas gerai.

Zaidimo sunkumo vertinimas pagal jus: 9/10

Ar ilgai zaidet ta zaidima: Tikrai taip :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Konsole/Platforma: FEIHAO

Zanras: Nuotykiai.

Zaidimas: Flinstaunai.

Kas jus patrauke ir verte lost: Buvo, vienas is mano pirmu zaidimu. Patiko, tai jog tekdavo kovot su priesais, pereidinet bedugnes, ir del to jog buvo kinas ir serijalas flinstaunai.

Vertinimas pagal jus: 7/10

Ar noretumet vel kazka tokio prisimint naujoje formoje ir butent ka: (taip/ne) Ne, nes dabar yra ir idomesniu zaidimu.

Zaidimo sunkumo vertinimas pagal jus: Vidutinis.

Ar ilgai zaidet ta zaidima: Kadangi tai buvo vienas mano pirmu zaidimu, tai zaidziau gan ilgai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Konsole/Platforma: FEIHAO

Zanras: Nuotykiai.

Zaidimas: Flinstaunai.

Kas jus patrauke ir verte lost: Buvo, vienas is mano pirmu zaidimu. Patiko, tai jog tekdavo kovot su priesais, pereidinet bedugnes, ir del to jog buvo kinas ir serijalas flinstaunai.

Vertinimas pagal jus: 7/10

Ar noretumet vel kazka tokio prisimint naujoje formoje ir butent ka: (taip/ne) Ne, nes dabar yra ir idomesniu zaidimu.

Zaidimo sunkumo vertinimas pagal jus: Vidutinis.

Ar ilgai zaidet ta zaidima: Kadangi tai buvo vienas mano pirmu zaidimu, tai zaidziau gan ilgai.

man tai sio geimo dziungliu ost dar iki dabar skamba galvoj toks jau afigienas

aisku jei si losei

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=xKdX_CMdqHU&feature=BFa&list=PL80C410324A83EDAE

nes buvo dvi dalys

Redagavo red-cat_eX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zanras: Taktinė šaudyklė

Zaidimas: project IGI

Kas jus patrauke ir verte lost: tuo metu detali grafika, bent man tai buvo pirmas is tu kur nereikia lakstyti ir aklai skersti viska kas juda, gana sudetingas, reikalaujantis kantrybes ir susikaupimo.

Ar noretumet vel kazka tokio prisimint naujoje formoje ir butent ka: (taip/ne) ne, db tokiu pristampuota sociai

Zaidimo sunkumo vertinimas pagal jus: sunkus

Ar ilgai zaidet ta zaidima: nelb kadangi mano 100mhz pentium nepavilko to zaidimo, o pas draugeli per ilgai nesinoredavo kaboti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zanras: Western style FPS

Zaidimas: Outlaws

Kas jus patrauke ir verte lost: Tai pirmas mano zaistas FPS ant PC, aisku td as buvau dar mazas vaikas ir nlb man sekesi ji zaisti, bet neperseniausiai as ji vel prisiminiau. O zaidimas traukia savo greitu zaidimo tempu, ir nuostabiu westernu stiliaus soundracku, aisku netrukdo ir animacine zaidimo grafika kuri net ir praejus 15 metu po isleidimo nebado akiu.

Ar noretumet vel kazka tokio prisimint naujoje formoje ir butent ka: As si zaidima zaidziu ir db ir man jis geras toks koks yra, tad nematau reikalo ji naujinti

Zaidimo sunkumo vertinimas pagal jus: Yra 3 sudetingumo lygiai: Good, Bad and Ugly. Ant Ugly sudetingumo tikrai yra ka paveikt kad pereitum

Ar ilgai zaidet ta zaidima: Anksciau,zaidziau gan nedaug nes buvo per sunkus. Db zaidziu gan daznai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Konsolė/Platforma: PC

Žanras: FPS

Zaidimas: Quake III Arena

Kas jus patraukė ir vertė žaisti: Tai buvo vienas iš pirmųjų žaidimų, kurį žaisdavome mokykloje informatikos klasėje kartu, klasės tinkle su mokiniais. Norėjosi vis labiau lavinti įgūdžius ir nugalėti kitus. :working:

Ar noretumėte vėl kažką tokio prisiminti naujoje formoje ir būtent ką: Kad neapkrautų neaiškumais ir būtų tiesiog linksmas, paprastas laiko praleidimas.

Žaidimo sunkumo vertinimas pagal jus: Viskas priklauso nuo Jūsų įgūdžių. :)

Ar ilgai žaidėte tą žaidimą: Taip, net ir prieš kurį laiką pažaidžiau Quake 3 PS2 versiją.

Redagavo Mantinijo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Konsole/Platforma:PC

Zanras: Action,Shooting

Zaidimas: Resident evil 4

Kas jus patrauke ir verte lost: Tuo metu resident evil buvo ant bangos ju visi kuriniai buvo geri todel ir nusprendziau ismeginti ju nauja kurini.

Vertinimas pagal jus: Zaidima ivertinciau 8.5/10 nes jis jog ir posenis taciau tikrai yra geresnis uz kaikuriuos siu metu zaidimus..

Ar noretumet vel kazka tokio prisimint naujoje formoje ir butent ka: (taip/ne) Taip manau su nauja grafika ir istobulintu scenarijumi butu awesom !

Zaidimo sunkumo vertinimas pagal jus: Istikru gan sunku net zaidziant ant easy buvo vietu kur ligdavai be kulku, taciau zombiai galejo buti ir protingesni..

Ar ilgai zaidet ta zaidima: Visa zaidima ant Normal perejau (kaip save's rodo) mazdaug per 15h.

Red cat ir ka ketini su musu atsakymais daryti ??

Redagavo deiviz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.