baubas1

2 cd

Rekomenduojami pranešimai

sweiki turiu beda po padarymo rgh ysirasiau max paune 3 dviejiu jis cd ir jis kaip manes paprase antro cd nejio paleis ir niekaip neledze paleist antro cd kame beda?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jio as zaidziu be disku pasidariau god formata zaidimo abiejiu disky ykeliau as y savo xbox hdd per laida ir kaip zaidziau zaidima jis mane paprase antro cd ir neina jio niekaip paleis kas gali but? pas mane console nera.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paieskok per google Disk swapper tutorial, man tas pats buvo sita programa padeda pakeist y 2 cd

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man idomu kas lietuvoje daro RGH ir nesugeba surasyti teisingo FSD ar bent jau dashlaunche uzdeti autoswap???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar kaiptik pats Max payne 3 pradejau zaist ir su senu FSD buvau :D Reikia parsisiusti FSD 2.2 ---> CIA

Isextractink rar'a, kuris bus viduje, gautus failus sudek i folderi, folderi ikelk i USB, ikisk USB i xbox'a, pasileisk xex menu, susirask USB ir jame esanti folderi, kuriame bus default.xex ir paleisk. Settinguose nustatyk game path (gyli kokiame zaidimsu ieskot ir kur zaidimai pas tave randasi). Tada kai praskanuos visus zaidimus, pasileisk MP3 1diska ir automatiskai pakeis poto i antra :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

FSD 2.2 Full package HotFix 1 sitas geras bus?

nieko rgh nesugadys neatris kat nereiketu perasyt ve rgh?

wiska pasidariau dekiuj uz info o dar kaip pasidaryt kad rodytu zaidimo paweiksliuka? ma raso missing cover.kaip pataisyt sita dalyka?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

FSD 2.2 Full package HotFix 1 sitas geras bus?

nieko rgh nesugadys neatris kat nereiketu perasyt ve rgh?

wiska pasidariau dekiuj uz info o dar kaip pasidaryt kad rodytu zaidimo paweiksliuka? ma raso missing cover.kaip pataisyt sita dalyka?

Prisijungi su kabeliu neta ir parsisiunti per FSD coverius :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

wistiena praso manes antro cd kaip daejiau ve iki antro cd ? kame beda mazu ka ko nedadariau ?

Ne į temą

Nuotrauka
Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jium tai tik pazvenkt jei zales tai ka ma daryt/

susitwarkiau dekiuj uz info lb :)

da norejiau paklaust kaip del tu zaidimo paweiksliuku ir pan missing cover kur raso be neto jiu neina susitwarkyt kad kaip zaidima yrasai jiau jie butu paweiksliujkai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.