Rekomenduojami pranešimai

patikek, kai atsirakins daugiau, vistiek bus dar tu misiju kurios uz rankos laikys :D geriausia, misija, veikejas sako kad jei nori geriausios kokybes pelt'o, turi zudyt su lanku ar su .22 kalibro. nuzudau  i galva, gaunu 1 zvaigzdute is 3, tai wtf? Story tai pokolkas geras, idomu.

dar patiko, kad elniui tiesiai i galva is lanko ikaliau, lyg niekur nieko nusukavo :D bandziau vytis, be sansu, nes arkli kol prisikvieti, valanda praeina, svilpi svilpi, nuchuja neatbega. veikejas irgi nuo pieno riebumo bega, tai leciau, tai greiciau. savam camp'e begiot negali, kodel? why? zaidimas atrodo rimtai, nu bet tokiu nesamoningu sprendimu kratinys tai stebina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Citata: "valdymas, tai biski gaidiskas". Valdymas - part of game. Anyways, pasakiau savo nuomonę, manau šiais laikais daugelis išlepinti gerų žaidimų, in a way me included, bandom kabintis prie visko. Pats manau turėsiu tai laiko išbandyt vėliau, tiesiog žinant koks buvo pirmas RDR (probably my favourite game) ir ką mačiau iš antro RDR2 nelabai matau kaip jis gali būt bad.

P.S. Dėl pirmos dalies girdėjau RDR2 , kad ji gan slow and long. Man asmeniškai patinka, kai viskas gest big in time. Tas pats pirmas RDR turėjo slow dalių, gal ir ne pradžioj, bet karvių ganymas and all that.

Redagavo Batista

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

RDR isleistas pries 8 metus. sitas visiskai naujas, bet apart keletos pagerinimu, nematau nieko kuo butu vertas antros dalies vardo. kazkoks DLC. dazniausiai antra ar trecia zaidimu dalis daro kazkoki tai nemaza progresa, paziurek i Witcher, Assassina, Metro ir t.t. antras Red Dead zaidimas tikrai buvo kazkas neitiketino, bet sitas? pokolkas per daug panasus i pirma dali, bet skirtumas 8 metai. challenge net toks paliktas, nusauti 5 paukscius vaziuojant traukiniu :D

Zaidimo pasaulis irgi tuscias, begi per tuos laukus ir nieko nerasta, atgyvena, dauguma juda is sito pasenusio modelio, arba gamina mazesnius zemelapius, arba didesnius pripildo veikla. Pasaulis grazus, bet visiskai neisnaudotas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

chapter 2 ir viskas pasitaise. pagaliau as laisvas. na beveik. ir sumedziojau savo pirma meska... buvo super. ne tu randi cia tokiu dalyku kur niekur daugiau nerasi kai kad vizualinis stirnos ar kiskio odos nulupimas ar mesos kepimas prie lauzo. juk tai atrodo super

bendrai paemus bent jau man su supersampling i 1080p viskas atrodo graziai svariai ir nematau as to cia bluro kaip ten per video kazkoki rode. grazios teksturos geras AA sulygina gerai viska.

Dqf6LGLWwAMRM6C.jpg

gera tesselacija akmenukai grazus 

Dqf578gWwAAfdeQ.jpg

Dqf5sMfWoAARn1M.jpg

kova su legendine meska. galvojau kad jau amen man bet kazkaip atsisaudziau. pazekit i jos nagus ...  :god:

Dqf5jyFXcAAShqx.jpg

meskos nagu zymes ant mano grazaus palto. dabar ir as busiu legendinis  :sir:

Dqf5b6vWwAEMVFg.jpg

ir nereikia jokio pure hair ar kitokiu fintu. arklio seriai ir taip nieko. aisku FC4 zveriu kailio su nvidia Hair lygio nesiekia ir nereikia tiketis bet neblogai

Dqf5xHDWwAArgoo.jpg

vanduo nieko irgi. su arkliu gali brist ir giliau tada jis pradeda su tavim plaukti. isvis arklio mechanika labai gerai plius arklys pavargsta issigasta ir pan. 

Dqf55I8WsAARQys.jpg

meska paliko randa ir ant veido 

DqgGTqsX4AAZ1R3.jpg

kad kazka valgyt reikia pirma aisku issikept

DqgGlcHXQAIjYHN.jpg

man jau pradeda patikti viskas ir pradedu isisavint visus tuos valdymus pasirinkimus ir pan. nes cia viskas siek tiek kitaip nei kituose zaidimuose. ir tas X begimui ar jojimui greitesniam jau pasidare normalu. medziot labai patiko is tikro. kazkiek primena tomb raider medziojima bet cia dar giliau viskas sekti pedsakais padeti masala. idomiau. zuikius pamatyt zolej tikrai nera paprasta. dar nemeginau zmoniu medziot su lanku turetu but be garso , idomu ar gausis. 

aisku visi siti screenai is twiterio ir tai suspausta ir sumazinta. bet bent ant laptopo ar telefono ekrano atrodo padoriai. 

naktys labai grazios 

DqgGOTxXcAA_PUI.jpg

ryte puodelis kavos visada padeda... gaila kad kiti dalykai kur turi but kailis na taip nepergeriausiai atrodo. irgi panaudota tesseliacija ar tai kazkas. bet vaizdo negadina oer daug irgi.

