pauliux2

HDMI kabelis

Rekomenduojami pranešimai

Taigi, pagalvojau, kad nekokia mano Xbox kokybe kai losiu zaidimus. Ir pagalvojau, kad butu geriausia nusipirkti HDMI laida. (Kiek skaiciau, jis yra geriau uz AV laida) Ir norejau paklausti, koki butu geriausia pirkti? Ir ar galiu padaryti geresne kokybe be HDMI laido? Nes mano telikas yra HDTV. Aciu uz atsakymus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taigi, pagalvojau, kad nekokia mano Xbox kokybe kai losiu zaidimus. Ir pagalvojau, kad butu geriausia nusipirkti HDMI laida. (Kiek skaiciau, jis yra geriau uz AV laida) Ir norejau paklausti, koki butu geriausia pirkti? Ir ar galiu padaryti geresne kokybe be HDMI laido? Nes mano telikas yra HDTV. Aciu uz atsakymus.

HDMI geriausias variantas HDTV. Perki paprasciausia uz 20-30lt nuejas elektronikos parduotuvej ir viskas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

HDMI geriausias variantas HDTV. Perki paprasciausia uz 20-30lt nuejas elektronikos parduotuvej ir viskas :)

Internete paziejau Skytech parduotuvei, (Keli metrai nuo mano namu), tai ten buvo idetas toks Speed-link HD-X High Speed HDMI® kabelise for Xbox 360® ir kainuoja 17 Lt. Ar toks butu geras? Redagavo pauliux2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Internete paziejau Skytech parduotuvei, (Keli metrai nuo mano namu), tai ten buvo idetas toks Xbox 360 High Speed HDMI Cable ir kainuoja 17 Lt. Ar toks butu geras?

Su hdmi nesvarbu ar tu imsi pigesni ar brangesni, svarbu tik rodytu, nes kokybė vaizdo tapati bus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su hdmi nesvarbu ar tu imsi pigesni ar brangesni, svarbu tik rodytu, nes kokybė vaizdo tapati bus.

Ok, dekui uz atsakymus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Internete paziejau Skytech parduotuvei, (Keli metrai nuo mano namu), tai ten buvo idetas toks Speed-link HD-X High Speed HDMI® kabelise for Xbox 360® ir kainuoja 17 Lt. Ar toks butu geras?

Su xbox 360 tikrai nepajausi skirtumo ar kabelį už 5lt ar už 150lt naudosi :thumbup: Imk bet kokį kabelį už 10lt ir laimingas būsi :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kanala ijungi? AV kabeli istrauki?

Redagavo Th1cKA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Source rei k nustatyt i HDMI isejima. Jai vel bandai per composite/scart ieskot xbox'o vaizdo tai jo tikrai ir nerasi :thumbup: HDMI out visus prziurek :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.