donatasxx

Jasper gavo RROD

Rekomenduojami pranešimai

GMR,Na gerai, maždaug įsivaizduoju ką blogai dariau, bet ar gali paaiškinti man kas yra CB ir LDV ir ką tu turi omenyje kalbėdamas apie 0022 error (ta prasme ką ji konkrečiai reiškia)?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Apie CB skaitykis cia (nors jau tai tau nebesvarbu): http://www.xboxmb.com/forum/15-xbox-360-tutorials/29355-how-check-if-your-xbox-jtagable.html

Apie LDV tvarkyma cia: http://www.team-xecuter.com/forums/showthread.php?p=498012

Taciau kaip minejau, pirma nuimi visus laidus, susirashai originalu nanda ir ziuri ar veikia ar ne. Jei neveikia, reiskia beda, jeigu veikia, tada daraisi RGH.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norėjai pasakyt ne laidus, o tranzistorius su rezistoriais kuriuos įlitavau i plokštę (audio clamp ir t.t.)? Nes logiškai pagalvok, kaip aš be laidų, kurie jungiasi su LPT kabeliu įrašysiu originalų nand'ą? O kita vertus, ar yra skirtumas jei originalus nand yra su klaidom ir aš jį su tom klaidom įlipdysiu atgal?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sekantis zingsnis butu toks: nuimi visus jtagu laidus, palieki tik reikalingus programinimui ir surashai viena is originaliu nand kopiju. jtag tool seniai naudojau, nepamenu kaip tiksliai, bet turetum pasirinkti originalu nanda ir daryti write.

Kuo daugiau kartu reiks kartoti, tuo trumpesni bus sakiniai :)

Isirasyti originalu reikia tam, kad zinotum ar turi gera nanda ir/ar nusprogo kazkas kitas.

Daugiau jokiu variantu neturi, nes glicherio neturi ir jtag padaryti neimanoma.

Redagavo GMR

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is esmes tavo klaidos:

1. nejtaginamas dashas. pagal data net jei ir butu jtaginamas, CB neatitiktu.

2. LPT jungtis.

3. Informacijos stoka.

~28s turetu buti LDV, bet ne visada. buna tiesiog mirusiu motinu kurioms niekas nebepadeda su 0022 errorais po 26-30s

EDIT:

na tai logiskai pamastyk: ant originalaus nando uzrashei nauja su klaidom. Jis gi jau ishtrintas, originalaus nebeatstatysi, nebent pavyks is tu keturiu kopiju kurias pasidarei kazka suorganizuoti.

jo LDV 0022 buna rgh 1 phatam procuos diodai sudeginti ir visiskai procai nupisti, 3 tokie guli per nepasimokyma is savo klaidu ner ko slept kreivos rankos tada buvo :)

-----------

dabar i tema junk j-runneri kisk savo nanda ir bandyk generuot ecc jei susigeneruoja dziaukis rasyk vidun ji, nusipirk coolrunneri (aisku geriau daryt rgh2, jei nenori patirt to shoko kur mynejau su nukepusiais procais besipisnant del glitch timingu). ir turetu but ok, jei neisgeneruoja ecc pagal nanda pe erroru na ka daugiau nk tu nepadarysi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Juk sakiau, man J-Runner neveikia, nežinau kodėl, bandžiau ant dviejų PC, vistiek neprijungia per LPT. Gal būt kas nors detaliai paaiškinsit kaip su XNand Healer GUI arba Jtag Tool Remapp'int ištrauktą nand'ą su klaidom?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai naudok jrunneri failu taisymui tvarkymui, o kelkis su tuo kas jau mato tavo LPT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

GI sako, kad neveikia pas ji tas JRunner

Veikia, tačiau nenumanau ką naudingo galėčiau su ja "išrasti", jei negaliu jos sujungti su konsole, tai nematau kas daugiau iš jos naudinga galėtų būti mano atžvelgiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Veikia, tačiau nenumanau ką naudingo galėčiau su ja "išrasti", jei negaliu jos sujungti su konsole, tai nematau kas daugiau iš jos naudinga galėtų būti mano atžvelgiu.

Bad block remaping? Ecc generavimas? Sitie variantai netinka?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kur tu matai tas funkcijas gal paaiškinsi? Ir visgi nesulaukiau iš nei vieno paaiškinimo kaip remapp'int nand'ą...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tagi tau sako kad megink daryti ecc rba tvarkyti nand su JRunner o poto failus rasyti i xboxa su jtag tool

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tagi tau sako kad megink daryti ecc rba tvarkyti nand su JRunner o poto failus rasyti i xboxa su jtag tool

Tai paaiškink kaip tvarkyti nand su J-Runner, to man ir reikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.