MGnon

Problema su priedeliu

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,po visų audrų mano tv priedėlis pradėjo nerodyti vaizdo,kai kurių kanalų.Garsas yra,vaizdas tarpais atsiranda ir užstringa ties kuriuo nors momentu.Galvojau,kad priedėlis sugedo tačiau Lietuvos Ryto Televizija rodo be jokių trikdžių.Kitas variantas buvo antenos gedimas tačiau vėl gi įjungus anteną į teliką rodo kanalus(btv,tv3,tv6)tačiau su trikdžiais.Dabar nežinau,kas yra,nebeliko variantų :) na nebent ryšio problemos.Gal kas žinot kame problema?Ar patiems taip yra atsitikę? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kokia antena NAUDOJI?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man irgi nerodo, čia tikriausei ryšys, nes kai nugriaudi ar žaibuoja tai tokios kaladėlės vaizdo ir tik garsas eina. Kaikurių kanalų išvis nerodė, tai antenos kabelį pakeitėm ir kažkas į gera puse.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia viskas susije su signalo kokybe ir stiprumu, lietuvos rytab tau rodo nes jis ant kito kanalo, pirmas patarimas reguliuok antena, "naglaas" nelb rimta bus, geriausia man patinka tai ant dekoderio meniu isijungi rankine kanalu paieska ir lygtai ant 39 kanalo visi lietuviski buna, tai ijungi paieskoj 39 ir iskart rodo koks signalas, pasuki antena ir matai ar pagerejo ar pablogejo!

p.s. 39kanalas bent pas suvalkiecius kituos regionuos gali skirtis!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Antena pas mane lenkiška,paprasta.Vakar truputį pasukiojau anteną tai lyg ir pagerėjo o šiandien vėl tas pats :thumbup: .Dar buvau per naują paleidęs kanalų paiešką tai net bbc traukė :D ir dar apie 8 rusiškus/belarusiškus ir tv polonia visiškai be trukdžių rodė. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai zinok gali buti,kad tas antenos stiprintuvas kur pacioje antenoje yra idetas nusprogo

Nuotrauka

Tokie jie vat buna..

Redagavo FUZA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet,kad kitam kambarį viską normaliai rodo nors pajunkta su ta pačia antena ir ten gala priedelis stovi. :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai gal rimtai kabelis gryba pjauna?O netycia gal pridelyje maitinimas ijungtas?nes jeigu antena uzmaitinta is kazkur kitur,o ne is priedelio ir dar priedelio maitinimas ijungtas,gali buti beda tame...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tas laidas antenos neseniai keistas ir tikrai neturėtų būt sugedęs

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O maitinimas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėl to maitinimo nežinau.Viskas sujungta,kaip ir seniau(kai viską rodė).

P.S antenos blokelis neijungtas i maitinimą

Redagavo MGnon

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

uz kiek pirktas dekoderis, maitinimas isorinis dekoderio? bandyk isjungti dekoderi is maitinimo istraukdamas maitinimo jaida is dekoderio (jei maitinimo blokelis isoreje) palauk kokia min ir vel ijunk, ant pigiu kartais tai padeda, jei pades tai tik laikinai, paskui po kokios sav procedura teks pakartoti!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dekoderis tai čia tas priedėlis?(jai ne tai plačiau apie tai).Bėda tame,kad mano tas priedėlis turi tik laidą nuo priedėlio į rozetę(be blokelio) ir jis iš priedėlio neišsitraukia.Parašysiu koks pas mane priedėlis,gal padės.TVStar T910.

photo:Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gali būt trišakis. Ankščiau knisdavo protą. Tiesiog nuo antenos eidavo senas gal koke8 m. kabelis juodas ir storas. jo atkirptas galas nuotrišakio eidavo į vieną televizorių kuris viska okidoki rodydavo. Bet kur naujas kabelis baltas ir daug plonesnis tiesiog ilgainiui pastovėjas tiesiog išsmunka arba nekontaktuoja su trišakiu. labai daug vargo buvo su juo. Tai jau geriau dėt viena kabelį ir jam pritaikyta trišakį negu bandyt kažką su skirtingo paramentro laidais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dekoderis tai čia tas priedėlis?(jai ne tai plačiau apie tai).Bėda tame,kad mano tas priedėlis turi tik laidą nuo priedėlio į rozetę(be blokelio) ir jis iš priedėlio neišsitraukia.Parašysiu koks pas mane priedėlis,gal padės.TVStar T910.

photo:Nuotrauka

lietuviskai - priedelis

anglu k sulietuvinimas dekoderis

seip cia jei neklystu vienas is tu pagerintu papigiuku, bandyk restartuoti, jei neissitraukia laidas tai istrauk is rozetes (patarciau istraukti laida kuomet ijungtas dekoderis, kadangi jame gali buti kondiku kurie trumpa laika gali palaikyti atminti ir trumpam isjungus nesirestartuos, gal klystu nzn bet as taip darau...) restartas galbut ir nepades bet ir nepakenks, jei as teisus tai cia vienas papiguciu kuriu programine iranga pakimba ir meto silpno signali lenteles!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.