DqgGZTJWoAAimTT.jpg

valdymas westerniskas kazkiek pasenes kaip ir laukiniai vakarai. as jau pripratau. kai pradedi lost vienas ir kitus NPC sutinki pats vienas tai ir valdymas ok. letokas bet na kaip tam laikmeciui man jau pradeda viska lipti . taip reikia laiko issitraukt ginkla nes jis uz nugaros taip reikia laiko nusitaikyt i koki vilka ir gali is pirmo karto ir nepatikyt nuo arklio. kaip ir logiska. butu juokinga jeigu tu cia lakstytum kaip AC ar Horizon zaidime kazkaip nesiderintu manau. 

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pritariu Scalman, kad toks žaidimas ir turi būti šiek tiek lėtesnis. What's the point tiesiog bėgt, kad greičiau padaryt, padėt žaidimą ir prie jo nebegrįžt. Aš asmeniškai mėgstu viską išnaršyt, rast. Tikrai nežaidžiu tik tam, kad greičiau pereičiau ir atsikratyčiau.

Redagavo Batista

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek jums metų, kad vertinant žaidimą turit kaip maži vaikai pyktis ir įrodinėt savo tiesas? Po 13? :D Aš tai nežinau, neturėjau daug laiko pažaisti, sudėjus palošiau gal 4h, bet pritarsiu gedunex. Istorija kabina, įdomi, tas lėtumas tai man patinka, viskas labiau realistiškai jaučiasi, jaučiu, kad tikrai ilgai sedėsiu prie šio žaidimo. Bet tai tikrai nėra taip, kad žaidimas nustebintų ir būtų wow the best ever made, kaip būdavo anksčiau su rockstar'ų išleistais žaidimais, arba tuo labiau game of the decade kaip dauguma pranašavo. Kaip ir anksčiau rašiau, dabar ant tiek daug esam paragavę gerų nušlifuotų žaidimų, kad net rockstarai nebesugeba nustebinti kaip anksčiau ir tai vyksta dėl to, jog visgi manau šiais laikais 6-8 metai yra per didelis laiko tarpas žaidimo gamybai. Mechanika atgyventa, reikia begti arba joti minkydamas X? Wtf?? Coverinimas nieko gero, nusivyliau visiškai, bent jau man tai labai sunku coverintis nuo vieno prie kito objekto, tikėjaus geresnių animacijų, pvz tas loot'inimas nu ant tiek jau atgyventa, kai prieina patapšnoja per paltą negyvo žmogaus ir gauna item'us, nežinau, tokį loot'inima jau matėm nežinau prieš kiek metų visuose žaidimuose, kažkaip šiais laikais jau tikrai galėtų tas animacijas padaryt geresnes, pvz matytis kad ikiša rankas į kišenes, apverčia kūną, kad pasiektų galines kišenes ir t.t Nu žodžiu supratot esmę. Tas valgymas ir gerimas irgi omg :D san andreas ir tai geresnis buvo, kai nuvarydavai į barą, nusipirkdavai alaus ir laikydamas butelį rankoj pats turėdavai paspaust pelės mygtuką, kad užsiverstų ir gertų, ta prasme pats galėdavai reguliuot kada gerti, o čia paspaudi kad snacks'us kažkokius suvalgytų ar gerimą išgertų, tai per sekundę suvalgo ar išgeria. Atgyventai atrodo belekaip... Toliau niekada nepatiko ant žaidimų tas priverstinis reikalingas atstatymas, tipo turi išgerti kažko, kad atstatytum dead eye ir t.t.. Nafik to reikia, nerealistiška, atgyventa. Nu ir dar daug daug visko prie ko prikibt galima, bet neberašysiu, nes paskui skaityt tingėsit. Anyway, žaidimas geras, turi savito kažkokio prieskonio, kad norisi vėl įsijungti ir žaisti, jaučiasi ta westerno atmosfera kas yra labai gerai, istorija gera, įtraukianti, bet tikrai kažkoks neišskirtinis ir kažkokiu šedevru kaip dauguma sako tikrai pavadint bent jau aš negaliu. Man jis turi per daug minusų, kad kol kas net GOTY negalėčiau jam duoti, manau koks GOW labiau pelnytai gautų nei RDR.

