exctis

Xbox 360 Jtag/RGH D.U.K

Rekomenduojami pranešimai

dumpint ir paziuret galima. arba pro vintiko skylutes prie AV lizdo paziuri i vidu ir jei matai raudona sviesele tai rgh , jei nera jos tai jtag greiciausia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na ne visi glicheriai turi lemputes, ir toli grazu ne visos jos raudonos buna :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, žiūrėkit turiu tokia bėdą, mano draugui nėra content folderio ir kelių kitu ant xbox360 slim rgh(trinity jei gerai pamenu). Bandė perrašyti bet vėl taspats. O kai įsirašinėjo gta v jis visą "content" folderi iš dvd1.iso su visais ten failais sukėlė į savo xbox hdd, ir pasileido per dvd2 failiuka convertinta per iso2god. Jam meta kad reikia online profilio, o ta bėda iškyla kai nėra įrašytas dvd1 i "content" folderi. Tai To folderio neskaito ar kaip? Sory aš čia visiškai žalias esu, ir atsiprašau jei postas kartojasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, žiūrėkit turiu tokia bėdą, mano draugui nėra content folderio ir kelių kitu ant xbox360 slim rgh(trinity jei gerai pamenu). Bandė perrašyti bet vėl taspats. O kai įsirašinėjo gta v jis visą "content" folderi iš dvd1.iso su visais ten failais sukėlė į savo xbox hdd, ir pasileido per dvd2 failiuka convertinta per iso2god. Jam meta kad reikia online profilio, o ta bėda iškyla kai nėra įrašytas dvd1 i "content" folderi. Tai To folderio neskaito ar kaip? Sory aš čia visiškai žalias esu, ir atsiprašau jei postas kartojasi.

contenta ne ten sukele matyt ir nemato jo. zaidimo contenta reikejo kelt ne siaip i content folderi,o i jau pacio zaidimo folderi tai is skaiciuku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

norint kad RGH greiciau uzsikrautu pirmu ijungimu geriau atjungt isorini HDD , kai jau uzsikraus tada prijungt hdd ir perkraut fsd pati bus daug greiciau.

bent jau man ijungiant konsole su pajungtu hdd isoriniu tas vyksta labai ilgai . daug greiciau be jo uzsikrauna. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Teoriskai tinka, praktiskai kinietishkas shlamshtas neveiks arba veiks labai blogai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Supratau. Tai neimt? O Xk3y jau miręs dalykas ar dar palaikomas? Svarbu kad live būtų, o RGH nežinau, nelabai traukia, nes X linke tik CODai kapojami. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jeigu xboxas sujungtas per routerį su pc ar reik dar kažkokius nustatymus gal pasidaryt? nes per flashfxp visiškai neina prisijungt prie xboxo, sujungus tiesiai laidu viskas tvarkoj.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neveikia linkas y ten, kur parasyta kaip y xbox'o harda perkelti zaidimus ir kaip juos paruosti tam perkelimui, gal kas numesit kita linka ar paaiskinsit? 

Dekavoju  ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neveikia linkas y ten, kur parasyta kaip y xbox'o harda perkelti zaidimus ir kaip juos paruosti tam perkelimui, gal kas numesit kita linka ar paaiskinsit? 

Dekavoju  ;)

https://www.playmanija.lt/gidai/xbox-360-gidai/kaip-%C4%AFkelti-xbox-360-%C5%BEaidimus-po-reset-glitch-hack-rgh-atri%C5%A1imo-r107/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip pasikeisti gamertag JTAGiintai konsolei, kad liktų ir save'ai? Dabar yra tiesiog random generuotas vardas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, iskilo klausymas ar darant RGH2 nuskaityti nand 4gb xbox'ui su trinity plokste- reikes ,,4gb Nand Rw Kit '' ar galima bus tiesiog tai padaryti su JR programeriu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.