Redagavo srs789

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia zaidimo tema, pamegini zaidima ir tada rasai savo nuomone ir jei nori gali gincitys su kitu nuomones diskutuot ir pan. gali rasyt kas patiko kas ne kas nervuoja ir pan. gali viena diena nepatikt o kita jau but idomus, sitas zaidimas pradeda letai bet manau kad kuo toliau tuo bus geriau. 

vis dar neradau kur mapas isijungia jei toks yra...  :genius:  tai taip spedamas mazdaug joju i ta puse kur yra musu stovykla... siaip reikia priprast kad ginklai buna ant arklio ir jei iseini nuo arklio ir nepasimi ginklo tai jo prireikus jo neturesi teks pistoletu atsisaudyt. velgi realistiska. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip realistiska, jeigu as juos laikau ant kuno? daug kas bando ta realistiskuma kisti, bet paciam zaidime daug nerealistiskumo. negali taikyti dvigubu standartu.

siaip zaidimas pats geras, man patinka, bet tokiu atgyvenusiu dalyku prigrusta.

del zmoniu apieskojimu tai jo, bet pavyzdziui gyvunu isdarinejimas tai super atrodo, likau suzavetas totaliai. nerealiai gerai atrodo. medzioju vien del to kartais kad paziuret paskui ta animacija :D

va cia pagalvojau, nes uzmirsau parasyt, collectables, dauguma juda nuo ju, zmonems jie nelabai patinka ir laiko kaip pliusa jeigu ju kuo maziau, tai sitam zaidime ju prigrusta ziauriai daug. man irgi, GOTY cia ne pro kur nesisviecia. GoW vienvaldiskai turetu imti, bet zinant kokie pinigai, studijos ir bs skraido siais laikais aplink, tai nenustebciau jei RDR2 laimetu.

Options ilgiau palaikai ir isijungia map'as :D o jei ant ekrano, tai spaudi zemyn ir pasirenki zemelapio rodymo buda.

Redagavo gedunex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kai ilendi i kose tai jau visas

DqhH0DYW4AANEb9.jpg

DqhH6vGW4AAuI2K.jpg

DqhIFUVWsAAcl7I.jpg

kumsciuotis patiko. velgi letai uztai yra visada laikas blokuot smugi kad ir pries daug sunkesni uz save priesininka. uztenka laiku bokuot ir iskart pora smugiu kalt . patiko kaip vyksta visas tas kumsciavimasis. 

vis losiu kuo toliau tuo daugiau naujoviu atsiranda kai pagalvoji : nezinojau kad galiu daryt taip ar anaip ir nezinojau kad NPC gali taip sureguot... as tai i tokius dalykus labiau atkreipiu demesi nei i teksturas. 

DqhasLGWoAAnggH.jpg

cia kai pergeri tai matai tokiu vaizdu

DqhZw8LWkAM1aNX.jpg

ryte po geros pjankes

DqhZ_ihWkAM--8b.jpg

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tarp kitko, dėl bėgimo look into tip Nr.2;

Arklio prisišaukimas Nr 13:

Redagavo Batista

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

rimta medziokle tik tikriem vyram , nes ne visiem tokie vaizdeliai manau prie sirdies . o demesys detalem koks. kur mesa kur lasiniai... 

Dqhw9TGXQAMtOo_.jpg

naktinis traukinys ruke

DqhqOr8W4AE67ss.jpg

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kol kas geri ispudziai. Pradzia nuobodoka, bet kuo toliau tuo labiau kabina

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

medziokle tai super man. kartais kraba koki pasigauni, i tase , ar geni , ar gyvate , deja ant arklio gali dte vienu metu tik viena sumedziota

DqhoIBuWwAIbG7r.jpg

DqhoZjrWsAApfsE.jpg

pirmas chapteris gan nuobodu bet kai tik prasideda 2 iskarto viskas man pasikeite. ir dabar neskubu lost nes tiek visokio random stuff dar atsiranda pakeliui. kol kas nesikartoja niekas man tai dar tikrai idomu. wanted lygis tikrai ziaurus ir labai brangus issipirkt. tuos pinigus ka reiks sumoket uz wanted panaikinima na tikrai ilgai teks rinkt. as karta issipirkau wanted tai daugiau sakiau aciu bet gal ne. kartais keistai kai ty viduri misku gludumoj issaudai campinusius banditus ir is ju kazka pavogi... juk nerasansu kad kas pamatytu... bet tik pavogei ir iskart wanted atsirado ??? is kur idomu ? kas pamate kam pasake jeigu nieko aplink nebuvo .  :chan:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gali deti tik viena karkasa, bet pvz odos gali daugiau prideti, plius man rods net is abieju sonu gali pakabinti triusius ar paukscius. zodziu, nemazai telpa ant to arklio :) dabar laukiu kol zvejyba bus :D dar nepriejau iki jos :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.